Emre Demir2 17 Aralık 2010 Yazar Paylaş 17 Aralık 2010 Bu foto çok şık olmuş Teşekkür ederim. Evet çok güzel ve anlamlı çıkmış :lol2: Beraberde çekelim Mehmet abi, yarın geliyorsundur inşallah? Çaldır kapa, sokağın başından al beni de Aramaz ki geri.. Yorum bağlantısı
Öztürk Işık 26 Aralık 2010 Paylaş 26 Aralık 2010 Tampondaki sinyalleri yapıştırarakmı takıyorlar yoksa tampobu kesiyorlarmı. Yorum bağlantısı
Süha Demirtaş 26 Aralık 2010 Paylaş 26 Aralık 2010 koskoca arabanında virajlarda yanlamasının görüntüsüde bir başka oluyor Emre. Hani TIR yan yan kayar ya onun gibi. Ama 1 ay sonra ibiza ile her türlü tokatlarım Yorum bağlantısı
Emre Demir2 26 Aralık 2010 Yazar Paylaş 26 Aralık 2010 Tampondaki sinyalleri yapıştırarakmı takıyorlar yoksa tampobu kesiyorlarmı. Keserek montajını gerçekleştiriyorlar. koskoca arabanında virajlarda yanlamasının görüntüsüde bir başka oluyor Emre. Hani TIR yan yan kayar ya onun gibi. Ama 1 ay sonra ibiza ile her türlü tokatlarım Şşşt.. Süha abi çaktırma. o virajların dili olsada konuşsa. Hayırdır, 1.6 TDCi dizel motor mu koyduruyorsun İbizaya abi? Yorum bağlantısı
Emre Demir2 30 Aralık 2010 Yazar Paylaş 30 Aralık 2010 Biri yanlamak mi dedi? Kim, hani, nerdeee? Süha abi yanlış gördü sanırım, bi yuvarlak vardı gayette güzel döndüm yani. Maşşallah. Teşekkürler Erkan abi, maşallah. Yorum bağlantısı
Emre Demir2 4 Ocak 2011 Yazar Paylaş 4 Ocak 2011 Yeni tenekeleriyle "IlovemyFocus" gırgırtenekespec. Geçtiğimiz pazar günü "Melih'le" izmitteki arkadaşları ziyarete gittiğimizde kafayı 2cm daha basmaya karar verdik. Yoksa beni ordan göndermeyeceklerdi eminim Vee.. basıldıktan sonra bir kaç foto. Yorum bağlantısı
Melih Özlem 4 Ocak 2011 Paylaş 4 Ocak 2011 arabayı nasıl bastınız acaba ? yay kesmediniz inş ? Kankacım maşallah EB çok iyi oldu kademe kademe yerlanbir yapıcaz inş maşallah kanka... Yorum bağlantısı
Çağdaş İbiş 4 Ocak 2011 Paylaş 4 Ocak 2011 İzmitte dip basmayana kız vermiyorlarmış doğru mu Emre Focus'a diyecek yok Yorum bağlantısı
Emre Demir2 4 Ocak 2011 Yazar Paylaş 4 Ocak 2011 arabayı nasıl bastınız acaba ? yay kesmediniz inş ? Kankacım maşallah EB çok iyi oldu kademe kademe yerlanbir yapıcaz inş maşallah kanka... Yay yok artık komple söktük en sonunda Teşekkür ederim kanka, acele yok yavaşın yavaşın maşallah İzmitte dip basmayana kız vermiyorlarmış doğru mu Emre Focus'a diyecek yok Aynen Çağdaş abi, bak pazar günü bastık 2cm 1 tane kız hakkı kazandım şimdi birdahaki gidişimde alacağım kazandığımı. Yorum bağlantısı
Çağdaş İbiş 4 Ocak 2011 Paylaş 4 Ocak 2011 Aynen Çağdaş abi, bak pazar günü bastık 2cm 1 tane kız hakkı kazandım şimdi birdahaki gidişimde alacağım kazandığımı. Aynen böyle devam, gerekirse kuleleri kaputtan çıkar Yorum bağlantısı
Emre Demir2 4 Ocak 2011 Yazar Paylaş 4 Ocak 2011 Buraya da yazıyorum "Nascar spec" Beğenmemezlikten gelmeee Hakan abi Aynen böyle devam, gerekirse kuleleri kaputtan çıkar Kaputu delicem zaten yakındır, hala çok yüksek Yorum bağlantısı
Guest Hakan Tar?m 4 Ocak 2011 Paylaş 4 Ocak 2011 Beğenmemezlikten gelmeee Hakan abi Yok len, aksine acayip hoşuma gitti Yorum bağlantısı
