İçeriğe Yönlendir

I Love My Focus

Emre Demir2

Recommended Posts

Serhat S. Yazıcı
Ne zamandır aklımda vardı Cooper-S sinyalleri almak vardı ve araştırıyordum nasıl olur, takılır, alınır vs vs... Cooper-S sinyali dediğim tampon kenarlarına takılan uzun amerikan sinyaller, çamurluktakiler değil. Geçtiğimiz hafta sonu alıp taktırmak kısmet oldu. Bi kaç saatlik işçilikten sonra sonuç güzel. Tam istediğim gibi oldu bakıyorum sürekli. :)

Araba ufaktan pisti pek fotoğraf çekemedim daha sonra detaylı bi şekilde çekip ekleyeceğim. :)

941306IMG_391211.jpg

Emre süper olmuş bende çok uzun zamandır düşünüyordum fakat nerden bulabiliceğimi sürekli düşünüordum ve nasıl uygulanır diye düşünüyordum ki sen yapmışsın :good1: maliyeti ve yapım aşamaları hakkında bilgi verebilirmisin??

Yorum bağlantısı
Yavuz Ballı

emre taka süper olmuş :) ne yalan söliyim kıskandım biraz :) şaka bi yana ALLAH nazarlardan saklasın.

Yorum bağlantısı
Serhat S. Yazıcı
(düzenlendi)

Emre bikaç tane buldum ve 100-300lira arasında değişmekte.. hadi fiyat uygun gibi yani daha uygun rakkamada bulabiliriz her halde ama uygulama ne şekilde yapılmakta ve elektrik parklardan mı alınıyor?? tampon kesme işlemi yapılıyor mu yapılıyorsa ne şekilde yapılıyor yani hata olasılğı nedir??

tarihinde Serhat S. Yaz?c? tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Emre Demir2
:)

Güzel olmuş Emre'cim, güle güle kullan. Allah kazalardan belalardan saklasın.

Sağol Sefa abi.:) Amin... :)

Emre süper olmuş bende çok uzun zamandır düşünüyordum fakat nerden bulabiliceğimi sürekli düşünüordum ve nasıl uygulanır diye düşünüyordum ki sen yapmışsın :good1: maliyeti ve yapım aşamaları hakkında bilgi verebilirmisin??

Bende uzun zaman aradım, bi kaç yerde bulmuştum ama uçuk fiyat söylediler hep daha ucuza nerde bulabilirim diye araştırdım ama hepsi hemen hemen aynıydı. Maslaktaki bmw parçası satan bi parçacıdan aldım. 4 tane sinyale soketleri ile birlikte 100TL verdim. İş takılmasına geldi, asıl zor olan takılması zaten kimse cesaret edip yaparım demiyor, bi kaç tane (sözde)tuning işi ile uğraşan yere gittim yapamayız falan dediler. Bizde kendi elektrikçimle tamponları söktük ve sonrasını o halletti. Kesmesini falan kendi yaptı ve tam ve eşit bi şekilde kesti sağolsun. Ondan sonra sinyalleri yerine oturtarak silikonladık arkadan güzelce iki gün sonra içeri kaçmasın diye. En son da elektrik bağlantısını hallederek tamponları yerine taktık.

emre taka süper olmuş :) ne yalan söliyim kıskandım biraz :) şaka bi yana ALLAH nazarlardan saklasın.

Teşekkür ederim, Amin. :)

her zaman gözümde beyaz focusun yeri ayrıdır tek kelime

MUAZZAM

Teşekkürler :good1:

Yorum bağlantısı
Lokman Ceritlioğlu

Emre bir far olayın kalmış :)

gerçekten çok güzel olmuş kazasız belasız sürüşler.

Yorum bağlantısı
Serhat S. Yazıcı

bende en uygun 100liraya buldum peki senin elektrikçiye bende gitsem yapabilir mi acaba?? aslında garajtuning diye bir yer var orası kesin yapabilirde kaça uygulama yaparlar o bilinmez her halde.. sormak gerek

Yorum bağlantısı
Emre Demir2
Emre bir far olayın kalmış :)

gerçekten çok güzel olmuş kazasız belasız sürüşler.

