İçeriğe Yönlendir

I Love My Focus

Emre Demir2

Recommended Posts

Melih Özlem

Pampaaaaa basık bu ya hey maşallah :bravo: Daha basıcaz mı ? Bence basıcaz :nazar:

Yorum bağlantısı
Anil Berke Kavraal

ben bugun anladım adam bu arabayı belirli güzergahlarda kullanıyor onun dışında gezmelik başka arabası varmış :crazy:

emre valla bugun son anda farkettim kusura bakma :p

Yorum bağlantısı
İ.Göksel Yaman
ben bugun anladım adam bu arabayı belirli güzergahlarda kullanıyor onun dışında gezmelik başka arabası varmış :crazy:

emre valla bugun son anda farkettim kusura bakma ;)

kia rio muydu :p şirket spec ;)

Yorum bağlantısı
Sani Gerşon

az once gordum surungen i. tam onumde opet te durdu. Emre ilede konustuk biraz. Araba hemen seciliyor ya :crazy:

Yorum bağlantısı
Emre Demir2
Yazacak yorum bulamadım. :D Böyle bir focus da çevremde hiç görmedim. :blink:

Psikolojik tedaviye ihtiyacın var :p ama tedavi olma bence böyle çok iyi. :good1:

Teşekkürler Ahmet abi, Psikoloji uzmanı bizi tedavi edemez. Biz onu bozarız. :D

Fotoğraf hilesi. :p

Yokuş orası bi kere,benim araba bile girer oraya. :p

Çekemez smile'ı yokmuş,tüh. :crazy:

:) Kuru iftira. Mal basıııık. Girmese bile sıkıştıra sıkıştıra sokardım onu oraya. :p

Emre, arabayı geri geri soksaydın keşke. Tır çekicisi gibi, mizahlık güzel bi poz olurdu :D

Veya Cihan ters çevirsin arabayı :fiuw:

Öylede çektimde hoşuma gitmedi Sefa abi. Böyle daha güzel geldi gözüme. :rolleyes:

2007_11_airplane_tow1.JPG

Hiç alınmıyorum... :fiuw:

Apaçi yazıyor :p

Yazanın ellerine sağlık. :D

Emre vallahi senın arabayı sürmeye ben korkuyorum yemın ederım ben o arabayı öle kullanamam

Bugun bi yere gittim asvat yoldan cakıllı yola ınerken asvalt yol cok yuksekmış sag teker tarafı daha cukurmuş sag taraf çuk etti çok yavaştım zaten hemen el firenini çektim direksiyonu sola kırdım çok rahat hiç sürtmeden indim. senin araba olsa hiç düşünemiyorum vallahi

Yalçın abi alışıyorsun bu kadar korkma yahu.. Sen şuanda yüksek arabaya alışmışsın paldürküldür heryere giriyorsundur. Bir fark oluyor işte bununla heryere öyle dalamıyorsun az daha dikkatli oluyorsun o kadar. Ama öyle yavaşlayıp geçince bütün millet trafikte duruyor seni izliyor, onun keyifi paha biçilemez. :D

Pampaaaaa basık bu ya hey maşallah :) Daha basıcaz mı ? Bence basıcaz :D

Basık pampaaa.. :) Sen gittin bastın, işimiz olduğu zamana denk geldi. :(

Yorum bağlantısı
Emre Demir2
ben bugun anladım adam bu arabayı belirli güzergahlarda kullanıyor onun dışında gezmelik başka arabası varmış :D

emre valla bugun son anda farkettim kusura bakma :)

:D Yok ya heryerde kullanıyorum arabamı valla, gördüğündede arabamı almaya gidiyordum hatta otoparktaydı araba kirlenmesin diye oraya bırakmıştım gittim aldım temiz temiz sahil turu... :fiuw:

kia rio muydu :D şirket spec :D

Evet, Tabut spec ne şirketi :D

az once gordum surungen i. tam onumde opet te durdu. Emre ilede konustuk biraz. Araba hemen seciliyor ya :)

Sani abi ben farkedemedim seni ya ayağımın ağrısı ile uğraşıyordum kusura bakma. Teşekkürler bu arada. :)

bu arabaya artık 'bbs' lazım sanki abi ya :fiuw:

