Emre Demir2 8 Ağustos 2010 Yazar Paylaş 8 Ağustos 2010 Yok, Samsung Gx20 ile çekmişsin... Son 2 fotoğraf evet. Yorum bağlantısı
Fatih Bayram 8 Ağustos 2010 Paylaş 8 Ağustos 2010 Bu jantların 17inç fiyatı ne kadar acaba? Yorum bağlantısı
Emre Demir2 8 Ağustos 2010 Yazar Paylaş 8 Ağustos 2010 Bu jantların 17inç fiyatı ne kadar acaba? Replikaları falan vardı piyasada BinTL civarındaydı... Yorum bağlantısı
Fatih Bayram 8 Ağustos 2010 Paylaş 8 Ağustos 2010 Replikaları falan vardı piyasada BinTL civarındaydı... Mondeo'ya uyar mı?Özel bi adı var mı?teşekkürler Yorum bağlantısı
Emre Demir2 9 Ağustos 2010 Yazar Paylaş 9 Ağustos 2010 Evet uyar, özel bir adı derken S-Max jantıdır bu. Jantcılarda s-max jantı diye bilirler heralde. Yorum bağlantısı
Fatih Bayram 9 Ağustos 2010 Paylaş 9 Ağustos 2010 (düzenlendi) Evet uyar, özel bir adı derken S-Max jantıdır bu. Jantcılarda s-max jantı diye bilirler heralde. http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-jant...108-17inc/detay fiyat nasıl?Bu jantlar Mondeoya uyar mı?Tavsiye eder misiniz? 9 Ağustos 2010 tarihinde Fatih Bayram tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Emre Demir2 9 Ağustos 2010 Yazar Paylaş 9 Ağustos 2010 http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-jant...108-17inc/detayfiyat nasıl?Bu jantlar Mondeoya uyar mı?Tavsiye eder misiniz? Hemen hemen benim jantların aynısı zaten. Güzel jant ama replika sanırım. Ağırlığına dikkat edin alırken. Yorum bağlantısı
Fatih Bayram 9 Ağustos 2010 Paylaş 9 Ağustos 2010 Hemen hemen benim jantların aynısı zaten. Güzel jant ama replika sanırım. Ağırlığına dikkat edin alırken. Replika ne oluyor?Teşekkürler. Yorum bağlantısı
Emre Demir2 9 Ağustos 2010 Yazar Paylaş 9 Ağustos 2010 Replika ne oluyor?Teşekkürler. Replika: Yapının taklitinin yapılmasıdır. bir yapının kendisi örnek alınarak veya belgelerine ulaşılarak başka bir yere yapılmasıdır. Yorum bağlantısı
Fatih Bayram 9 Ağustos 2010 Paylaş 9 Ağustos 2010 Replika: Yapının taklitinin yapılmasıdır. bir yapının kendisi örnek alınarak veya belgelerine ulaşılarak başka bir yere yapılmasıdır. Anladım,bende marka vs...sanmıştım. Yorum bağlantısı
Misafir 9 Ağustos 2010 Paylaş 9 Ağustos 2010 (düzenlendi) Anladım,bende marka vs...sanmıştım. bu jant benimde istedigim modelden mondeolara uyar 4x108 ama taklitte olsa fiyat abartı geldi bana çok yüksek. 9 Ağustos 2010 tarihinde Oktay Toker tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Fatih Bayram 9 Ağustos 2010 Paylaş 9 Ağustos 2010 bu jant benimde istedigim modelden mondeolara uyar 4x108 ama taklitte olsa fiyat abartı geldi bana çok yüksek. Şimdiye kadar hiç jant alıpta takmadım,o yüzden piyasayı bilmem.Jant takıntım da yok,fakat bu jantlar müthiş duruyor Fiyat ne olmalı? Yorum bağlantısı
