Emre Demir2 12 Eylül 2010 Yazar Paylaş 12 Eylül 2010 merhaba bende plakanın altındaki ızgarayı siyaha boyatmak istiyorum ama boya atar diye korkuyorum.siz nasıl boyattınız? herhangi özel bişe yaptınızmı_ anlatırmısınız? Ben boyacı olan ustama gittim kendi halletti Ozan bey. Ben boyamak istiyorum diyorsanız, boyamak istediğiniz yere bant çekin ince zımpara atarak boyayın. Yorum bağlantısı
Alperen Surnacı 20 Eylül 2010 Paylaş 20 Eylül 2010 hocam bi sorum olucak.bu I love my focus yazısını nereden bulabilirim.ufak bi net araştırması yaptım fakat sonuç alamadım? Yorum bağlantısı
Ömer Yüce 25 Eylül 2010 Paylaş 25 Eylül 2010 Emre bey araba çok güzel duruyor. Size bir önerim olacak. O arabanın alt panjurundaki kalan ince beyaz parçaya siyah mat bir folyo çektirirsenin arabanın görüntüsüne diyecek başka bişey kalmıyacak. Birde bi sorum olacak. Bu ön farlardaki sinyalleri nasıl yaptınız veya yaptırdınız? Yorum bağlantısı
Emre Demir2 28 Eylül 2010 Yazar Paylaş 28 Eylül 2010 hocam bi sorum olucak.bu I love my focus yazısını nereden bulabilirim.ufak bi net araştırması yaptım fakat sonuç alamadım? Mesaj göndermiştim... Emre bey araba çok güzel duruyor. Size bir önerim olacak. O arabanın alt panjurundaki kalan ince beyaz parçaya siyah mat bir folyo çektirirsenin arabanın görüntüsüne diyecek başka bişey kalmıyacak. Birde bi sorum olacak. Bu ön farlardaki sinyalleri nasıl yaptınız veya yaptırdınız? Teşekkürler Ömer bey. Öneriniz için teşekkür ederim ama farklı birşeyler düşünüyorum kısmetse uygulayacağım sağolun ama yinede onuda deneyebilirim. Sinyalleri amerikan tip yaptırdım, herhangi bir elektrikçiye ne yaptırmak istediğinizi söylerseniz size yardımcı olucaktır. Ben kendi elektrikçime yaptırmıştım. Yorum bağlantısı
Emre Demir2 6 Ekim 2010 Yazar Paylaş 6 Ekim 2010 İçeriye dönük planlardan birini gerçekleştirdim. Orta konsolda 3 bölümü 3M Carbon kaplattım. Şirketin makinası ile bi kaç foto çektim. Daha detaylı çekerim sonra. Yorum bağlantısı
Emre Demir2 6 Ekim 2010 Yazar Paylaş 6 Ekim 2010 Sport HSE kimin ? Bir tur verir mi O benim arabayı korumak amaçlı duruyor önümde. Benden başka kimseye vermez üzgünüm Hakan abi. Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu 6 Ekim 2010 Paylaş 6 Ekim 2010 emre bayağı güzel işçilik çıkarmışsın eline sağlık birde o teyibi değiştin mi tamam oldu işte (sony yakışır) o araca Yorum bağlantısı
Emre Demir2 6 Ekim 2010 Yazar Paylaş 6 Ekim 2010 Maşallah Emre Tek kelimeyle mükemmel arabanda yakışmayan abest duran hiç bişey yok.. Fotoğraflarda en az araban kadar güzel.. Kazasız belasız kullanman dileğiyle.. Teşekkürler. Hepimize kazasız belasız kullanmak nasip olsun. Güzel olmuş Emre'cim. Güle güle kullan. Senin orjinalde cc li direksiyon var mıydı? Sonradan mı takıldı? Teşekkür ederim Sefa abi. Orjinalde yoktu abi yeni aldım direksiyonu. Direksiyon tanıdık hatta Mert abinin eski direksiyonu arabasını satarken ben satın aldım ondan. CC'yi sorucaksın çalışıyormu diye evet oda çalışıyor. emre bayağı güzel işçilik çıkarmışsın eline sağlık birde o teyibi değiştin mi tamam oldu işte (sony yakışır) o araca Teşekkürler Mehmet abi. Sıra ufaktan ona geliyor işte, yavaş yavaş.. Yorum bağlantısı