BBS mi? hmm.. düşünülür bu konu Samet. :)

Yorum bağlantısı
Sani Gerşon

Geçmiş olsun Emre'cim. Nasıl kıydın arabaya, başkasına verdin :D

Yorum bağlantısı
Emre Demir2
Geçmiş olsun Emre'cim. Nasıl kıydın arabaya, başkasına verdin :D

Duyan yanlış anlayacak Sani abi. :D Arkadaş alışık bunu kullanmaya ondan yoksa o koltuğa oturamaz bile. :D

Yorum bağlantısı
Emre Demir2
Gecen hafta merter mc te gordum emre sanirim jantlari ilk taktigin gundu daha forumda fotolarin yoktu :unsure: bu arada mc ten cikmak icin bpyi mi dolasiyon? :rolleyes:

Doğru gördün Alper bende seni gördüm ama üst katta yemek yiyordum çıkamadım. :) Muayneye götürdüğüm gündü o gün, o yüzden jantlarını geri takmıştım. Bu arada mc'e girmeden önce BP'ye girmiştim mazot aldım çıkarken arka taraftan çıktık. Bi kaç arabaydık :unsure:

Yorum bağlantısı
İ.Göksel Yaman
O ne len öyle ? Traktör mü seninki ? :))

Kırsal motorin kullanıyor ya ucuz olsun diye alışkanlık yapmış :) Allahın mazotçusu seni :p

Yorum bağlantısı
Emre Demir2
O ne len öyle ? Traktör mü seninki ? :))

Evet, Şimdi trafikten izin alıcam arkaya römork takmak için. :p

Melihte cok takiliyodu bi aralar mc e.. Bende yanina ugruycaktim kiz arkadasim yanimdaydi sadece arabana bakip gectim :good1:

Melihte gelicekti'de çalışıyordu o saatlerde gelemedi. Araba pisti ya çok bakmasaydın :)

Kırsal motorin kullanıyor ya ucuz olsun diye alışkanlık yapmış :) Allahın mazotçusu seni :)

Bundan sonraki arabamda uçak benzini kullanıcam merak etme. :)

Yorum bağlantısı
İlker Arı

masallah allah kazadan beladan korusun .. az kaldı bende almayı dusunuyorum..

Yorum bağlantısı
Melih Özlem
Melihte cok takiliyodu bi aralar mc e.. Bende yanina ugruycaktim kiz arkadasim yanimdaydi sadece arabana bakip gectim :unknw:

Kızdan ayrıldım ondan uğramıyorum arabaya zarar vermesin diye ahahahahha :blink: Şaka bi yana merter mci mümkün olduğunca kullanmamaya çalışıyorum jazzı orada bağlatmıştım çünkü :)

Yorum bağlantısı
Emre Demir2

Fotoğraflara bakarken ilk aldığım zamanın fotoğraflarına kadar gitmişim.Aklıma geldi de bi Before/After yapim dedim. :glare:

Before..

2512.jpg

After...

2545.jpg

Yorum bağlantısı
Emre Demir2
İstinye otokoc heygidi günler hey bea çok değişiyor bu beyaz focuslar zamanla kardeşim yıllandıkca güzelleşiyor .

Güzelleştirmesini bilirsen güzelleşiyor abi. :glare:

Yorum bağlantısı
Serkan Toker

Cillop gibi arabayı ne hale getirmiş ya, yuh... :) :)

Emre, benim koleksiyonu sana vereyim birkaç gün, ne lazımsa sen bakarsın artık..:)

:glare: :D:fiuw::)

Yorum bağlantısı
Emre Demir2
Cillop gibi arabayı ne hale getirmiş ya, yuh... :police: :police:

Emre, benim koleksiyonu sana vereyim birkaç gün, ne lazımsa sen bakarsın artık..:p

:):p:nazar::nazar:

Napim Serkan abi, Alman yapmış bende düzeltmelerini yaptım. :p

Gönder gönder hallederim ben. :D Teşekkürler abim.

olsun o kadar ;)

Dimi Lokman abi. ;)

Yorum bağlantısı
  • 3 hafta sonra...
Fatih Ada

Emre senin fordda 1. sayfadaki resimlerde üzerindeki yay 5 cm mi 3,5 cm mi?

