İçeriğe Yönlendir

I Love My Focus

Emre Demir2

Recommended Posts

Övgü Gürşen

emre topuzu çok beğendim. hakikaten griyken hiç güzel değilmiş meğer. siyah çok şık olmuş güle güle kulllan.

Yorum bağlantısı
Lokman Ceritlioğlu
Lokman abi hayırlara vesile oldun Helal olsun abim :) Emre hayırlı olsun kardeşim. Şimdi sana bir kicker birde JBL mono anfi lazım hani bende olanlar :)

ne demek abim, daha öncede söylemiştim ona :)

Yorum bağlantısı
Emre Demir2
Buna sevindim ben arıyacaktım seni telefonun yokmuş bende Sühaya söylediydim. tekrar hayırlı olsun.

Teşekkür ederim tekrardan Lokman abi. Süha abimde sağolsun oda aradı yardımcı oldu.

Hayırlı Olsun Emre Güle Güle Kullan :)

Teşekkürler Yalçın abi. ;)

Lokman abi hayırlara vesile oldun Helal olsun abim :) Emre hayırlı olsun kardeşim. Şimdi sana bir kicker birde JBL mono anfi lazım hani bende olanlar :)

Teşekkür ettim Süha abi seninde parmağın var. :) Kicker'ı bana taksit yapıcaksın heralde. :)

Aha teyp mi aldı bu çocuk :))

Sorma ya masraf yaptım yeniden bilmeden. :)

Anladığım kadarıyla aynen öyle :good1:

Emre cam rüzgarlıklarını bende beğendim,süper.Bir de bu cam rüzgarlık işini yeni kasa Honda'larda çok beğeniyorum onlara da çok yakışıyor.

Aynen Adnan abi. :) Teşekkürler abi, alalım sanada. :)

Benim namı diğer apaçi :p jantlarımdan gözünü çevirebilen yokki :p Çamur hakgetire :p

Millet jantın dönmesini beklerken başı dönüyordur. :good1:

Yandan Honda ya neden benzemiş diyordum ben de

Honda Focus'a benzetmeye çalışıyor Çağlar abi. :unsure:

Bu Cam ruzgarlıklarının acaba c-max için olanı varmı nasıl durur acaba benim arabada.

Bugün Lokman abinin araca bakim uyarmı diye ona göre haber veririm sana abi.

emre topuzu çok beğendim. hakikaten griyken hiç güzel değilmiş meğer. siyah çok şık olmuş güle güle kulllan.

Teşekkür ederim Övgü abi. Bi 106 işi daha yapalım dedik. ;)

ne demek abim, daha öncede söylemiştim ona :)

;)

Yorum bağlantısı
Övgü Gürşen
Teşekkür ederim Övgü abi. Bi 106 işi daha yapalım dedik. :D

yok yok bunlarla 106 işi olmaz. bak orijinal ve şık gidiyorsun. hiç bir tarafı da benzemiyor apaçilere ama 2-3 cm daha "alçaltırsan" yaz arkasına 106 focus :D

Yorum bağlantısı
Adnan Çakır
Aynen Adnan abi. :) Teşekkürler abi, alalım sanada. :)

Honda Focus'a benzetmeye çalışıyor Çağlar abi. :D

Valla aynısından bulsam, birde fiyatı uygunsa düşünürüm :good1:

Senin ki kadar gösterişli olmaz ama idare ederiz. :D

Honda'nınkiler de çok şık. :D

Yorum bağlantısı
Emre Demir2
yok yok bunlarla 106 işi olmaz. bak orijinal ve şık gidiyorsun. hiç bir tarafı da benzemiyor apaçilere ama 2-3 cm daha "alçaltırsan" yaz arkasına 106 focus :D

O zamanda "reptile EB" yazarım. Şuanlık No Fat Chicks'e devam. :D

Valla aynısından bulsam, birde fiyatı uygunsa düşünürüm :good1:

Senin ki kadar gösterişli olmaz ama idare ederiz. :D

Honda'nınkiler de çok şık. :)

Bununla ilgili bir özet geçeyim abi sana. :)

Yorum bağlantısı
Guest Hakan Tar?m

İyi iyi teyp aldığın çok iyi olmuş. Bak şimdi sevdim senin arabayı yoksa sevmiyordum :D

Yorum bağlantısı
Emre Demir2
İyi iyi teyp aldığın çok iyi olmuş. Bak şimdi sevdim senin arabayı yoksa sevmiyordum :p

Allah razı olsun Hakan abim. :spiteful:

Yorum bağlantısı
Berk Karatan
Eibach Sportline yay var ama 5cm değil. Ön 9cm - Arka 8,5cm. 5cm takınca bu kadar düşmüyor.

Emre bey öncelikle merhaba,

aracınız da ayrı bir güzel ama bu kadar alçak araba sorun olmuyormu?

Ben daha benim aracımın üstünde orj yayları varken bile altını vururken siz 8 cm kadar diyorsunuz nasıl oluyor acaba ?

Yolda sorun teşkil etmiyormu?

