Kadir Yavuz 24 Mayıs 2010 Paylaş 24 Mayıs 2010 Müthiş olmuş ve benim bir ricam olacak: Şu anatomik spoiler i istanbulda nereden ve ne kadar maliyetle temin edebiliriz? Teşekkürler şimdiden Yorum bağlantısı
Emre Demir2 25 Mayıs 2010 Yazar Paylaş 25 Mayıs 2010 Emre Bey kardeşim baya uğraşmış ve sonunda muhteşem bir şey ortaya koymuşsun.Ben şahsen çok beğendim allah nazardan kazadan beladan korusun.Etiket olmuş.Sade ve şık. Teşekkür ediyorum Yusuf bey. Amin. Müthiş olmuş ve benim bir ricam olacak:Şu anatomik spoiler i istanbulda nereden ve ne kadar maliyetle temin edebiliriz? Teşekkürler şimdiden Teşekkürler, Aksaraydan aldım anatomik spoiler'i. 50TL'ye almıştım, şuanda ne kadardır bir fikrim yok ama... Yorum bağlantısı
Kadir Yavuz 25 Mayıs 2010 Paylaş 25 Mayıs 2010 Kendiniz mi uyguladınız yoksa servis mi ? Eğer kendiniz takabiliyorsanız şimdi gidip alıcam Bi de boyanın renk tonu tutmama gibi bir ihtimal var ı benim aracım sizinkiyle aynı renkte 06 tdci? Yorum bağlantısı
Emre Demir2 25 Mayıs 2010 Yazar Paylaş 25 Mayıs 2010 Kendiniz mi uyguladınız yoksa servis mi ? Eğer kendiniz takabiliyorsanız şimdi gidip alıcam Bi de boyanın renk tonu tutmama gibi bir ihtimal var ı benim aracım sizinkiyle aynı renkte 06 tdci? Evet kendim uyguladım, 5-6 cm uzun geliyor ilk alındığında zaten kesiyorsunuz falan kendiniz yapabilirsiniz. Servise falan gitmedim kendim uyguladım. Renk tonunu ise boyacım ayarladı ben karışmadım boyasına. Sonrada taktık işte.. Yorum bağlantısı
Kadir Yavuz 25 Mayıs 2010 Paylaş 25 Mayıs 2010 Çok teşekkürler aydınlatıcı cevaplar için Allah kaza bela vermesin! Yorum bağlantısı
Lokman Ceritlioğlu 25 Mayıs 2010 Paylaş 25 Mayıs 2010 Herkes usta oluyor yakında bu işi yapanlar meslek değiştirmek zorunda kalacal Yorum bağlantısı
Onur Demir 25 Mayıs 2010 Paylaş 25 Mayıs 2010 Millet bir ton para verip geniş açı mercek alır, Sen olayı çook ekonomik halletmişsin Kardeşim tekrardan Yorum bağlantısı
Emre Demir2 26 Mayıs 2010 Yazar Paylaş 26 Mayıs 2010 Çok teşekkürler aydınlatıcı cevaplar için Allah kaza bela vermesin! Rica ederim, Amin... Herkes usta oluyor yakında bu işi yapanlar meslek değiştirmek zorunda kalacak Uğraşmak hoşuma gidiyor Abi napim. Emre yine yeni yeniden maşallah Teşekkürler tekrardan Serhat abi. Millet bir ton para verip geniş açı mercek alır, Sen olayı çook ekonomik halletmişsin Kardeşim tekrardan Arkamdan da araba geliyordu biraz acele ile çektim tam düzgün çekemedim, şimdi otoparklardan falan çıkarken ayna arıyorum. Teşekkürler Abim. Yorum bağlantısı
Musa Yüzbaşıoğlu 1 Haziran 2010 Paylaş 1 Haziran 2010 aracınız çok güzel ve yaptığınız bütün mod.larda sade ve şık olmuş.kazasız cezasız sürüşler. Yorum bağlantısı
Cihan Tiftik 2 Haziran 2010 Paylaş 2 Haziran 2010 Maşallah Şu Cooper sinyalleri benim octiye de olur mu ki? Olur. Onu geçtim senin araca göre olanı da var zaten orjinalden. Yorum bağlantısı
