Süha Demirtaş 16 Ağustos 2010 Paylaş 16 Ağustos 2010 Teşekkür ederim, aracın rengi İnci Beyaz'ı.Şu güzellik sevilmez mi? Adnan abinin dediği gibi. =)) Teşekkürler Adnan abi Çok sağol Sefa abi, inşaallah Yok Süha abi tamamen gerçek İftar için buluşabilirsek incelersin. İftar mı ne iftarı ? İftar ne arar la İstanbul ekibinde ( Görende bizi münafık sanacak ) Yorum bağlantısı
Emre Demir2 16 Ağustos 2010 Yazar Paylaş 16 Ağustos 2010 Abi ne becerikli,yaratıcı bir adamsın. Bravo yaa... Teşekkür ederim. İftar mı ne iftarı ? İftar ne arar la İstanbul ekibinde ( Görende bizi münafık sanacak ) açıcaz açıcaz azimliyiz. Yorum bağlantısı
Melih Özlem 16 Ağustos 2010 Paylaş 16 Ağustos 2010 aynalar değişik ve güzel olmuş maşallah Yorum bağlantısı
Emre Demir2 16 Ağustos 2010 Yazar Paylaş 16 Ağustos 2010 aynalar değişik ve güzel olmuş maşallah Sağol Melih, maşallah. Yorum bağlantısı
Kadir Yavuz 16 Ağustos 2010 Paylaş 16 Ağustos 2010 Bu araç istanbl yollarında zorluk çıkarıyor mu ya merak ediyorum ben 3,5 cm ye korkarken aynalar hoş gerçekten ben damalı denemiştim bir ara ama bu daha iyimiş araç kişiliği yansıtmalı Yorum bağlantısı
Fatih Bayram 16 Ağustos 2010 Paylaş 16 Ağustos 2010 Araba baştan aşağı süper Ben şahsen bu kadar güzel focus görmedim Yorum bağlantısı
Emre Demir2 16 Ağustos 2010 Yazar Paylaş 16 Ağustos 2010 Bu araç istanbl yollarında zorluk çıkarıyor mu ya merak ediyorum ben 3,5 cm ye korkarken aynalar hoş gerçekten ben damalı denemiştim bir ara ama bu daha iyimiş araç kişiliği yansıtmalı Şuanda yetmiyor bile, elimden gelse biraz daha indirmek istiyorum da olmuyor.. Herkeste damalı var farklı birşeyler olsun dedim. Araba baştan aşağı süper Ben şahsen bu kadar güzel focus görmedim Teşekkür ederim Fatih bey, maşallah.. Yorum bağlantısı
Misafir 16 Ağustos 2010 Paylaş 16 Ağustos 2010 (düzenlendi) rengine bittim diyebilirim.çok iyi renk seçimi olmuş. sislere orjinal sarı taksan bence renginede süper yakışcak :lol2: 16 Ağustos 2010 tarihinde Oktay Toker tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Emre Demir2 17 Ağustos 2010 Yazar Paylaş 17 Ağustos 2010 rengine bittim diyebilirim.çok iyi renk seçimi olmuş. sislere orjinal sarı taksan bence renginede süper yakışcak Sağolun Oktay bey, Sarılar ilede kullandım akşam böyle daha iyi gözüküyor diyebilirim. Yorum bağlantısı
Guest Hakan Tar?m 17 Ağustos 2010 Paylaş 17 Ağustos 2010 Fotoğraf makinesinin ayarları düzelmiş ondan böyle gözüküyor, yoksa tırt bu Yorum bağlantısı
Burkay Tekirdağ 17 Ağustos 2010 Paylaş 17 Ağustos 2010 çok guzel olmus kazasız belasız insallah Yorum bağlantısı
Emre Demir2 17 Ağustos 2010 Yazar Paylaş 17 Ağustos 2010 Fotoğraf makinesinin ayarları düzelmiş ondan böyle gözüküyor, yoksa tırt bu At çamuru arabaya at güzel olmuş. çok guzel olmus kazasız belasız insallah Amin, teşekkürler. Yorum bağlantısı
