Mert Can Üzger 26 Ağustos 2010 Paylaş 26 Ağustos 2010 Güle güle kullan Emre. Bence senin en önce yapman gereken modifiye buydu... Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu 26 Ağustos 2010 Paylaş 26 Ağustos 2010 Güle güle kullan Emre. Bence senin en önce yapman gereken modifiye buydu... aracın dışıyla oynamaktan içine bakamıyoki çok güzel olmuş emeğine sağlık Yorum bağlantısı
Ali Gürsoy 26 Ağustos 2010 Paylaş 26 Ağustos 2010 Otuşlarada bişeyler bağla , çalışsın bari Şaka biyana güzel olmuş olmasına . Ancak eksik olan güzelbir ünite koymak o cd çaların yerine Yorum bağlantısı
Emre Demir2 26 Ağustos 2010 Yazar Paylaş 26 Ağustos 2010 gayet güzel olmuş iyi günlerde kullan abim. Teşekkür ediyorum Lokman abim. Çok yakışmış valla. Bu arada şimdi farkettim benim fiestayla aynı ön konsol. Teşekkürler Rıfat, evet senin kasadaki fiestalar ile konsol aynı. yakışmış iyi günlerde kullan tuşlarda işler vaziyete gelir umarım yakında.gerçekten dreksiyon araç içersindeki havayı degiştiren vites topuzundan sonraki önemli parça diye düşünüyorum. Teşekkürler Oktay bey, bakalım inşallah bir an önce çalışır duruma getirmeye çalışacağım. Güle güle kullan Emre. Bence senin en önce yapman gereken modifiye buydu... Sağol Mert abi, Lazlık var bende sona saklamıştım bunu. aracın dışıyla oynamaktan içine bakamıyoki çok güzel olmuş emeğine sağlık Teşekkür ederim Mehmet abi. İçine geldi işte sıra. Otuşlarada bişeyler bağla , çalışsın bari Şaka biyana güzel olmuş olmasına . Ancak eksik olan güzelbir ünite koymak o cd çaların yerine Sinyallari tuşlara alıyım diyorum daha kolay olur Teşekkür ederim Abicim, üniteyide hediye ediceksin diye bekliyorum işte bakalım. Yorum bağlantısı
Ali Gürsoy 26 Ağustos 2010 Paylaş 26 Ağustos 2010 Tamam len üniten benden . Sana çok sevdiğim diş fırçalama ünitesinden alıcam Yorum bağlantısı
Yusuf Celebi 26 Ağustos 2010 Paylaş 26 Ağustos 2010 Güzel olmuş.Direksiyon gösterişli duruyor. Yorum bağlantısı
Emre Demir2 26 Ağustos 2010 Yazar Paylaş 26 Ağustos 2010 Tamam len üniten benden . Sana çok sevdiğim diş fırçalama ünitesinden alıcam Ben onada razıyım Güzel olmuş.Direksiyon gösterişli duruyor. Teşekkürler :) Yorum bağlantısı
Guest Hakan Tar?m 26 Ağustos 2010 Paylaş 26 Ağustos 2010 Otuşlarada bişeyler bağla , çalışsın bari Şaka biyana güzel olmuş olmasına . Ancak eksik olan güzelbir ünite koymak o cd çaların yerine Ben söyleyecektim benden önce höpürdetmişsin O ne çamaşır makinesi kontrol ünitesi gibi peah Yakışmıyor hem de hiç Yorum bağlantısı
Emre Demir2 26 Ağustos 2010 Yazar Paylaş 26 Ağustos 2010 Ben söyleyecektim benden önce höpürdetmişsin O ne çamaşır makinesi kontrol ünitesi gibi peah Yakışmıyor hem de hiç sinyalleri falan bağlatıcam o tuşlara boşta kalmasınlar Yorum bağlantısı
Kerim Bilge 27 Ağustos 2010 Paylaş 27 Ağustos 2010 Abi güzel olmuş. Şimdi geriye kalan o 6000 cd nin yerine güzel bir ünite. Ghia vites topuzu. Gri kaplamayı carbon fiber kaplama. Başka bişey kalmıyor sanki. Yorum bağlantısı