5 cm yayla 3,5 cm yay arasında arabada gözle görülür bir fark oluyormu? 16" jant ile hangisi kullanılır? bekar arabası değil evli adam arabası olarak hangisi daha efendi durur bide :)

çok soru sordum galiba :)

Yorum bağlantısı
Emre Demir2
Emre senin fordda 1. sayfadaki resimlerde üzerindeki yay 5 cm mi 3,5 cm mi?

5 cm yayla 3,5 cm yay arasında arabada gözle görülür bir fark oluyormu? 16" jant ile hangisi kullanılır? bekar arabası değil evli adam arabası olarak hangisi daha efendi durur bide :bambam:

çok soru sordum galiba :blink:

Fatih abi ben direk 5cm yay almıştım. sana 3,5cm gider. Evli adam arabası olarak ideal o olur. Fazlasını düşünme bence.

Ama bana kalsa... :D

Yorum bağlantısı
Emre Demir2
Konu eski araç satıldı biliyorum ancak canım sıkıldıkça bu araca bakıyorum:) Bende de aynısı var ancak bu araçta farklı olarak gördüğüm bişey yok görünürde ancak çok güzel duruyor. neden ben anlamadım. Tek dikkatimi çeken farların karartmalı olması, sislerin beyaz olması. Birde ön panjurda kırmızı çizgi ve yanlardaki fosforlar. Bu araca sadece dış görünüş açısından ne kadar para harcadınzı acaba öğrenmemin sakıncası varmı? Yay taktırmayı düşünmüyorum. ama yavaş yavaş bişeyler yapmak istiyorum.

Ya şöyle söylemek istiyorum şunu şunu harcadım diye hiç hesap yapmadım. Öyle bir hesap yaparsam işin içinden çıkamam zaten. Ama bunları yapmak için çok aham şaham bir para harcamadım çoğu el emeğimdir yada elimdeki parçalarla takasla falan almışımdır. Boşuna demiyordum el emeğim göz nurum diye. :) Buraya yazmak ile bitiremem yani bunları. Maliyetine göre ufak ufak başlayın siz derim...

Yorum bağlantısı
M.Eray Özer
hocam banada öyle geldi. Yani çok küçük şeyler mesela yanlara fosfor yapmıssın çok ucuz bişey ama çok hoş durmuş. Birazda yakıştırmak önemli. Far karartması da çok etkili göstermi. Yalnış düşünmüyorum yani dimi çok bir maddi harcama yok ortada sonuçta. Ben öncelikle kaputtaki küçük rütuşları halletcem. Birazda tamponda ezikler var onlara yapcak bişey yok. Pasta cila daha sonra küçük şeyler yapcam. Sadece bembeyaz olsa o bile yeter ama kirli duruyor maalesef :fiuw:

abi bence ilk olarak kapı kolları çıtalar v.s gövde rengine boyatsan güzel olur daha sonra far film devam edersin bütçene göre :lol2: :melek:

Yorum bağlantısı
Emre Demir2
hocam banada öyle geldi. Yani çok küçük şeyler mesela yanlara fosfor yapmıssın çok ucuz bişey ama çok hoş durmuş. Birazda yakıştırmak önemli. Far karartması da çok etkili göstermi. Yalnış düşünmüyorum yani dimi çok bir maddi harcama yok ortada sonuçta. Ben öncelikle kaputtaki küçük rütuşları halletcem. Birazda tamponda ezikler var onlara yapcak bişey yok. Pasta cila daha sonra küçük şeyler yapcam. Sadece bembeyaz olsa o bile yeter ama kirli duruyor maalesef :lol2:

Yerinde modifikasyonlar her zaman iyidir. İnce detaya girerseniz daha hoş görüntü yakalayabilirsiniz. Ben aklıma gelen herşeyi yapabildiğim kadarı ile yaptım. İstediğiniz birşey olursa konudan çıkabilir zaten.. :melek:

Yorum bağlantısı
Misafir
Bu konu kapalıdır.
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...