Emre Demir2 6 Mayıs 2010 Yazar Paylaş 6 Mayıs 2010 Merhaba arabanızı yakından takip etmekteyim. Çok güzel şeyler ortaya koyuyorsunuz. Disk kapakları ne kadara maloldu ve nerden temin ettiniz? Ayrıca bunlar makyajlı kasa focus 2 ye oluyormu? Biraz fazla soru sordum kusura bakmayın. İyi forumlar. Teşekkür ederim. Kaliper kapaklarına para vermedim hediye diyelim bi arkadaşımdan. Büyük jantlı her araca uyar orjinal jantı olmadığı sürece. Tütütütüüüüü Maşallah demekten ağzım kuruyup duruyor. Yeter artık Emre Tamam Hakan abi Sağol yinede ama Tamponlara sinyal dışında herşey şahane... Teşekkürler. Sinyal değil ki onlar? Evet, Kedi gözü+parkmod. Teşekkür ederim. maşallah çok güzel olmuş Sağolasın Melih. Yorum bağlantısı
Süha Demirtaş 6 Mayıs 2010 Paylaş 6 Mayıs 2010 Kardeş Allah kaza bela vermesin kem gözlerden saklasın.Maç zamanıda dediğim gibi bu işn sonu yok yeterki insan arabasını sevsin Bak ben yaptıklarımdan sıkıldım artık yeni araç peşindeyim Yorum bağlantısı
Emre Demir2 7 Mayıs 2010 Yazar Paylaş 7 Mayıs 2010 Kardeş Allah kaza bela vermesin kem gözlerden saklasın.Maç zamanıda dediğim gibi bu işn sonu yok yeterki insan arabasını sevsin Bak ben yaptıklarımdan sıkıldım artık yeni araç peşindeyim Teşekkür ederim Süha abi. Biliyorum bunun sonu yok abi ya şimdi arayış içerisindeyim neler katabilirim daha diye Bakalım zaman gösterecek.. Yorum bağlantısı
Mehmet Mercan 7 Mayıs 2010 Paylaş 7 Mayıs 2010 Emre dışı ile oldukça oynamış durumdasın ve güzel. Biraz içe yönelik işlere yönelebilirsin : Zehiri aşılıyorum şimdiden Yorum bağlantısı
Emre Demir2 7 Mayıs 2010 Yazar Paylaş 7 Mayıs 2010 Emre dışı ile oldukça oynamış durumdasın ve güzel. Biraz içe yönelik işlere yönelebilirsin : Zehiri aşılıyorum şimdiden İçi ve Motor ile kafamda bi kaç birşey var ama bakalım Mehmet abi. Kısmet... Yorum bağlantısı
Cihan Yetişken2 7 Mayıs 2010 Paylaş 7 Mayıs 2010 Çok güzel olmuş Emre güle güle.. Benim de aklımda olan bir mod bu Yorum bağlantısı
Emre Demir2 7 Mayıs 2010 Yazar Paylaş 7 Mayıs 2010 Çok güzel olmuş Emre güle güle.. Benim de aklımda olan bir mod bu Teşekkürler Cihan abi. Yakın zamanda modlarını gerçekleştirmen dileğimle. Yorum bağlantısı
Erol Mutlu 13 Mayıs 2010 Paylaş 13 Mayıs 2010 Maşallah aracın güzel olmuş ''sis farı+jant+film cam'' sade ve göz alıcı bir araç. Allah kazasız belasız uzun ömür kullanmanı nasip etsin Yorum bağlantısı
Övgü Gürşen 13 Mayıs 2010 Paylaş 13 Mayıs 2010 güle güle kullan, gördüğüm en şık sedan makyajsızlardan biri. kırmızı çizgiyi çok beğendim. kırmızı stoplar ve merceksiz xenonlar rahatsız etti. grafiker eli değdiği belli oluyor. özellikle o kırmızı çizgi. Yorum bağlantısı