Mehmet Mercan 27 Ağustos 2010 Paylaş 27 Ağustos 2010 (düzenlendi) Dün (Mert Can Üzger) Mert abiden aldığım Ghia deri direksiyonu bugün taktırdım. İçinin görüntüsü değişti sanki. Ghia vites topuzu satan varmıdır acaba? Hayırlı olsun Emrecim güzel bir modifiye. Aracı kullanırken dahada hoşuna gidecek. Ellinin altındaki araç deri direksiyonlu artık. Ama Cruise Control2ü aktif ettirmek lazım sana. Bence Herford'a bir uğra bukonuda ustalaştılar Mertol Abi sayesinde Birde bir sony teyp yaparsak sana ucuz yollu güzel olur. Hatta bir ara sen, ben ve Serhat şu 3M folyo işinie girelim. Orta konsolu benim anahtarlıktaki folyo ile kaplayalım 27 Ağustos 2010 tarihinde Mehmet Mercan tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Emre Demir2 27 Ağustos 2010 Yazar Paylaş 27 Ağustos 2010 Abi güzel olmuş. Şimdi geriye kalan o 6000 cd nin yerine güzel bir ünite. Ghia vites topuzu. Gri kaplamayı carbon fiber kaplama. Başka bişey kalmıyor sanki. Onları yapsam yeterli olucak zaten kardeşim. Teşekkür ederim. Hayırlı olsun Emrecim güzel bir modifiye. Aracı kullanırken dahada hoşuna gidecek. Ellinin altındaki araç deri direksiyonlu artık. Ama Cruise Control2ü aktif ettirmek lazım sana. Bence Herford'a bir uğra bukonuda ustalaştılar Mertol Abi sayesinde Birde bir sony teyp yaparsak sana ucuz yollu güzel olur. Hatta bir ara sen, ben ve Serhat şu 3M folyo işinie girelim. Orta konsolu benim anahtarlıktaki folyo ile kaplayalım Teşekkürler Mehmet abi, sanki 2 bg kattı arabaya gidişi falan değişti. Cruise Control olayına şimdi değilde daha sonra ilgilenicem onunla pek vaktim olmuyor bu aralar. Şu folyo işini düşünmüyorum değil bi yerden bulsam az bişey ben bile kaplarım onu. Bugünlerde geçersem sanayiye bir bakayım ona haber veririm. Teşekkürler tekrardan Mehmet abi. Yorum bağlantısı
Ferhat Genç 27 Ağustos 2010 Paylaş 27 Ağustos 2010 ben bugün bu aracı gördüm. araban çok güzel dostum maaşallahı var. ama çok yere yakın dikkat Yorum bağlantısı
Misafir 27 Ağustos 2010 Paylaş 27 Ağustos 2010 Emrecim, yeni direksiyon hayırlı olsun. Gerçekten değişmesi gereken faydalı bir modifikasyon olmuş. İlerleyen zamanlarda cc ile ilgilenirsen daha iyi olur. Bir sağlam ana ünite vites topuzu değişimi ve sonrasında carbon folyo ile içerideki değişiklik yeterde artar bile. Güle güle kullan. Yorum bağlantısı
Samet Karabulut 27 Ağustos 2010 Paylaş 27 Ağustos 2010 Hayırlı olsun Emrecim güzel bir modifiye. Aracı kullanırken dahada hoşuna gidecek. Ellinin altındaki araç deri direksiyonlu artık. Ama Cruise Control2ü aktif ettirmek lazım sana. Bence Herford'a bir uğra bukonuda ustalaştılar Mertol Abi sayesinde :lol: Birde bir sony teyp yaparsak sana ucuz yollu güzel olur. Hatta bir ara sen, ben ve Serhat şu 3M folyo işinie girelim. Orta konsolu benim anahtarlıktaki folyo ile kaplayalım folyo konusunda yarımcı olabilirim mehmet abi. tabi isterseniz 3m karbon fiber var elimde baya bi kesip gondereyim siz kendiniz uygulayın? Yorum bağlantısı
Serkan Toker 27 Ağustos 2010 Paylaş 27 Ağustos 2010 :lol: Çok güzel olmuş Emre, alasım geldi bir sedan focus senin yüzünden.... Yorum bağlantısı
Misafir 27 Ağustos 2010 Paylaş 27 Ağustos 2010 ghia deri orjinal topuzu ebayda var fiyatlar fena degil.araştır bence. Yorum bağlantısı