Mehmet Mercan 6 Ekim 2010 Paylaş 6 Ekim 2010 Emre kardeşim 10 numara olmuş İçerisi şenlenmiş, daha zevkli hale gelmiş. Güle güle kullan kullan inşallah.. Yorum bağlantısı
Mehmet Mercan 6 Ekim 2010 Paylaş 6 Ekim 2010 Emre sorması ayıp ne kadara yaptırdın kaplamayı birde nerde yaptırdın? Bakalım biz kazıklanmışmıyız Alper tam adamına sordun. Dünynaın en iyi fiyatına yaptırsan bile söz konusu folyo ve Emre oldumu Daha olayın başında kazık yemişsindir Yorum bağlantısı
Melih Özlem 6 Ekim 2010 Paylaş 6 Ekim 2010 Son hali çok şık olmuş Aynalarda zaten revaçta bu aralar moda oldu Maşallah kazasız belasız Yorum bağlantısı
Erkan Kaplan 7 Ekim 2010 Paylaş 7 Ekim 2010 Cok guzel olmus nazar degmesin gule gule kullanin.. Yorum bağlantısı
Tayfun Yeşil 7 Ekim 2010 Paylaş 7 Ekim 2010 maşallah kardeşim kalite çalışmalara devam ediyorsun. artılar:focus olması,beyaz olması,sahibinin kaliteli olması. eksiler:eski kasa olmaması,sw olmaması,benim olmaması)) Yorum bağlantısı
Emre Demir2 7 Ekim 2010 Yazar Paylaş 7 Ekim 2010 Emre kardeşim 10 numara olmuş İçerisi şenlenmiş, daha zevkli hale gelmiş. Güle güle kullan kullan inşallah.. Teşekkür ederim Mehmet abi. Alper tam adamına sordun. Dünynaın en iyi fiyatına yaptırsan bile söz konusu folyo ve Emre oldumu Daha olayın başında kazık yemişsindir (: Neden öyle diyorsun Mehmet abi ya zevkli birşeyler çıkıcaksa ortaya biraz maliyet gerekli ama dimi. Daha kimseyi tanımadıgım için bilmiyorum abi.. (: kkendisimi yapıyo? Bazı şeyleri kendim yapıyorumda buna bulaşmak istemedim açıkcası. Güzel olmuş Emre abi, güle güle kullan... Teşekkürler Gökhan'ım. Son hali çok şık olmuş Aynalarda zaten revaçta bu aralar moda oldu Maşallah kazasız belasız Sağolasın Melih, Aynalar ne zamandır öyle ya değiştirmeyi düşünüyorum şimdi farklı birşeyler bakıcam. Cok guzel olmus nazar degmesin gule gule kullanin.. Teşekkürler Erkan bey. Yorum bağlantısı
Serhat S. Yazıcı 7 Ekim 2010 Paylaş 7 Ekim 2010 Emre bayadır senin araca bakamıyordum ama oldukça güzel dokunuşlar yapmışsın direksüiyon en büyük artı bence.. kaplama çok yakışmış düğmeler siyah olunca çok daha uyum sağlamış ayrıca arkadaşını civic seninkinin yanında çok sönük kaldı bu makyajsız olanlar gerçekten güzel değil yav Yorum bağlantısı
Ali Gürsoy 7 Ekim 2010 Paylaş 7 Ekim 2010 Benim Accord da orjinalde vardı bunlar Her şey çok güzel oldu , hatta süper oldu da . Şu teyibi ne zaman değiştiricen onu çok merak ediyorum Bizim Cem de dvd li Pioneer var ona bi bak Yorum bağlantısı
Ali Gürsoy 7 Ekim 2010 Paylaş 7 Ekim 2010 Hadi bakalım, o da hayırlı olsun. Güle güle kullan. Bir de mercekli farlara geçsen tam olacak. Yok yok önce teyip Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu 7 Ekim 2010 Paylaş 7 Ekim 2010 bencede önce teyp ama orjinal sony serisinden Yorum bağlantısı
