İ.Göksel Yaman 31 Ağustos 2010 Paylaş 31 Ağustos 2010 hayırlı olsun emrecim aracın dışını bitirdin yavaştan içine girdin artık sony teyp veya 6000 cd ve vites topuzunu değiştirmmi tadından yenmez bu aracın Yorum bağlantısı
Sinan Uzundumlu 31 Ağustos 2010 Paylaş 31 Ağustos 2010 Bu başlık yarım saatimi aldı. Üşenmeden bütün sayfaları okudum. Bütün mod. lar bu araç için biçilmiş kaftan. Elinize sağlık. Allah kaza bela vermesin. Yorum bağlantısı
Emre Demir2 1 Eylül 2010 Yazar Paylaş 1 Eylül 2010 Yakışmış hayırlı olsun emrecim aracın dışını bitirdin yavaştan içine girdin artık sony teyp veya 6000 cd ve vites topuzunu değiştirmmi tadından yenmez bu aracın Teşekkür ederim İlteber abi. Darısı senin başına artık. Bu başlık yarım saatimi aldı.Üşenmeden bütün sayfaları okudum. Bütün mod. lar bu araç için biçilmiş kaftan. Elinize sağlık. Allah kaza bela vermesin. Üşenmeyip okuduğunuz için teşekkür ederim gerçekten. kazasız belasız kullanmak nasip olsun hepimize. Kapıda çektiğim ufak bi foto; Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu 1 Eylül 2010 Paylaş 1 Eylül 2010 emre tamponu yerine tam otrutamamışsınız onu bir kontrol etsen Yorum bağlantısı
Emre Demir2 1 Eylül 2010 Yazar Paylaş 1 Eylül 2010 emre tamponu yerine tam otrutamamışsınız onu bir kontrol etsen Mehmet abi o konuda birazcık titizimdir bende, diğer tarafta öyle bakmıştımda ona tamponun yapısından kaynaklanıyor sanırım ama yine bi el atıcam tabi. Teşekkürler Yorum bağlantısı
Kadir Yavuz 1 Eylül 2010 Paylaş 1 Eylül 2010 Emre çok kısa bir süre sonra ben de yaylanıyorum sanırım en yakın zamanda tekrar görüşmek ve tavsiyelerini almak istiyorum kendine iyi bak Yorum bağlantısı
V.Ceyhun Emir 1 Eylül 2010 Paylaş 1 Eylül 2010 Aynalar çok güzel olmuş gerçekten, farklı ve şık duruyor. Yorum bağlantısı
Cihan Tiftik 1 Eylül 2010 Paylaş 1 Eylül 2010 (düzenlendi) Havalar sıcak,tampon plastik,kaporta sac. Tamponun sağdan soldan yarım cm esnemesi normal. Ben denemedik şey bırakmadım,alttan metal ayakla destek bile attım,ı ıh. 1 Eylül 2010 tarihinde Cihan Tiftik tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Emre Demir2 1 Eylül 2010 Yazar Paylaş 1 Eylül 2010 Aynı şeye bende gıcığım ve maalesef sonu yok gibi.. Ne kadar ayarlarsanız ayarlayın,başka bi yerinden fire verecek o tampon En güzeli 131 olucak çıkartıcaksın tamponları basıcaksın macunu düz indiriceksin ne fire kalır ne bi yamukluk Emre çok kısa bir süre sonra ben de yaylanıyorum sanırım en yakın zamanda tekrar görüşmek ve tavsiyelerini almak istiyorum kendine iyi bak Senin adına sevindim Kadir, elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım. Teşekkürler Aynalar çok güzel olmuş gerçekten, farklı ve şık duruyor. Teşekkür ederim. Havalar sıcak,tampon plastik,kaporta sac. Tamponun sağdan soldan yarım cm esnemesi normal. Ben denemedik şey bırakmadım,alttan metal ayakla destek bile attım,ı ıh. En kısa çözümü ST tampon olucak sanırım. Yorum bağlantısı