Süha Demirtaş 4 Ocak 2011 Paylaş 4 Ocak 2011 Melih yay ları kesince ne gibi dezavantak oluyor ? Örneğin bendek 30 mm yayları 20 mm kadar daha kessem ne kaybederim ? Emre olmamış kardeşim bu jantlar ben sana diyim, ayrıca niye söktün canavar gibi jantlarını ? Alt tarafı jant lastik takımı canım duygusal bir bağ kurma Yorum bağlantısı
Emre Demir2 4 Ocak 2011 Yazar Paylaş 4 Ocak 2011 daha çoooooooooook gider var bunun kanka Zehiiiiiiiiirrrr... Yok len, aksine acayip hoşuma gitti :lol2: Teşekkür ederim Abicim Örneğin bendek 30 mm yayları 20 mm kadar daha kessem ne kaybederim ?Emre olmamış kardeşim bu jantlar ben sana diyim, ayrıca niye söktün canavar gibi jantlarını ? Alt tarafı jant lastik takımı canım duygusal bir bağ kurma :lol2: Hiç bişey kaybetmezsin, aksine görsellik kazanırsın. :lol2: Yağmurlar son gazla yağmaya devam ediyorlar, yollarda çukurlar ortaya çıktı jantlarıma yazık yamulturum falan gerek yok tenekeler daha iyi hemde değişiklik, sıkılıyorum diğer türlü biri sürekli durunca. :lol2: Yorum bağlantısı
Cihan Tiftik 4 Ocak 2011 Paylaş 4 Ocak 2011 Ben de diyorum nereden tanıdık geldi bu görüntü? :lol2: Valla ben çok beğendim,fikri her an çalabilirim. "sacspec" geziyoz 1 aydır. Yorum bağlantısı
Emre Demir2 4 Ocak 2011 Yazar Paylaş 4 Ocak 2011 Ben de diyorum nereden tanıdık geldi bu görüntü? :lol2: Valla ben çok beğendim,fikri her an çalabilirim. "sacspec" geziyoz 1 aydır. Tabi ya ben o spoiler'i nasıl düşünemedim :lol2: Senin düldül laci, yazıları kırmızı yada beyaz yapabilirsin bijonları kesin kırmızı yap ama. :lol2: Yorum bağlantısı
Süha Demirtaş 4 Ocak 2011 Paylaş 4 Ocak 2011 Zehiiiiiiiiirrrr... Teşekkür ederim Abicim :lol2: Hiç bişey kaybetmezsin, aksine görsellik kazanırsın. Yağmurlar son gazla yağmaya devam ediyorlar, yollarda çukurlar ortaya çıktı jantlarıma yazık yamulturum falan gerek yok tenekeler daha iyi hemde değişiklik, sıkılıyorum diğer türlü biri sürekli durunca. :lol2: Bir bildiğin vardır kardeşim, takılıyorum ben sana farkındasındadır :lol2: Ama bu tenke olayı seni pek sarmaz bak ben söliim heleki benim yeni jantları görünce ahh ahh dersiin :lol2: Yorum bağlantısı
Misafir 4 Ocak 2011 Paylaş 4 Ocak 2011 Emre biraz değişik olmuş, ama her zaman ki gibi beğendim. Saç jant spec I love focus Yorum bağlantısı
Melih Özlem 4 Ocak 2011 Paylaş 4 Ocak 2011 Melih yay ları kesince ne gibi dezavantak oluyor ? Örneğin bendek 30 mm yayları 20 mm kadar daha kessem ne kaybederim ? Emre olmamış kardeşim bu jantlar ben sana diyim, ayrıca niye söktün canavar gibi jantlarını ? Alt tarafı jant lastik takımı canım duygusal bir bağ kurma abicim ben onu makarasına yazdım bende kesik yay kullanıyorum emreninde yaylarını bir bakla kestik. Kesik yayın tek dezavantajı biraz sekiyor o kadar. Yayın yerinden çıkma gibi bi durumu söz konusu değil çünkü yayın tablasına ayak yapılıyor yay sıkışıyor orada. Emre gerekli cevabı verir zaten Ben yay kesilmesi muhteşem bişey demiyorum ama çok zararlı lafınada katılmıyorum sonuçta yıllar önce yaylar kesiliyodu hep ne coilover vardı ne spor yay. Biz babadan böle gördk be abi Zehiiiiiiiiirrrr... sindire sindire kanka yerlan bir yapıcaz Bengay spec anladın sen Yorum bağlantısı
Melih Özlem 4 Ocak 2011 Paylaş 4 Ocak 2011 basket topu gibi sekmiyor çağlar abi benzetme yanlış oldu Yorum bağlantısı
Recommended Posts