Far olayını araştırıyorum daha Lokman Abi, O yüzden farlarımda daha xenon bilemne yok :)

Teşekkürler Abi, hepimize kazasız belasız sürüşler.

bende en uygun 100liraya buldum peki senin elektrikçiye bende gitsem yapabilir mi acaba?? aslında garajtuning diye bir yer var orası kesin yapabilirde kaça uygulama yaparlar o bilinmez her halde.. sormak gerek

Eğer kesin yaptırıcak olursan arar yada yanına gider bi konuşurum Serhat Abi. Ben orayada sordum tamponları söküp getir o şekilde 100liraya takarız dediler,Tanıdık olmasına rağmen bide. Kolay gelsin size dedim :good1:

Yorum bağlantısı
Serhat S. Yazıcı

Ben kesin yaptırmayı düşünüyorum ama zaman olayını iyi ayarlamak gerek yani benim haftasonlarım çok dolu hafta içi sabahtan öğlene kadar zamanım olabiliyor nasıl yapabiliriz diye bir planlama yapmak gerek ayrıca senin usta ne kadara yapıyor??

Yorum bağlantısı
Serhat S. Yazıcı

birde benim arabamın rengi aytozgri acaba nasıl olur bunun bir kırmızı birde turuncu olanı var hangisi güzel olur acaba..

Yorum bağlantısı
Serkan Dalgıç
Estağfurullah Serkan bey, elimde geldiğince sorularınızı cevaplayacağım tabi. ;)

Öncelikle kolçaktan memnunum, esneme payı var tabi hiç olmayacak diye birşey yok ama öyle abartılacak kadar değil. Yaptırdığım yere özellikle döşemenin rengini desenini buldurttum bi kaç gün bekledim hatta döşemenin gelmesi için. Yaptırdığım yer Maslak Oto Sanayide, 240TL'ye m

Yorum bağlantısı
Emre Demir2
birde benim arabamın rengi aytozgri acaba nasıl olur bunun bir kırmızı birde turuncu olanı var hangisi güzel olur acaba..

Arkadaşımın gri renkte Astrası var onada yaptırdık güzel duruyor gri arabadada. Önlere turuncu, arkalara kırmızı takılıyor normalde Serhat abi. Ama sen ne renk koymak istersen öyle alırsın koyulur sorun değil.

Cevabın için teşekkür ederim.yakında seni arayacağım, girdin bir yola bizide peşinden gelmeye çalışıyoruz.hayırlısı bakalım.

Rica ederim. Hayırlısı hepimiz için. ;)

Yorum bağlantısı
Melih Özlem

Hayırlı olsun benimde eski aracımda vardı cooper sinyalleri. Gerçekten farlı bir hava katıyor ;) Haziran başı gibi kendi dükkanımda 2 hafta yatırcam benim fiestayı o süreçte bende yapmayı düşünüyorum. Zaten kendim yapmıştım Jazza, bunada kendim yaparım. Dayımın 307sindekileri maslaktaki bmwciden almıştım bende 100tlye. Benim arabadakiler ise Borusandan almıştım faturalı :rolleyes: Bayağı hoş olmuş sadece biraz daha alçalması gerek maşallah :D

Yorum bağlantısı
Emre Demir2
Bende yolda gördüm de iki renk daha güzel oluyormuş bencede peki bu sinyalleri sen mi alırsın yoksa ben mi alıyım sence bu ilandakiler nasıl??

http://www.sahibinden.com/mini_cooper_ve_t...pXQQdisplayitem

http://www.sahibinden.com/amerikan_tipi_pa...pXQQdisplayitem

Serhat Abi internettekilere hiç gerek yok aynı fiyat sonuçta çok baktım ben biliyorum. Maslakta Bmw parçası satan parçacıdan alırız sinyalleri. 4tane sinyal 80TL tutuyor, birde soketleri var kablosu ile birlikte veriliyor onunda 4 tanesi 40TL tutuyor. Toplam 120TL ye almış oluruz. Daha uyguna bi yerden bulursan al tabi ama soketlerinide iste mutlaka onlar çok ince falan hiçbişey uymuyor, soketi şart.

Hayırlı olsun benimde eski aracımda vardı cooper sinyalleri. Gerçekten farlı bir hava katıyor :) Haziran başı gibi kendi dükkanımda 2 hafta yatırcam benim fiestayı o süreçte bende yapmayı düşünüyorum. Zaten kendim yapmıştım Jazza, bunada kendim yaparım. Dayımın 307sindekileri maslaktaki bmwciden almıştım bende 100tlye. Benim arabadakiler ise Borusandan almıştım faturalı :D Bayağı hoş olmuş sadece biraz daha alçalması gerek maşallah :)

Sağol Melih, Ön daha düşük aslındada durduğu yerden öyle gözüküyor. Daha fazlasıda zarar. :)

Yorum bağlantısı
Serhat S. Yazıcı

Peki bu göndersiklerim soketsiz mi yani 2. linkteki ampülü içerisinde diyor.. olmadı senin dediğin gibi yaparız.. ben zaman ayarlamalıyım şimdi..