Guest Servet Onat 2 Eylül 2010 Paylaş 2 Eylül 2010 Öncelikle herkese merhabalar, Bütün arabalarımız Fiat marka idi taaaki 2 hafta öncesine kadar 2. El piyasasında araba bakınırken o muhteşem Ford Focus'umuzu gördük ve plaka sonuda 1953 idi. Ailemizde bulunan memleket hastalıgından dolayı (Rizeliyiz) bu arabanın bizi cagırdıgını biliyorduk Arabayı ALLAH nazarlardan saklasın, kazasız belasız kullanmayı nasip eylesin. Bu başlık altında yazılan tüm yorumları okudum ve arabanın aynısını yapmaya karar verdim desem ve Emre abiden yardım istedigimi soylesem umarım kızmaz kendisi Renk olarak aynı ve model 07 tek fark bu. Yorum bağlantısı
Misafir 2 Eylül 2010 Paylaş 2 Eylül 2010 Emrecim aynalar 10 numara olmuş, tamponu dert etme gördüğüm tüm F2'lerde aynı problem var. Plastik bu esner normaldir. Dışı neredeyse tamam gibi, biraz iç kısma çalışmalar bekliyoruz artık. Yorum bağlantısı
Emre Demir2 3 Eylül 2010 Yazar Paylaş 3 Eylül 2010 Öncelikle herkese merhabalar,Bütün arabalarımız Fiat marka idi taaaki 2 hafta öncesine kadar 2. El piyasasında araba bakınırken o muhteşem Ford Focus'umuzu gördük ve plaka sonuda 1953 idi. Ailemizde bulunan memleket hastalıgından dolayı (Rizeliyiz) bu arabanın bizi cagırdıgını biliyorduk Arabayı ALLAH nazarlardan saklasın, kazasız belasız kullanmayı nasip eylesin. Bu başlık altında yazılan tüm yorumları okudum ve arabanın aynısını yapmaya karar verdim desem ve Emre abiden yardım istedigimi soylesem umarım kızmaz kendisi Renk olarak aynı ve model 07 tek fark bu. Merhabalar, öncelikle aracınız hayırlı olsun, İyi günlerde kullanmak nasip olsun. Hemşeri sayılırız buna sevindim. İyi dilekleriniz için teşekkür ederim. 06'lar ile 07'ler arasında çok ufak bi renk farkı var ama. Elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım... Emrecim aynalar 10 numara olmuş, tamponu dert etme gördüğüm tüm F2'lerde aynı problem var. Plastik bu esner normaldir. Dışı neredeyse tamam gibi, biraz iç kısma çalışmalar bekliyoruz artık. Sağolasın Burak abi, dert edilecek birşey değil, o kadar gözüme çarpsaydı tamponu çoktan değiştirmiştim İçinede yavaş yavaş giriyorum işte, direksiyondan başladık. Mid takımınıda taktırmıştım önceden zaten. Dünde Cruise Control olayını hallettim. Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu 3 Eylül 2010 Paylaş 3 Eylül 2010 Dünde Cruise Control olayını hallettim. nasi............!!! Cruise Control çalışıyormu artık senden korkulur. nasıl halletiniz onu gerçekten çok merak ettim Yorum bağlantısı
Fatih Bayram 3 Eylül 2010 Paylaş 3 Eylül 2010 Süper Her gördüğümde içim gidiyo valla. Yorum bağlantısı
