Emre Demir2 12 Haziran 2010 Yazar Paylaş 12 Haziran 2010 Allah' tan öğrencisin, yoksa hızına yetişemeyeceğiz Öğrencilik bitsin benzinliye geçiş yapmayı düşünüyorum zaten. Şöyle bi specCivic falan. Yorum bağlantısı
Guest Hakan Tar?m 12 Haziran 2010 Paylaş 12 Haziran 2010 Hangi üniversite, sen söyle de ben rektörlere bir telefon açtırtayım senin okulu uzatsınlar da uzatsınlar Başkalarını da düşünmek lazım Yorum bağlantısı
Emre Demir2 12 Haziran 2010 Yazar Paylaş 12 Haziran 2010 Hangi üniversite, sen söyle de ben rektörlere bir telefon açtırtayım senin okulu uzatsınlar da uzatsınlar Başkalarını da düşünmek lazım Marmara Üniversitesi, ben elimden geldiğince uzattım zaten Hakan abi senin aramana gerek yok yani. Yorum bağlantısı
Anil Berke Kavraal 12 Haziran 2010 Paylaş 12 Haziran 2010 Marmara Üniversitesi, ben elimden geldiğince uzattım zaten Hakan abi senin aramana gerek yok yani. uzatmayınca tadı çıkmıyor zaten 4 yıl kime yeter Yorum bağlantısı
Emre Demir2 17 Haziran 2010 Yazar Paylaş 17 Haziran 2010 uzatmayınca tadı çıkmıyor zaten 4 yıl kime yeter Yani, bende öyle düşünüyorum zaten Yorum bağlantısı
Mikail Sevinç 29 Haziran 2010 Paylaş 29 Haziran 2010 Emre bey Araban Arabama çok benziyor lakin listene baktım benim eksiklerim çok çok başarılı olmuş.. Yorum bağlantısı
Emre Demir2 29 Haziran 2010 Yazar Paylaş 29 Haziran 2010 Emre bey Araban Arabama çok benziyor lakin listene baktım benim eksiklerim çok çok başarılı olmuş.. Teşekkür ederim Mikail bey. Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 9 Temmuz 2010 Paylaş 9 Temmuz 2010 Şimdi gördüm konuyu, foto istinye park Usta kim? Bunca zaman ve yağmur sonrası bi olay var mı? Yorum bağlantısı
Emre Demir2 9 Temmuz 2010 Yazar Paylaş 9 Temmuz 2010 Şimdi gördüm konuyu, foto istinye park Usta kim? Bunca zaman ve yağmur sonrası bi olay var mı? Maşallah yani Sani Abi. Foto Doğuş Power Center. Ustamızda iyi adamdır sağolsun hiç bir sorun olmamıştı farlarda, ama değiştirdim farları ST farlar ile.. hemde taaa ne zaman. Yorum bağlantısı
Selçuk Özkan 9 Temmuz 2010 Paylaş 9 Temmuz 2010 Emre bey aracınız çok güzel olmuş. kazasız sürüşler. Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 9 Temmuz 2010 Paylaş 9 Temmuz 2010 Ustayı yazda, yaptırırsak bilelim. Maslak tarafını tutturmuşum foto olayında Yeni farları da güle güle kullan, napalım, askerdik, kaçırdık Yorum bağlantısı
Cihan Toparlak 9 Temmuz 2010 Paylaş 9 Temmuz 2010 çok güzel valla zaman ve emeğin karşılığı bu demekki Yorum bağlantısı
Emre Demir2 12 Temmuz 2010 Yazar Paylaş 12 Temmuz 2010 Emre bey aracınız çok güzel olmuş. kazasız sürüşler. Teşekkür ederim Selçuk bey, amin hepimize. çok güzel valla zaman ve emeğin karşılığı bu demekki Teşekkürler.. mafya arabası gibi olmuş süper Hangi mafya'ya dahil oluyorum o zaman ben. Teşekkürler Yorum bağlantısı
Emre Demir2 7 Ağustos 2010 Yazar Paylaş 7 Ağustos 2010 Özlem giderelim dedim biraz... Yorum bağlantısı
Ferhat Genç 7 Ağustos 2010 Paylaş 7 Ağustos 2010 Özlem giderelim dedim biraz... Emre merhaba. Bu tamponlardaki lambaları nerde yaptırırız? Yorum bağlantısı
Ferhat Genç 7 Ağustos 2010 Paylaş 7 Ağustos 2010 tamam okudum Emre BMW den almışsın. Yorum bağlantısı
Lokman Ceritlioğlu 7 Ağustos 2010 Paylaş 7 Ağustos 2010 Emre güzel fotoğraflar Karadeniz gezisindemi çektin Yorum bağlantısı
Guest Hakan Tar?m 7 Ağustos 2010 Paylaş 7 Ağustos 2010 Bu çirkin arabanın da resmini koyup duruyorlar, peah Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 7 Ağustos 2010 Paylaş 7 Ağustos 2010 Bir de renkler ile oynamasanız... Güzelim fotoğrafları bozuyorsunuz... Yorum bağlantısı
Emre Demir2 7 Ağustos 2010 Yazar Paylaş 7 Ağustos 2010 tamam okudum Emre BMW den almışsın. Emre güzel fotoğraflar Karadeniz gezisindemi çektin Teşekkür Lokman abim. Malesef abi karadeniz turunda çektiğim fotoğrafların hiçbirinde "EB" yok. Leylek olduğu için o zamanlarda çekmedim. :lol2: Bu çirkin arabanın da resmini koyup duruyorlar, peah Ben o çirkini seviyorum Hakan abi. Bir de renkler ile oynamasanız... Güzelim fotoğrafları bozuyorsunuz... Mehmet abi, fotoğrafların orjinallerini gösterebilirim aynı renk. Renkler ile oynama yapmadım. Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 7 Ağustos 2010 Paylaş 7 Ağustos 2010 Mehmet abi, fotoğrafların orjinallerini gösterebilirim aynı renk. Renkler ile oynama yapmadım. Makinayın ayarları ciddi olarak bozuk demekki... Yorum bağlantısı
Misafir 7 Ağustos 2010 Paylaş 7 Ağustos 2010 Emrecim maşallah çok yakışıklı çıkmış love focus. Canlısı çok daha güzel tabi Emmi ben fotoları beğendim, açıkçası renk olarak bir olumsuzluk göremedim. Çok fazla fotoğraftan anlamam ama emre'nin çektiği fotolar kolay kolay kötü çıkmaz. Yorum bağlantısı
Emre Demir2 7 Ağustos 2010 Yazar Paylaş 7 Ağustos 2010 Makinayın ayarları ciddi olarak bozuk demekki... Bu çektiğim makina Canondu ve ayarlarını bilmiyordum, bende Auto'da çekmiştim... Emrecim maşallah çok yakışıklı çıkmış love focus. Canlısı çok daha güzel tabi Emmi ben fotoları beğendim, açıkçası renk olarak bir olumsuzluk göremedim. Çok fazla fotoğraftan anlamam ama emre'nin çektiği fotolar kolay kolay kötü çıkmaz. Teşekkür ederim Burak abi. Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 8 Ağustos 2010 Paylaş 8 Ağustos 2010 Bu çektiğim makina Canondu ve ayarlarını bilmiyordum, bende Auto'da çekmiştim... Yok, Samsung Gx20 ile çekmişsin... Yorum bağlantısı
Recommended Posts