İçeriğe Yönlendir

I Love My Focus

Emre Demir2

Recommended Posts

Serhat S. Yazıcı
Emre kardeşim, güzel olmuş güle güle kullan. Yerinde modlar yapıyorsun tebrikler.

Serhat kardeşim,

Nasıl yetişeceksin bu kadar moda :unsure: Liste dolu iyi planlama yapman lazım. Araba sevgiside bu olsa gerek

Abi ben bunları çok uzun zamandır istiyordum fakat Emre yapınca bende hemen atladım :unknw: ayrıca ben sabahtan derslerimi ayarlayıp boşaltabiliyorum.. ama umarım istediklerimi yapabilirim.

Emrecim aslında farları ayarladıktan sonraya bu işlemi yapmayı düşünüyorum çünkü sinyalleride yanar durumda istiyorum seninkide öyleydi galiba :rolleyes: ama bunu yapmam için ya içi siyah far almalıyım yada mercekli siyah zeminli almam gerek benim boş olan farlar yakışmıyor.. onu parklara bağlıyorlar dimi?? :unknw:

Yorum bağlantısı
Mehmet Taner Kadak
ebayda 10dolar. Alıp kargo ile Türkiyeye gelmesi 95dolar.

yok demek istedigim o degil. Sadece urunun degeri belli. Turkiyede satilanlarin ebaydan alindindiginida zannetmiyorum. Aslinda ne kadar ucuz bir parca oldugunu gostermek istedim.

Mehmet Kardeşim çanta boş galiba gelirken getiri verem diyorusun galiba :D

Getiriyim abi bunlardan % 90 karli is :D

Yorum bağlantısı
Emre Demir2
yok demek istedigim o degil. Sadece urunun degeri belli. Turkiyede satilanlarin ebaydan alindindiginida zannetmiyorum. Aslinda ne kadar ucuz bir parca oldugunu gostermek istedim.

Teşekkürler yinede. :D

Yorum bağlantısı
Tunçhan Elgün

Maşallah. Arabanız çok güzel çok tatli olmus. Kazasız belasız kullanmaniz dilegi ile...

Bende ufaktan baslicam ama herseyi tamamlayip hepsini 1 haftada bitirmek istiyorum. Dolayisiyla tum focuslarda yapilan islemlerden fikir aliyorum. benim aracta beyaz. birazcik ozenti olcam ama bazi modifikasyonlarda :) kizmassin umarim. tamponlardaki sinyal gercekten cok hos durmus. Farlariniz ST Xenon mu acaba?

bide su ST on tampona taktim.

http://www.sahibinden.com/focus_st_bi-xeno...pXQQdisplayitem?

cok hosuma gitti o on tampon.

jant konusunda kararsizim aslinda

http://www.lastik24.com/default.asp?gb=uru...33&kat=Jant

buradaki gibi beyazmi tercih etsem diyorum yoksa cokmu abez kacar? sizin fikirleriniz nedir? he birde o i love my focus'u paylasabilirmisiniz acaba?

paylasmassanizda sorun degil :nazar: ama cook guzel durmus :)

he birde bagajdaki focus amblemini nasil sokebilirim? sicak suyu doksem sokulurmu acaba?

Yorum bağlantısı
Emre Demir2
(düzenlendi)
Maşallah. Arabanız çok güzel çok tatli olmus. Kazasız belasız kullanmaniz dilegi ile...

Bende ufaktan baslicam ama herseyi tamamlayip hepsini 1 haftada bitirmek istiyorum. Dolayisiyla tum focuslarda yapilan islemlerden fikir aliyorum. benim aracta beyaz. birazcik ozenti olcam ama bazi modifikasyonlarda :good1: kizmassin umarim. tamponlardaki sinyal gercekten cok hos durmus. Farlariniz ST Xenon mu acaba?

bide su ST on tampona taktim.

http://www.sahibinden.com/focus_st_bi-xeno...pXQQdisplayitem?

cok hosuma gitti o on tampon.

jant konusunda kararsizim aslinda

http://www.lastik24.com/default.asp?gb=uru...33&kat=Jant

buradaki gibi beyazmi tercih etsem diyorum yoksa cokmu abez kacar? sizin fikirleriniz nedir? he birde o i love my focus'u paylasabilirmisiniz acaba?

paylasmassanizda sorun degil :) ama cook guzel durmus :D

he birde bagajdaki focus amblemini nasil sokebilirim? sicak suyu doksem sokulurmu acaba?

Teşekkür ederim.

Farlar St far ama xenon yok. Mercekli olduğu zaman xenonlanıcak inşallah. Jantlar sizin zevkinize kalmış beyaz'a beyaz yakıştırabiliyorsanız takın tabi. :p Yazının çalışılmış halini bulduğum zaman paylaşacağım.