Mehmet Mercan 13 Mayıs 2010 Paylaş 13 Mayıs 2010 Övgü kırmızı çizgiler ben geçen halı saha maçında baktım Emre kendi eliyle boyamış. İşcilik süper. Dediğin gibi grafiker eli değmiş Biliyorsun bir Bilo'muz var birde Emre'nin bilosu var Emre resimleri koydumu bilmiyorum ön ve arka çamurluklara Amerikan parklarıda yaptırdı. Canlı gördüm. Beklediğimden çok daha güzeldi. İşcilikte güzel görüntüde Yorum bağlantısı
Emre Demir2 13 Mayıs 2010 Yazar Paylaş 13 Mayıs 2010 Maşallah aracın güzel olmuş ''sis farı+jant+flm cam'' sade ve göz alıcı bir araç. Allah kazasız belasız uzun ömür kullanmanı nasip etsin Teşekkür ederim Erol Bey. Allah'ım hepimize kazasız belasız kullanmak nasip etsin. güle güle kullan, gördüğüm en şık sedan makyajsızlardan biri. kırmızı çizgiyi çok beğendim. kırmızı stoplar ve merceksiz xenonlar rahatsız etti. grafiker eli değdiği belli oluyor. özellikle o kırmızı çizgi. Teşekkür ederim. Stoplar kırmızı değil ki ortalarını füme yaptım sadece. Mercekli St farı da beklemede henüz... Sürpriz olabilir. Övgü kırmızı çizgiler ben geçen halı saha maçında baktım Emre kendi eliyle boyamış. İşcilik süper. Dediğin gibi grafiker eli değmiş Biliyorsun bir Bilo'muz var birde Emre'nin bilosu var Emre resimleri koydumu bilmiyorum ön ve arka çamurluklara Amerikan parklarıda yaptırdı. Canlı gördüm. Beklediğimden çok daha güzeldi. İşcilikte güzel görüntüde Çok sağol Mehmet abi Evet abi koymuştum resimleri bir önceki sayfada var ama yakında bi çekime çıkacağım o zaman herşey ortaya çıkar Teşekkürler yeniden. Yorum bağlantısı
Övgü Gürşen 13 Mayıs 2010 Paylaş 13 Mayıs 2010 Teşekkür ederim. Stoplar kırmızı değil ki ortalarını füme yaptım sadece. Mercekli St farı da beklemede henüz... Sürpriz olabilir. ben fotoğrafta sinyallerini kırmızı gördüm kusura bakma emre. mercek alamadım diye 1 senedir xenon yapmıyorum ben. ondan diyorum. Yorum bağlantısı
Anil Berke Kavraal 13 Mayıs 2010 Paylaş 13 Mayıs 2010 (düzenlendi) benim beyaz sedanım da böyle gözüksün istedim ya ne kadar şık sade ve spor olmuş inanılmaz beğendim ilerde bu kasa alırsam birebir kopyala yapıştır yapıcağım araç budur ctrl + X mi yapsam ilerde acaba sizden bu arada bir önceki sayfadaki fotografları ben göremiyorum ama ? 14 Mayıs 2010 tarihinde Anil Berke Kavraal tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Emre Demir2 14 Mayıs 2010 Yazar Paylaş 14 Mayıs 2010 ben fotoğrafta sinyallerini kırmızı gördüm kusura bakma emre. mercek alamadım diye 1 senedir xenon yapmıyorum ben. ondan diyorum. Yok Abi önemli değil. Ben zaten gerekmedikçe pek farları yakmadığım için anca çok karanlık bi yere girmem gerek o zaman açıyorum oda çukurları seçebilmek için. benim beyaz sedanım da böyle gözüksün istedim ya ne