Melih Özlem 19 Mart 2010 Paylaş 19 Mart 2010 Nasıl yani? reklam tarzında olmasını istemiyorum fakat reptileteam bizim grubumuz fuarda falan standımız vardı şuan sahibiyim bende. Bu arkadaş bizi biliyor aklınca dalga geçiyor gibi geldi bana ondan bende merak ettim. Belki yanlışda anlamış olabilirim ama smile ve yazım tarzımdan o anlaşılıyor. Yorum bağlantısı
Emre Demir2 19 Mart 2010 Yazar Paylaş 19 Mart 2010 reklam tarzında olmasını istemiyorum fakat reptileteam bizim grubumuz fuarda falan standımız vardı şuan sahibiyim bende. Bu arkadaş bizi biliyor aklınca dalga geçiyor gibi geldi bana ondan bende merak ettim. Belki yanlışda anlamış olabilirim ama smile ve yazım tarzımdan o anlaşılıyor. Anladım Melih, Beni yada aracı pek kimsenin tanıyacağını sanmıyorum Yorum bağlantısı
Melih Özlem 20 Mart 2010 Paylaş 20 Mart 2010 Anladım Melih, Beni yada aracı pek kimsenin tanıyacağını sanmıyorum senle ilgisi yok anlatamadım Benle ilgili birşey. Arkadaş bizi tanıyor gibi geldi bana bir cevap yazsa iyi olcak ama. Yorum bağlantısı
Emre Demir2 29 Mart 2010 Yazar Paylaş 29 Mart 2010 senle ilgisi yok anlatamadım Benle ilgili birşey. Arkadaş bizi tanıyor gibi geldi bana bir cevap yazsa iyi olcak ama. Yok anladım Melih, biliyorum bende grubu Jazz zamanından falanda ondan şey ettim Yorum bağlantısı
Serhat S. Yazıcı 29 Mart 2010 Paylaş 29 Mart 2010 Emre fotoğraflar çok güzel olmuş ayrıca maşallah inci gibi olmuş focusun bi ara birliktede çıkıp güzel fotoğraflar yakalayabiliriz istersen belki sefa da gelir iki sedanın arasında bi hb yaparız Yorum bağlantısı
Emre Demir2 29 Mart 2010 Yazar Paylaş 29 Mart 2010 Emre fotoğraflar çok güzel olmuş ayrıca maşallah inci gibi olmuş focusun bi ara birliktede çıkıp güzel fotoğraflar yakalayabiliriz istersen belki sefa da gelir iki sedanın arasında bi hb yaparız Teşekkür ederim Serhat abi. Valla bana uyar abi, bi fotoğraf günü yapabiliriz hatta fena fikir değil Yorum bağlantısı
Serhat S. Yazıcı 29 Mart 2010 Paylaş 29 Mart 2010 Teşekkür ederim Serhat abi. Valla bana uyar abi, bi fotoğraf günü yapabiliriz hatta fena fikir değil O zaman güzel yerlere bi bakmak gerek nerde bu işi yapabiliriz diye Yorum bağlantısı
Emre Demir2 29 Mart 2010 Yazar Paylaş 29 Mart 2010 O zaman güzel yerlere bi bakmak gerek nerde bu işi yapabiliriz diye Havalar biraz daha düzelse güzel yerler var abi, bi etkinlik oluştururuz Yorum bağlantısı
Emre Demir2 30 Mart 2010 Yazar Paylaş 30 Mart 2010 Emre bey aracınız cok güzel.. Maaşallah Teşekkürler Mert bey. Yorum bağlantısı
Mert Acar 30 Mart 2010 Paylaş 30 Mart 2010 Teşekkürler Mert bey. Bi ara serhat beyinde dediği gibi 2 sedan 2 hb yanyana gelelim.. ,,fotograf günü yapalım.. Yorum bağlantısı
Emre Demir2 31 Mart 2010 Yazar Paylaş 31 Mart 2010 Bi ara serhat beyinde dediği gibi 2 sedan 2 hb yanyana gelelim.. ,,fotograf günü yapalım.. Havaların düzelmesini bekliyoruz Mert bey, yapacağız inşallah. Yorum bağlantısı
Furkan Akyüz 31 Mart 2010 Paylaş 31 Mart 2010 Maşallah.Allah kazasız belasız kullanmak nasip etsin.Sade ve bir okadarda ilgi çekici Yorum bağlantısı
Emre Demir2 31 Mart 2010 Yazar Paylaş 31 Mart 2010 Maşallah.Allah kazasız belasız kullanmak nasip etsin.Sade ve bir okadarda ilgi çekici Teşekkür ederim Furkan bey. Kazasız belasız kullanmamız dileğiyle. Yorum bağlantısı