Yorum bağlantısı
Bekir Cengiz
(düzenlendi)

hersey 10 numara olmus gule gule kulanda su logoların uzerınee sıyah seffaf folyo cektırsen ıyı durur mavı gıcık duo

tarihinde Bekir Cengiz tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Emre Demir2
Peki bu göndersiklerim soketsiz mi yani 2. linkteki ampülü içerisinde diyor.. olmadı senin dediğin gibi yaparız.. ben zaman ayarlamalıyım şimdi..

Ampul içinde oluyor zaten soketleri olmuyor Serhat abi. Bayaaaa.. geniş bir zaman ayarla. :)

hersey 10 numara olmus gule gule kulanda su logoların uzerınee sıyah seffaf folyo cektırsen ıyı durur mavı gıcık duo

Teşekkürler, Canım logoya kıymak istemiyorum yoksa neler yapıcamda. :)

Yorum bağlantısı
Serhat S. Yazıcı

Emre baya geniş derken :) mesela sabah 08:00-14:00 arası nasıl yeterli mi??

Yorum bağlantısı
Mehmet Mercan

Emre kardeşim, güzel olmuş güle güle kullan. Yerinde modlar yapıyorsun tebrikler.

Serhat kardeşim,

Nasıl yetişeceksin bu kadar moda :) Liste dolu iyi planlama yapman lazım. Araba sevgiside bu olsa gerek

Yorum bağlantısı
Emre Demir2
Emre baya geniş derken :) mesela sabah 08:00-14:00 arası nasıl yeterli mi??

Serhat abi 3-4 saat sürüyor montajı, çünkü silikon falan sıkıldığında kuruması şart. Müsait olduğun bir zaman haberleşiriz elektrikçiyi arayıp haber vericem çünkü konuştum ben onunla bi kaç gün önceden haber verirsek müsait olduğu gün çağırıyor. Biraz randevu ile çalışıyor yani. :)

Emre kardeşim, güzel olmuş güle güle kullan. Yerinde modlar yapıyorsun tebrikler.

Serhat kardeşim,

Nasıl yetişeceksin bu kadar moda :) Liste dolu iyi planlama yapman lazım. Araba sevgiside bu olsa gerek

Teşekkürler Mehmet abi, Göze ne hoş gelirse düşünüp uygulamaya geçiyorum ufaktan işte. :)

ebayda 10dolar. Alıp kargo ile Türkiyeye gelmesi 95dolar.

Arkadaşımın Civic aracı var, ön tamponuna ebay'dan tampon eki sipariş ettik, Ek 15dolar ama kargo parası 110dolar tuttu. :)

Yine aynı paraya denk geldiği için o kadar zahmete girmek istemedim hemde o kadar beklemek istemedim.

Yorum bağlantısı
Mehmet Mercan
(düzenlendi)

Mehmet Kardeşim çanta boş galiba gelirken getiri verem diyorusun galiba :good1:

Emre girme Serhatın kanına bak sonra gaza geliyor kendinide kesemiyor beni de gaza getiiryor sonra :D Hatun bizi kaputa gömecek sonra Amerikan park gibi gezerim ortalıkta, altımdan alacak arabayı anahtarı :)

tarihinde Mehmet Mercan tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Eray Sireli

Emre bey o I Love My Focus yazısını siz çizdiyseniz .psd dosyasını bizimle paylaşabilir misiniz? bizimkine göre düzenleyip yapıştıralım :rofl:

Yorum bağlantısı
Emre Demir2
Mehmet Kardeşim çanta boş galiba gelirken getiri verem diyorusun galiba :)

Emre girme Serhatın kanına bak sonra gaza geliyor kendinide kesemiyor beni de gaza getiiryor sonra :p Hatun bizi kaputa gömecek sonra Amerikan park gibi gezerim ortalıkta, altımdan alacak arabayı anahtarı :D

Valla Mehmet abi ben girmedim Serhat abinin kanına kendisi söyledi, ben sadece kısa yolu gösteriyorum :p

Emre bey o I Love My Focus yazısını siz çizdiyseniz .psd dosyasını bizimle paylaşabilir misiniz? bizimkine göre düzenleyip yapıştıralım :)

Evet ben yaptım, şuanda evde değilim eve geçince paylaşabilirim. :)

Yorum bağlantısı
Eray Sireli
Evet ben yaptım, şuanda evde değilim eve geçince paylaşabilirim. :D

çok teşekkürler merakla bekliyorum

Yorum bağlantısı
Misafir
Bu konu kapalıdır.
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...