Ahmet Berksoy Çabuk 17 Ağustos 2010 Paylaş 17 Ağustos 2010 güle güle kullanın çok güzel olmuş Yorum bağlantısı
Emre Demir2 18 Ağustos 2010 Yazar Paylaş 18 Ağustos 2010 Tekerlerine bol bol çivi batsın, yayların kırılsın, enjektörlerin bozulsun, turbon patlasın, araban sarı renk olsun.....Deeeermişim Çirkin... Bunları okurken içimden bişey cız etti Allah korusun tabikiside Hakan abi. güle güle kullanın çok güzel olmuş Teşekkürler. Yorum bağlantısı
Ali Gürsoy 18 Ağustos 2010 Paylaş 18 Ağustos 2010 Vaybeaa bunu ben bilem beğendim Güzel olmuş , sahilde gördüğümde damalı gibi duruyordu . Yorum bağlantısı
Mehmet Mercan 18 Ağustos 2010 Paylaş 18 Ağustos 2010 Erme güzel olmuş. Kimsenin akıl edip yapamayacağı farklı bir iş. Tamamen el yapımı Yorum bağlantısı
Kemal Korkmaz 18 Ağustos 2010 Paylaş 18 Ağustos 2010 Aracın görüntüsü çok hoş fotolardar kaliteli olunca güzel olmuş... Yorum bağlantısı
Emre Demir2 23 Ağustos 2010 Yazar Paylaş 23 Ağustos 2010 Vaybeaa bunu ben bilem beğendim Güzel olmuş , sahilde gördüğümde damalı gibi duruyordu . Ohh bee.. Sana birşeyi beğendirebildim ya.Bu yapılan olmuş demekki Erme güzel olmuş. Kimsenin akıl edip yapamayacağı farklı bir iş. Tamamen el yapımı Teşekkür ederim Mehmet abi. Tamamen el yapımı Aracın görüntüsü çok hoş fotolardar kaliteli olunca güzel olmuş... Sağolun Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu 23 Ağustos 2010 Paylaş 23 Ağustos 2010 Ohh bee.. Sana birşeyi beğendirebildim ya.Bu yapılan olmuş demekki Teşekkür ederim Mehmet abi. Tamamen el yapımı Sağolun ben sedan araç sevmem ama senin aracın gerçekten şahane allah kaza bela vermesin yarın aracınlamı gelicen aracını yakından görmeyi çok isterim Yorum bağlantısı
Emre Demir2 23 Ağustos 2010 Yazar Paylaş 23 Ağustos 2010 ben sedan araç sevmem ama senin aracın gerçekten şahane allah kaza bela vermesin yarın aracınlamı gelicen aracını yakından görmeyi çok isterim Teşekkür ederim, evet kısmet olursa yarın araçla gelicem. Yorum bağlantısı
Emre Demir2 25 Ağustos 2010 Yazar Paylaş 25 Ağustos 2010 Dün (Mert Can Üzger) Mert abiden aldığım Ghia deri direksiyonu bugün taktırdım. İçinin görüntüsü değişti sanki. Ghia vites topuzu satan varmıdır acaba? Yorum bağlantısı
Lokman Ceritlioğlu 25 Ağustos 2010 Paylaş 25 Ağustos 2010 gayet güzel olmuş iyi günlerde kullan abim. Yorum bağlantısı
Rıfat Çakar 25 Ağustos 2010 Paylaş 25 Ağustos 2010 Çok yakışmış valla. Bu arada şimdi farkettim benim fiestayla aynı ön konsol. Yorum bağlantısı
Misafir 25 Ağustos 2010 Paylaş 25 Ağustos 2010 yakışmış iyi günlerde kullan tuşlarda işler vaziyete gelir umarım yakında. gerçekten dreksiyon araç içersindeki havayı degiştiren vites topuzundan sonraki önemli parça diye düşünüyorum. Yorum bağlantısı
Recommended Posts