Çağatay Ateş 3 Nisan 2010 Paylaş 3 Nisan 2010 (düzenlendi) Çok başarılı olmuş, tebrik ederim. Özellikle siyah ön panjur içindeki ince kırmızı şerit çok güzel duruyor ve ilk kez sizin araçta gördüm. İyi günlerde kullanın. Uygulamayı yapan arkadaşları da tebrik ederim. 3 Nisan 2010 tarihinde Misafir tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Emre Demir2 3 Nisan 2010 Yazar Paylaş 3 Nisan 2010 Çok başarılı olmuş, tebrik ederim. Özellikle siyah ön panjur içindeki ince kırmızı şerit çok güzel duruyor ve ilk kez sizin araçta gördüm. İyi günlerde kullanın. Uygulamayı yapan arkadaşları da tebrik ederim. Çok teşekkür ederim Çağatay bey. Uygulama falan da hepsi bana ait. Yorum bağlantısı
Emre Demir2 4 Nisan 2010 Yazar Paylaş 4 Nisan 2010 ı love my focus yazdıracağım.... Yakışır Yorum bağlantısı
Onur Demir 4 Nisan 2010 Paylaş 4 Nisan 2010 (düzenlendi) Düz zemindede yere yakın duran ön tampon isteriz Böyle yokuşla tümsekle kandırma bizi Güle güle kullan kardeşim 4 Nisan 2010 tarihinde Onur Demir tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Emre Demir2 4 Nisan 2010 Yazar Paylaş 4 Nisan 2010 Düz zemindede yere yakın duran ön tampon isteriz Böyle yokuşla tümsekle kandırma bizi Güle güle kullan kardeşim Ön tarafa laguna eki gibi birşey koymayı planlıyorum Onur abi eğer yapabilirsem süper olucak gerek kalmıcak dağa bayıra Teşekkürler Yorum bağlantısı
Onur Demir 4 Nisan 2010 Paylaş 4 Nisan 2010 (düzenlendi) Laguna lip falan aman diyim sana, Tamponun yapısına ters. Ek yaparak alçaltmayı kastetmemiştim Anladın sen onu 4 Nisan 2010 tarihinde Onur Demir tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Emre Demir2 4 Nisan 2010 Yazar Paylaş 4 Nisan 2010 Laguna lip falan aman diyim sana, Tamponun yapısına ters. Ek yaparak alçaltmayı kastetmemiştim Anladın sen onu Anladım Abi Son çare onu yapıcam zaten yada tamponu komple değiştiricem. Yorum bağlantısı
Emre Demir2 13 Nisan 2010 Yazar Paylaş 13 Nisan 2010 (düzenlendi) Ne zamandır aklımda vardı Cooper-S sinyalleri almak vardı ve araştırıyordum nasıl olur, takılır, alınır vs vs... Cooper-S sinyali dediğim tampon kenarlarına takılan uzun amerikan sinyaller, çamurluktakiler değil. Geçtiğimiz hafta sonu alıp taktırmak kısmet oldu. Bi kaç saatlik işçilikten sonra sonuç güzel. Tam istediğim gibi oldu bakıyorum sürekli. Araba ufaktan pisti pek fotoğraf çekemedim daha sonra detaylı bi şekilde çekip ekleyeceğim. 13 Nisan 2010 tarihinde Emre Demir tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Serkan Dalgıç 13 Nisan 2010 Paylaş 13 Nisan 2010 Emre bey merhaba senden bir konuda yardım istiyeceğim.kolçak yaptırmıştın çokta güzel duruyordu memnunmusun herhangi bir esneme vs. birşey varmı.??? bende yaptırmak istiyorum,koltuk renklerimiz aynı, sana kaça maloldu,banada yaptırdığın yerle ilgili bilgi verebilirmisin.teşekkürler.(amma soru sordum dimi )) kusura bakma.) Yorum bağlantısı
Emre Demir2 13 Nisan 2010 Yazar Paylaş 13 Nisan 2010 Emre bey merhaba senden bir konuda yardım istiyeceğim.kolçak yaptırmıştın çokta güzel duruyordu memnunmusun herhangi bir esneme vs. birşey varmı.???bende yaptırmak istiyorum,koltuk renklerimiz aynı, sana kaça maloldu,banada yaptırdığın yerle ilgili bilgi verebilirmisin.teşekkürler.(amma soru sordum dimi )) kusura bakma.) Estağfurullah Serkan bey, elimde geldiğince sorularınızı cevaplayacağım tabi. Öncelikle kolçaktan memnunum, esneme payı var tabi hiç olmayacak diye birşey yok ama öyle abartılacak kadar değil. Yaptırdığım yere özellikle döşemenin rengini desenini buldurttum bi kaç gün bekledim hatta döşemenin gelmesi için. Yaptırdığım yer Maslak Oto Sanayide, 240TL'ye m Yorum bağlantısı
Recommended Posts