Emre Demir2 7 Ekim 2010 Yazar Paylaş 7 Ekim 2010 Emre bayadır senin araca bakamıyordum ama oldukça güzel dokunuşlar yapmışsın direksüiyon en büyük artı bence.. kaplama çok yakışmış düğmeler siyah olunca çok daha uyum sağlamış ayrıca arkadaşını civic seninkinin yanında çok sönük kaldı bu makyajsız olanlar gerçekten güzel değil yav Teşekkürler Serhat abi. Civic iyidir ya şuanda benzinlide alıcağım araçlardan bitanesi hatta bi süpriz bile olabilir yani. Benim Accord da orjinalde vardı bunlar Her şey çok güzel oldu , hatta süper oldu da . Şu teyibi ne zaman değiştiricen onu çok merak ediyorum Bizim Cem de dvd li Pioneer var ona bi bak Şuanda rıvırda ne var? maun kaplama mı? Direksiyonu ve vites topuzunuda öyle kaplatalım. Esnaf bi abimden unite bekliyorum hala o hediye edicekti göyaa... Hadi bakalım, o da hayırlı olsun. Güle güle kullan. Bir de mercekli farlara geçsen tam olacak. Teşekkür ederim Sefa abi. Sırasıyla gidiyor işte oda olur inşallah. bencede önce teyp ama orjinal sony serisinden Öğrenci adama yüklenmeyin bu kadar. Yorum bağlantısı
Ali Gürsoy 7 Ekim 2010 Paylaş 7 Ekim 2010 Kartuşlu bi ünite var istersen :lol: 1970 model :lol: Yorum bağlantısı
Misafir 7 Ekim 2010 Paylaş 7 Ekim 2010 Emre kardeşim Carbon 10 numara olmuş, içeride bir eksik Sony kalmış. Maşallah güle güle kullan. Yorum bağlantısı
İ.Göksel Yaman 7 Ekim 2010 Paylaş 7 Ekim 2010 emre çok şık durmuş gerçekten akıllıca işlerine devam ediyosun durmak yok yola devam Yorum bağlantısı
Fatih Ada 7 Ekim 2010 Paylaş 7 Ekim 2010 En son arabanın çıtalarını boyatıp öyle göstermiştim, son birkaç ayda biraz değişiklik daha yaptım. Fazla abartmadan göz zevkine gidicek bir şeyler yapmaya çalıştım, dışarıda dolaşırken dikkatle bakanlar olabiliyor umarım kusuru yoktur. Bu arada yapılıcaklar daha bitmedi aklımda olan bazı şeyler daha var onlarıda zamanla halledeceğim. ve daha içine hiç girmedim yani ses sistemi olarak. Onlarda zamanla artık… çok güzel olmuş.. yan ve ön sinyallerin yanık kalmasını nasıl yaptırdın? Yorum bağlantısı
Emre Demir2 7 Ekim 2010 Yazar Paylaş 7 Ekim 2010 maşallah kardeşim kalite çalışmalara devam ediyorsun.artılar:focus olması,beyaz olması,sahibinin kaliteli olması. eksiler:eski kasa olmaması,sw olmaması,benim olmaması)) Teşekkürler Tayfun abi. Yola devam etmeye çalışıyoruz. Kartuşlu bi ünite var istersen 1970 model O ünite sende kalsın tükkana takarsın. Emre kardeşim Carbon 10 numara olmuş, içeride bir eksik Sony kalmış. Maşallah güle güle kullan. Teşekkürler Burak abi. emre çok şık durmuş gerçekten akıllıca işlerine devam ediyosun durmak yok yola devam Sağolasın İlteber Abi. Sanada yakışır bundan darısı başına. çok güzel olmuş..yan ve ön sinyallerin yanık kalmasını nasıl yaptırdın? Teşekkürler. Öyle kalmasını istediğimi elektrikçiye söyledim o halletti. Yorum bağlantısı
Recommended Posts