Emre Demir2 27 Ağustos 2010 Yazar Paylaş 27 Ağustos 2010 ben bugün bu aracı gördüm. araban çok güzel dostum maaşallahı var. ama çok yere yakın dikkat Teşekkür ederim Ferhat bey. bu yine iyi yüksek hali. Emrecim, yeni direksiyon hayırlı olsun. Gerçekten değişmesi gereken faydalı bir modifikasyon olmuş. İlerleyen zamanlarda cc ile ilgilenirsen daha iyi olur. Bir sağlam ana ünite vites topuzu değişimi ve sonrasında carbon folyo ile içerideki değişiklik yeterde artar bile. Güle güle kullan. Teşekkürler Burak abi, İçeriye dönük daha farklı planlarım var bakalım zaman göstericek. folyo konusunda yarımcı olabilirim mehmet abi. tabi isterseniz 3m karbon fiber var elimde baya bi kesip gondereyim siz kendiniz uygulayın? Samet, folyo konusunda irtibata geçelim denemek amaçlı biraz isteyebilirim. :lol: Çok güzel olmuş Emre, alasım geldi bir sedan focus senin yüzünden.... Çok sağol Serkan abi. Alalım sanada bir en beyazından Focus. Bırak fiestayı.. ghia deri orjinal topuzu ebayda var fiyatlar fena degil.araştır bence. İnternet'ten baktığım fiyatla dışarıda aldıgım fiyat aynı neredeyse. Beklemek yerine dışarıdan alıcam sanırım. Teşekkürler. Yorum bağlantısı
Serkan Toker 27 Ağustos 2010 Paylaş 27 Ağustos 2010 Çok sağol Serkan abi. Alalım sanada bir en beyazından Focus. Bırak fiestayı.. :lol: Kıracağım kabuğumu da hayırlısı bakalım şimdilik...Evin borcu bitseydi hayırlısıyla.. Yorum bağlantısı
Lokman Ceritlioğlu 28 Ağustos 2010 Paylaş 28 Ağustos 2010 biter inşallah. ilk önce ev :lol: Emre teyp gerçekten çok çirkin duruyor Yorum bağlantısı
Faruk Yılmaz 28 Ağustos 2010 Paylaş 28 Ağustos 2010 emre bey gerçekten çok güzel olmuş deri direksiyon simidi bence şart zaten birde ben aracınızın iç kısmının daha fazlasını görmek isterdim acaba foto eklermisiniz dürüst olucam arkadaşımdada sizin focusun aynı modelin benzinlisi var çok düşkün arabasına daha dürüst olmak gerekirse arabası baya sizinkine benzemeye başladı :lol: Yorum bağlantısı
Emre Demir2 31 Ağustos 2010 Yazar Paylaş 31 Ağustos 2010 Kıracağım kabuğumu da hayırlısı bakalım şimdilik...Evin borcu bitseydi hayırlısıyla.. Bekliyoruz abicim biter inşallah. ilk önce ev Emre teyp gerçekten çok çirkin duruyor Sindire sindire gidiyorum birazcık Lokman abi. emre bey gerçekten çok güzel olmuş deri direksiyon simidi bence şart zaten birde ben aracınızın iç kısmının daha fazlasını görmek isterdimacaba foto eklermisiniz dürüst olucam arkadaşımdada sizin focusun aynı modelin benzinlisi var çok düşkün arabasına daha dürüst olmak gerekirse arabası baya sizinkine benzemeye başladı Teşekkürler Faruk bey, boş bi vaktimde çeker koyarım fotoğrafları. Benim arabayı örnek alıp benzetmeye çalışan bir çok kişi tanıyorum. Daha iyilerini yaparlar inşallah benim elimden gelen bu kadar. Yorum bağlantısı
Emre Demir2 31 Ağustos 2010 Yazar Paylaş 31 Ağustos 2010 link ölmüş i love my focus yazısını istiyoruzzz Allah kaza bela vermesin Yazıyı tazeliyip tekrardan koyacağım en yakın zamanda teşekkürler. Yorum bağlantısı
Emre Demir2 31 Ağustos 2010 Yazar Paylaş 31 Ağustos 2010 Emre, yazın hayırlı olsun Sani abi, sana ve Mehmet abiye çok teşekkür ederim. Yorum bağlantısı
Recommended Posts