İçeriğe Yönlendir

I Love My Focus

Emre Demir2

Recommended Posts

Süha Demirtaş
Teşekkür ederim, aracın rengi İnci Beyaz'ı.

Şu güzellik sevilmez mi? Adnan abinin dediği gibi. =))

Teşekkürler Adnan abi :)

Çok sağol Sefa abi, inşaallah :)

Yok Süha abi tamamen gerçek :) İftar için buluşabilirsek incelersin. :)

İftar mı ne iftarı ? İftar ne arar la İstanbul ekibinde ( Görende bizi münafık sanacak :D )

Yorum bağlantısı
Emre Demir2
Abi ne becerikli,yaratıcı bir adamsın. Bravo yaa... :)

Teşekkür ederim. :):good1:

İftar mı ne iftarı ? İftar ne arar la İstanbul ekibinde ( Görende bizi münafık sanacak :D )

:D açıcaz açıcaz azimliyiz.

Yorum bağlantısı
Kadir Yavuz

Bu araç istanbl yollarında zorluk çıkarıyor mu ya merak ediyorum ben 3,5 cm ye korkarken :) aynalar hoş gerçekten ben damalı denemiştim bir ara ama bu daha iyimiş araç kişiliği yansıtmalı :D

Yorum bağlantısı
Emre Demir2
Bu araç istanbl yollarında zorluk çıkarıyor mu ya merak ediyorum ben 3,5 cm ye korkarken :) aynalar hoş gerçekten ben damalı denemiştim bir ara ama bu daha iyimiş araç kişiliği yansıtmalı :p

Şuanda yetmiyor bile, elimden gelse biraz daha indirmek istiyorum da olmuyor.. :good1: Herkeste damalı var farklı birşeyler olsun dedim. :D

Araba baştan aşağı süper :good1: Ben şahsen bu kadar güzel focus görmedim :D

Teşekkür ederim Fatih bey, maşallah.. :rofl:

Yorum bağlantısı
(düzenlendi)

rengine bittim diyebilirim.çok iyi renk seçimi olmuş. sislere orjinal sarı taksan bence renginede süper yakışcak :lol2:

tarihinde Oktay Toker tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Emre Demir2
rengine bittim diyebilirim.çok iyi renk seçimi olmuş. sislere orjinal sarı taksan bence renginede süper yakışcak :)

Sağolun Oktay bey, Sarılar ilede kullandım akşam böyle daha iyi gözüküyor diyebilirim. :nazar:

Yorum bağlantısı
Emre Demir2
Fotoğraf makinesinin ayarları düzelmiş ondan böyle gözüküyor, yoksa tırt bu :p

At çamuru arabaya at :p:D

:wub: güzel olmuş.

:good1:

çok guzel olmus kazasız belasız insallah :good1:

Amin, teşekkürler. :)

Yorum bağlantısı
Emre Demir2
Tekerlerine bol bol çivi batsın, yayların kırılsın, enjektörlerin bozulsun, turbon patlasın, araban sarı renk olsun.....

Deeeermişim :stop:

Çirkin...

Bunları okurken içimden bişey cız etti :good1: Allah korusun tabikiside Hakan abi. ;)

güle güle kullanın çok güzel olmuş :):p

Teşekkürler. :good1:

Yorum bağlantısı
Ali Gürsoy

Vaybeaa bunu ben bilem beğendim :) Güzel olmuş , sahilde gördüğümde damalı gibi duruyordu .

Yorum bağlantısı
Mehmet Mercan

Erme güzel olmuş. Kimsenin akıl edip yapamayacağı farklı bir iş. Tamamen el yapımı :)

Yorum bağlantısı
Emre Demir2
Vaybeaa bunu ben bilem beğendim :p Güzel olmuş , sahilde gördüğümde damalı gibi duruyordu .

Ohh bee.. Sana birşeyi beğendirebildim ya.Bu yapılan olmuş demekki :good1:

Erme güzel olmuş. Kimsenin akıl edip yapamayacağı farklı bir iş. Tamamen el yapımı :)

Teşekkür ederim Mehmet abi. Tamamen el yapımı :)

Aracın görüntüsü çok hoş fotolardar kaliteli olunca güzel olmuş...

Sağolun :)

Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu
Ohh bee.. Sana birşeyi beğendirebildim ya.Bu yapılan olmuş demekki :good1:

Teşekkür ederim Mehmet abi. Tamamen el yapımı :)

Sağolun :)

ben sedan araç sevmem ama senin aracın gerçekten şahane allah kaza bela vermesin yarın aracınlamı gelicen aracını yakından görmeyi çok isterim

Yorum bağlantısı
Emre Demir2
ben sedan araç sevmem ama senin aracın gerçekten şahane allah kaza bela vermesin yarın aracınlamı gelicen aracını yakından görmeyi çok isterim

Teşekkür ederim, evet kısmet olursa yarın araçla gelicem. :good1:

Yorum bağlantısı
Emre Demir2

Dün (Mert Can Üzger) Mert abiden aldığım Ghia deri direksiyonu bugün taktırdım. İçinin görüntüsü değişti sanki. :D

Ghia vites topuzu satan varmıdır acaba? :D

fcsst.jpg

Yorum bağlantısı
Rıfat Çakar

Çok yakışmış valla. :D Bu arada şimdi farkettim benim fiestayla aynı ön konsol. :D

Yorum bağlantısı

yakışmış iyi günlerde kullan tuşlarda işler vaziyete gelir umarım yakında.

gerçekten dreksiyon araç içersindeki havayı degiştiren vites topuzundan sonraki önemli parça diye düşünüyorum.

Yorum bağlantısı
Misafir
Bu konu kapalıdır.
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...