Yorum bağlantısı
İ.Göksel Yaman
12 cm coilover ile geziyordum ben 225/40/18 lastikle şahsım adına hiç sorun yaşamadım 2006 - 2009 yılları arasında 2 kere ön takım yapmak kaidesi ile 60.000 km yol yaptım kullandım orj 15 jantları bir kere takmayı denedik aracın karnı yere oturdu hareket edemedi .2008 tuning güzellik yarışması FB TV sipikeri resimde kızda

n719056113773313667.jpg

güzel kızmış ;)

Yorum bağlantısı
İ.Göksel Yaman
Resimdeki Surat ifadesi biraz kötü ama emin ol 4x4 lük bir hatundu zaten koca oğlan sayesinde nekadar haber spikeri varsa tanıyor (Daha ne kızlar var ;) kanka bir ara paylaşırım aracın fotoları+ spikerleri)

can 4X4 lük hatun ne oluyor yaa :lol2:

Yorum bağlantısı
Emre Demir2
Emre bey öncelikle merhaba,

aracınız da ayrı bir güzel ama bu kadar alçak araba sorun olmuyormu?

Ben daha benim aracımın üstünde orj yayları varken bile altını vururken siz 8 cm kadar diyorsunuz nasıl oluyor acaba ?

Yolda sorun teşkil etmiyormu?

Merhabalar Berk bey, Teşekkürler öncelikle ama şu zamana kadar bir sorun yaşamadım çok şükür. Hatta şuanda yüksek gelmeye başladı desem yeridir, Coil yaptırmayı düşünüyorum kısa zamanda.

Dün İlteber abi benim aracı kullandı, yol tutuşunu viraja girişini kendi anlatsın...

Yorum bağlantısı
Kadir Yavuz

Emre merhaba uzun zaman oldu yine boş durmamışsın hakkını vermişsin bu işin :D yanlış okumadıysam 8 cm gibi birşey yazıyordu orda değil mi? :fiuw: benim 4 cm ler zamanla 5 cm oldu ama yollarda çektiğim çileyi bir bilsen sen bu işin üstesinden nasıl geliyorsun anlamadım. En yakın zamanda görüşelim İstanbul' daysan eğer. Cam rüzgarlığı da kafama yattı :fiuw:

Yorum bağlantısı
Semih İzgi

Emre abi aracın için bende yorum yapmak istiyorum. ''I Love Your Focus! '' :D

Yorum bağlantısı
Kadir Yavuz

Bir de şu "I hate speed bumps" tan acilen bir tane istiyorum ben :D

Yorum bağlantısı
Emre Demir2
Emre merhaba uzun zaman oldu yine boş durmamışsın hakkını vermişsin bu işin :) yanlış okumadıysam 8 cm gibi birşey yazıyordu orda değil mi? :) benim 4 cm ler zamanla 5 cm oldu ama yollarda çektiğim çileyi bir bilsen sen bu işin üstesinden nasıl geliyorsun anlamadım. En yakın zamanda görüşelim İstanbul' daysan eğer. Cam rüzgarlığı da kafama yattı :p

Merhabalar Kadir, :) Yanlış okumamışsın o kadar indi araba. Ama ben pek sıkıntı çekmiyorum yani çok nadir çektiğim oluyor tabide öyle sürekli değil. İstanbuldayım olur görüşelim tabi. Cam rüzgarlığıda alırız sorun değil o. :)

Emre abi aracın için bende yorum yapmak istiyorum. ''I Love Your Focus! '' :)

Teşekkür ederim Semih. :good1: Senin aracında maşallahı var. :)

Bir de şu "I hate speed bumps" tan acilen bir tane istiyorum ben :)

O sticker'dan bendede yok Kadir :) Yaptırırsam fazla fazla yaptırıcam dağıtırım o zaman.

Yorum bağlantısı
Kerim Bilge

:D abi ya süper oldu bu.

Eksiklik bence sunroof görünüşü.Bi o kalmış. :)

Yorum bağlantısı
Sezai Özcan

cok güzel bir araba allah kaza bela vermesin

Yorum bağlantısı
Emre Demir2
Yeah me to pls. I hate speed bumps :good1:

Cip olucaksın bide. :D

:p abi ya süper oldu bu.

Eksiklik bence sunroof görünüşü.Bi o kalmış. :)

Teşekkür ederim Bilgehan. Sunroofta kalsın artık napalım. :)

cok güzel bir araba allah kaza bela vermesin

Teşekkürler Sezai bey. ;)

Yorum bağlantısı
O.Yücel Çetin

sabah gördüm yavruyu gene silecekleri kaldırıp ön cama not yazacaktım ama hava çok soğuktu. :yes::D :D

Yorum bağlantısı
Samet Karabulut

eksik emre abicim; tavanın kaplanmaması, anatomik spoilerin de tavanla birlikte siyah olmaması :nazar: jantları filan saymıyorum tabi :)

Banamı teklif ettin samet takası

yok emre abiye demiştim :) ama isteyen varsa alsın abi kurtarın beni şunlardanda bende st'leniyim :)

Yorum bağlantısı
Emre Demir2
sabah gördüm yavruyu gene silecekleri kaldırıp ön cama not yazacaktım ama hava çok soğuktu. :D:):(

Onu yaparken dikkat et Abi sağa sola biri höyt möyt diye bağırmasın. :D Koruyanı vardır birazcık. :)

En azından folyo filan. :unsure: :unsure:

Yok be Bilgehan, çakma olur birazcık. :)

Eksik emre abicim; tavanın kaplanmaması, anatomik spoilerin de tavanla birlikte siyah olmaması :unsure: jantları filan saymıyorum tabi :good1:

Tavan işine pek sıcak bakmıyorum Samet, Spoilerde vardı arabayı yüksek gösteriyor diye söktüm biliyorsun. :) Jantlarda depoda havalar ısınsın biraz takarım.

Yorum bağlantısı
Misafir
Bu konu kapalıdır.
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...