Misafir 3 Eylül 2010 Paylaş 3 Eylül 2010 (düzenlendi) gerçekten iyi iş çıkarmışsın tebrik ederim. cc de çalışıyorsa artık degme sürüş keyfine. bu jant lar süper göstermiş aracı içim gidiyor resmen.alırsam jantı bu modelden almaya niyetliyim umarım bütceme uygun hale gelir seneye. sislerin üzerinde kapak gibi bişi var oraya 2011 mondeoya benzeyen gündüz farı yapabilirsen çok farklı olur daha kazrizmatik olur düşüncesindeyim tavsiyede ederim. 3 Eylül 2010 tarihinde Oktay Toker tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Oğuzhan Çakır 3 Eylül 2010 Paylaş 3 Eylül 2010 Eline sağlık Emre abi çok güzel olmuş. :wub: :wub: Yorum bağlantısı
Anil Berke Kavraal 3 Eylül 2010 Paylaş 3 Eylül 2010 bayıldım resmen benim arabada olsaymış keşke o fotolarda dedim içimden nerde çekildi fotolar özellikle graffiti olan duvarı merak ettim Yorum bağlantısı
İ.Göksel Yaman 4 Eylül 2010 Paylaş 4 Eylül 2010 tamam emre show yapma yaaa:) eziliyoruz burda bi jantımız bile yok Yorum bağlantısı
Emre Demir2 6 Eylül 2010 Yazar Paylaş 6 Eylül 2010 Teşekkürler Sefa abi. SüperHer gördüğümde içim gidiyo valla. Teşekkür ederim, maşallah diyin her gördüğünüzde. Son nokta bu sanırım Nazar değmesin inşallah ne diyelim Sağolasın Gökhan ama daha noktayı koyamadık. gerçekten iyi iş çıkarmışsın tebrik ederim. cc de çalışıyorsa artık degme sürüş keyfine. bu jant lar süper göstermiş aracı içim gidiyor resmen.alırsam jantı bu modelden almaya niyetliyim umarım bütceme uygun hale gelir seneye. sislerin üzerinde kapak gibi bişi var oraya 2011 mondeoya benzeyen gündüz farı yapabilirsen çok farklı olur daha kazrizmatik olur düşüncesindeyim tavsiyede ederim. Teşekkürler Oktay bey, evet CC 'yide hallettim çalışıyor artık çok şükür. Umarım jantları alabilirsiniz istediğiniz gibi. Tavsiyenizi göz önünde bulundurucam teşekkürler tekrardan. Eline sağlık Emre abi çok güzel olmuş. Teşekkür ederim Kardeşim. bayıldım resmen benim arabada olsaymış keşke o fotolarda dedim içimden. nerde çekildi fotolar özellikle graffiti olan duvarı merak ettim Teşekkür ederim, fotoğrafları kendi keşfettiğim yerlerde çektim diyelim. maşşallah nazar degmesın..... Teşekkürler, Maşallah.. tamam emre show yapma yaaa:) eziliyoruz burda. =) bi jantımız bile yok Yapma İlteber abi ya oda olucak inşallah. App plakan yeter. Aynalar dışında muhteşem... Herkes de aynaları beğeniyor Alper abi, zevk meselesi tabi. Yorum bağlantısı
Ali Gürsoy 6 Eylül 2010 Paylaş 6 Eylül 2010 Şase de problem var ondan yamuk tamponlar . Okadar uğraştı çocukcağız genede düzelmiyor Yorum bağlantısı
Çağdaş İbiş 6 Eylül 2010 Paylaş 6 Eylül 2010 Bizdeki arabanın aynısı olduğuna nedense hiç inanmıyorum Yorum bağlantısı
Emre Demir2 7 Eylül 2010 Yazar Paylaş 7 Eylül 2010 Şase de problem var ondan yamuk tamponlar . Okadar uğraştı çocukcağız genede düzelmiyor Allahtan senin rovır gibi taklalı değil, varsın şasesi yamuk olsun. Bizdeki arabanın aynısı olduğuna nedense hiç inanmıyorum Yorum bağlantısı
Guest Ozan 11 Eylül 2010 Paylaş 11 Eylül 2010 merhaba bende plakanın altındaki ızgarayı siyaha boyatmak istiyorum ama boya atar diye korkuyorum. siz nasıl boyattınız? herhangi özel bişe yaptınızmı_ anlatırmısınız? Yorum bağlantısı
Recommended Posts