Bagajdaki Focus yazısını normal elinizle bile sökebilirsiniz, altında çift taraflı bant izi kalabilir onuda parmağınızla ovarak çıkartabilirsiniz. Teşekkürler tekrardan. :)

tarihinde Emre Demir tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi

Program gerekiyor galiba :D Ben bir kalp 2 dosya gördüm.

Birde kabartma şeklinde nasıl yazı yaptırız. Sen bilirsin. :D

hani araç modellerinin adının yazılı olduğu felan oluyor ya.

Yorum bağlantısı
Emre Demir2
Program gerekiyor galiba :nazar: Ben bir kalp 2 dosya gördüm.

Birde kabartma şeklinde nasıl yazı yaptırız. Sen bilirsin. :p

hani araç modellerinin adının yazılı olduğu felan oluyor ya.

Freehand gerekiyor açmak için Mustafa Abi :rolleyes:

Kabartma yazı aksesuarcılarda satılıyor, böyle nikelaj görünümlü ve kabarık. Onları diyorsun değil mi?

Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi

Ya tam anlatamıyorum istediğimi :) Şu resimdeki premio yazısı gibi ama harfler tek tek şeklinde olanlardan. Metal harf değil ;) Yani biraz daha kalın gibi derinliği var. Bir arabada görmüştüm ama neydi çıkamadım :)

http://img4.imageshack.us/img4/4099/albea006.jpg

çok set hatları olamsyan bir nevi comic sans tipi AUTOMATIC yazısı lszım bana ;) çıkatmalarda derinlik yok harflerinde kibarını bulamadım. Kalınca çıkartma oluyor mu acaba.Folyo var mıdır o şekilde

Yorum bağlantısı
Emre Demir2
Ya tam anlatamıyorum istediğimi :) Şu resimdeki premio yazısı gibi ama harfler tek tek şeklinde olanlardan. Metal harf değil ;) Yani biraz daha kalın gibi derinliği var. Bir arabada görmüştüm ama neydi çıkamadım :(

http://img4.imageshack.us/img4/4099/albea006.jpg

çok set hatları olamsyan bir nevi comic sans tipi AUTOMATIC yazısı lszım bana ;) çıkatmalarda derinlik yok harflerinde kibarını bulamadım. Kalınca çıkartma oluyor mu acaba.Folyo var mıdır o şekilde

Tamam abi tamam anladım şimdi demek istediğini. :) Valla onun hakkında bir bilgim yok ama tahminim reklamcılar halleder onu ya, çünkü baskının üstüne o kabartma dediğin şey takılıyor diye biliyorum yanlış bilmiyorsam. :) Araştırmak lazım biraz.

Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi

Burdakiler uğraşmıyor pek. ;) Düz baskı için bile diyor en az 50 tane basarım :)

Yorum bağlantısı
Mustafa Özcan

Valla çok güzel olmuş kazasız belasız kullanman dileğiyle:)

Yorum bağlantısı
Emre Demir2
Valla çok güzel olmuş kazasız belasız kullanman dileğiyle:)

Teşekkür ederim Hocam. :)

Yorum bağlantısı
Eren Erdem

Emre selam

Zahmet olmazsa Focus yazısını bir daha koyabilir misin?

Yorum bağlantısı
Emre Demir2
10 + 10 Numara

Teşekkürler. :rolleyes:

Emre slm zahmet olmazsa focus yazısını bir daha koyabilir misin =)

Tabi buyrun. :lol: http://rapidshare.com/files/380318063/lovefcs.rar.html

kardes gule gule kullan. farlarda xenon yokmu. hb olsaydı daha guzel olurdu zevk meselesı tabı inceden siyah cizgi cektır daha guzel durur.

Teşekkür ederim, Farlarda xenon var ama gerekmedikçe açmıyorum.

Yorum bağlantısı
Emre Demir2

Bir süredir beklediğim, Fiber kaliper kapaklarım geldi ve takıldı. Üstlerinde Brembo yazıyor fiber kolay kolay ısınmaz,kırılmaz bir malzeme amatör işi durmuyor ve Jantın içinde çok dolgun duruyor. :nazar:

Tamponlara sinyaller takıldıktan sonra ayrıntılı fotoğraf çekememiştim, yakından bir kaç fotoğraf..

152004SG2014211.jpg

783365SG201422.JPG

416496SG201424.JPG

747984SG201428.JPG

Yorum bağlantısı
Guest Hakan Tar?m

Tütütütüüüüü Maşallah demekten ağzım kuruyup duruyor. Yeter artık Emre :rolleyes:

Yorum bağlantısı
Cihan Tiftik
Tamponlara sinyal dışında herşey şahane...

Sinyal değil ki onlar?

Yorum bağlantısı
Misafir
Bu konu kapalıdır.
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...