Misafir 9 Ağustos 2010 Paylaş 9 Ağustos 2010 Şimdiye kadar hiç jant alıpta takmadım,o yüzden piyasayı bilmem.Jant takıntım da yok,fakat bu jantlar müthiş duruyor Fiyat ne olmalı? bu modelin orjinal ford olanı var ama 4x108 ine rastlayamadım yurt dışı ford jant satışlarını inceledim yoktu 5x olanları var ve 16 ve 17 jant olarak var.dolayıusı ile bu ilandaki taklit olarak yorumluyorum orjinalin kol sayısıda fazla zaten model tutuldugu için fiyatı yüksek yazmışlar.focus ve mondeo nun yeni versiyon resimlerinde öyle.bu jantı araştırın 600 e çok rahat bulursunuz Yorum bağlantısı
Haydar Bakırcı 9 Ağustos 2010 Paylaş 9 Ağustos 2010 Acaba arka bagajdaki çıkartmayı nereden temin edebiliriz ? Yorum bağlantısı
Emre Demir2 10 Ağustos 2010 Yazar Paylaş 10 Ağustos 2010 Acaba arka bagajdaki çıkartmayı nereden temin edebiliriz ? Ilovemyfocus yazısını diyorsunuz sanırım. Kendim hazırlamıştım yazıyı... Yorum bağlantısı
Ali Gürsoy 10 Ağustos 2010 Paylaş 10 Ağustos 2010 Acaba t-shirt yakalarını neyle dik tutuyorsunuz Kolayamı basıyosunuz akşamdan Yorum bağlantısı
Emre Demir2 10 Ağustos 2010 Yazar Paylaş 10 Ağustos 2010 Acaba t-shirt yakalarını neyle dik tutuyorsunuz Kolayamı basıyosunuz akşamdan Ford'u olanlarda otomatik dikiliyor, seninki dikilmez Yorum bağlantısı
Emre Demir2 15 Ağustos 2010 Yazar Paylaş 15 Ağustos 2010 Geçenlerde can sıkıntısına ortaya çıkardığım aynalar hoşuma gitmeye başladı. İki aynadada mevcut. Ayarlamasını hep elle yaptığım için biraz uğraştırdılar. Teşekkürler. Yorum bağlantısı
Lokman Ceritlioğlu 15 Ağustos 2010 Paylaş 15 Ağustos 2010 eline sağlık Emre, bu araba 5 km uzaktan tanınır artık Yorum bağlantısı
Misafir 16 Ağustos 2010 Paylaş 16 Ağustos 2010 çok tatlı olmuş eline saglık. aracının tam rengi nedir resimde koyu çıkmış sanırım renk harika.çamurluk parkları yakışmış. Yorum bağlantısı
Adnan Çakır 16 Ağustos 2010 Paylaş 16 Ağustos 2010 Sedan Focus'u sevmeye başladım Focus sedan olur da sevilmez mi? Emre eline sağlık güzel olmuş Yorum bağlantısı
Süha Demirtaş 16 Ağustos 2010 Paylaş 16 Ağustos 2010 Emre ayna olayı gerçek mi yoksa sanal mı ? Sanal de Yorum bağlantısı
Emre Demir2 16 Ağustos 2010 Yazar Paylaş 16 Ağustos 2010 çok tatlı olmuş eline saglık.aracının tam rengi nedir resimde koyu çıkmış sanırım renk harika.çamurluk parkları yakışmış. Teşekkür ederim, aracın rengi İnci Beyaz'ı. Sedan Focus'u sevmeye başladım Şu güzellik sevilmez mi? Adnan abinin dediği gibi. =)) Focus sedan olur da sevilmez mi? Emre eline sağlık güzel olmuş Teşekkürler Adnan abi Tü tü tü tü maaşallah, nazar değmez inşaallah! Çok sağol Sefa abi, inşaallah Emre ayna olayı gerçek mi yoksa sanal mı ? Sanal de Yok Süha abi tamamen gerçek İftar için buluşabilirsek incelersin. Yorum bağlantısı
Serkan Dalgıç 16 Ağustos 2010 Paylaş 16 Ağustos 2010 Geçenlerde can sıkıntısına ortaya çıkardığım aynalar hoşuma gitmeye başladı. İki aynadada mevcut. Ayarlamasını hep elle yaptığım için biraz uğraştırdılar.Teşekkürler. Abi ne becerikli,yaratıcı bir adamsın. Bravo yaa... Yorum bağlantısı
Recommended Posts