Emre Demir2 3 Haziran 2010 Yazar Paylaş 3 Haziran 2010 aracınız çok güzel ve yaptığınız bütün mod.larda sade ve şık olmuş.kazasız cezasız sürüşler. Teşekkürler Musa bey. Maşallah Şu Cooper sinyalleri benim octiye de olur mu ki? Her araca uygulanabiliyor... Yenilenen "ILoveMyFocus" yazısı... Yorum bağlantısı
Lokman Ceritlioğlu 7 Haziran 2010 Paylaş 7 Haziran 2010 emre yan sinyalleri bys demi taktırdın? Yorum bağlantısı
Emre Demir2 7 Haziran 2010 Yazar Paylaş 7 Haziran 2010 Tamponlardaki amerikan sinyalleri diyorsun sanırım Lokman abi. Orda taktırmadım, Malzemeyi ordan alıcaktım aslında parkları yani getirticeklerdi bize benim ile birlikte bi kaç arkadaşım daha alıcaktı sonra getiremediler bizde ordan almadık. Dışarıda yaptırdım. Yorum bağlantısı
Lokman Ceritlioğlu 7 Haziran 2010 Paylaş 7 Haziran 2010 evet abim, tamponun yandaki sarı olanları,işçilik dahil kaça mal oldu abim. Yorum bağlantısı
Emre Demir2 7 Haziran 2010 Yazar Paylaş 7 Haziran 2010 Parçaları BMW servisinden aldım Lokman abi, orjinal Mini sinyali. 4 tane sinyal 80TL + 4 tane giriş soketi 40TL = İşçilik 100TL. Herkes cesaret edemiyor Abicim yapmaya, kaç tane yer dolaştım yapmak istemedi kimse. Kendi elektrikçim ile konuşmuştum birgün yaparız getir dedi bi akşam tamponları söktük bıraktım oraya halletti kendisi öyle. İşçiliğinde de problem yok güzel yani. Yorum bağlantısı
Lokman Ceritlioğlu 7 Haziran 2010 Paylaş 7 Haziran 2010 bişey değil aslında, ben sadece öne, şerit led takılabilir diye düşünüyorum. Yorum bağlantısı
Emre Demir2 7 Haziran 2010 Yazar Paylaş 7 Haziran 2010 Yeterki fikir olsun Lokman Abi yapılamayacak şey yok aslında. Neden olmasın Abi. Yorum bağlantısı
Emrehan Kılıç 10 Haziran 2010 Paylaş 10 Haziran 2010 Arabanız çok güzel olmuş,kazasız belasınız kullanırsınız inşallah, " I love my Focus " stickerını nereden bulabilirim acaba? Yorum bağlantısı
Ömer Şahin 10 Haziran 2010 Paylaş 10 Haziran 2010 amerikan sinyaller takılırken arac uzerınde nasıl bır ıslem uygulanıyor?? Yorum bağlantısı
Emre Demir2 11 Haziran 2010 Yazar Paylaş 11 Haziran 2010 Arabanız çok güzel olmuş,kazasız belasınız kullanırsınız inşallah, " I love my Focus " stickerını nereden bulabilirim acaba? Emrehan bey, mesajınızı aldım kısa sürede tekrardan download edip size mesaj çekeceğim. Teşekkür ederim. amerikan sinyaller takılırken arac uzerınde nasıl bır ıslem uygulanıyor?? http://www.otoclubturkiye.com/forum/Love-Focus...html&st=120 <- burda nasıl takıldığını, maliyetini falan yazmıştım. Yorum bağlantısı
Guest Hakan Tar?m 11 Haziran 2010 Paylaş 11 Haziran 2010 Ben de dedim bu Emre taktı ST leri Oh be dedim sonra Yorum bağlantısı
Emre Demir2 11 Haziran 2010 Yazar Paylaş 11 Haziran 2010 Ben de dedim bu Emre taktı ST leri Oh be dedim sonra Yapma Hakan Abi bende öğrenci adamım, banada yazık yavaş yavaş, sindire sindire.. Yorum bağlantısı
Guest Hakan Tar?m 12 Haziran 2010 Paylaş 12 Haziran 2010 Allah' tan öğrencisin, yoksa hızına yetişemeyeceğiz Yorum bağlantısı
Recommended Posts