kadar şık sade ve spor olmuş inanılmaz beğendim ilerde bu kasa alırsam birebir kopyala yapıştır yapıcağım araç budur ctrl + X mi yapsam ilerde acaba sizden bu arada bir önceki sayfadaki fotografları ben göremiyorum ama ? Teşekkür ederim, Ctrl+X yapılırsa direk 30binTL hemen satışa hazır Fotoğraflar 9. sayfada 175. iletide varda açılmıyor sanırım arada yapıyor bunu. Şimdi görebiliyorum ben. Yorum bağlantısı
Fikri Şehli 19 Mayıs 2010 Paylaş 19 Mayıs 2010 KARDEŞİM MAŞALLAH ARABAN ÇOK GÜZEL, ALLAH KAZA BELA VERMESİN! Yorum bağlantısı
Emre Demir2 19 Mayıs 2010 Yazar Paylaş 19 Mayıs 2010 KARDEŞİM MAŞALLAH ARABAN ÇOK GÜZEL, ALLAH KAZA BELA VERMESİN! Teşekkür ederim. Amin. * Noktalama işaretleri nereye gittiler acaba?* Küçük harfler de noktalama işaretlerinin yanına gitmiş herhalde. Valla azarı ben yiyeceğim. Yorum bağlantısı
Övgü Gürşen 20 Mayıs 2010 Paylaş 20 Mayıs 2010 emre bende çıkmayan resimler vardı açıkhava'da çektiğin; çok şık olmuş. beyaz'ı hiç sevmem normalde ama bu şekilde harika olmuş. amerikan reflektörleri çok beğenmedim ayrı konu ama zevk meselesi. geneli çok çok güzel. Yorum bağlantısı
Mehmet Mercan 20 Mayıs 2010 Paylaş 20 Mayıs 2010 Ben bu resimleri atlamışım Çok güzel olmuş kaliper kapaklarıda dediğin gibi sağlam çıakrsa tadından yenmez. Güle güle kullan kardeşim. Yorum bağlantısı
Emre Demir2 20 Mayıs 2010 Yazar Paylaş 20 Mayıs 2010 emre bende çıkmayan resimler vardı açıkhava'da çektiğin; çok şık olmuş. beyaz'ı hiç sevmem normalde ama bu şekilde harika olmuş. amerikan reflektörleri çok beğenmedim ayrı konu ama zevk meselesi. geneli çok çok güzel. Teşekkürler Övgü abi, Çoğu kişide onları beğeniyor, dediğin gibi zevk meselesi tabi. :lol2: Ben bu resimleri atlamışım Çok güzel olmuş kaliper kapaklarıda dediğin gibi sağlam çıakrsa tadından yenmez. Güle güle kullan kardeşim. Tekrardan teşekkür ederim Mehmet abi. Yorum bağlantısı
Lokman Ceritlioğlu 23 Mayıs 2010 Paylaş 23 Mayıs 2010 tekrardan http://www.otoclubturkiye.com/forum/Focus-Tita...0&start=200 Yorum bağlantısı
Emre Demir2 23 Mayıs 2010 Yazar Paylaş 23 Mayıs 2010 tekrardan http://www.otoclubturkiye.com/forum/Focus-Tita...0&start=200 Teşekkürler Lokman Abim. Konuyuda okudum bu arada takipteyim. Yol kesitlerindeki aynadan bir görüntü... Yorum bağlantısı
Emre Demir2 23 Mayıs 2010 Yazar Paylaş 23 Mayıs 2010 Asalete bak be Göbek yapmış Rejim'e sokucam yaz için. Toplantıya zayıflamış şekilde gelsin. Yorum bağlantısı
Yusuf Celebi 24 Mayıs 2010 Paylaş 24 Mayıs 2010 Emre Bey kardeşim baya uğraşmış ve sonunda muhteşem bir şey ortaya koymuşsun. Ben şahsen çok beğendim allah nazardan kazadan beladan korusun.Etiket olmuş.Sade ve şık. Yorum bağlantısı
Recommended Posts