İçeriğe Yönlendir

Masaüstü Bilgisayarımda Ses Sorunu

Tayyar Karahan

Recommended Posts

Tayyar Karahan

Bu gün sabah bilgisayarımı açtığımda şaşırdım bilgisayarın açılma sesi çıkmadı,

video yada müzik açınca çalışıyormuş gibi amma ses çıkmıyor bir kaç kere bilgisayarı açıp kapadım nafile tv kartım var bilgisayarda tv yi açınca ses çıkıyor hatta aynı anda tv ile beraber müzik açınca onunda sesi çıkıyor amma tv nin sesini kısınca yada kapatınca o müzikte aynı oranda etkileniyor. kapatırsa tv yi oda kapanıyor kısarsam oda kısılıyor !!!!

şaştım kaldıM.

konu ile ilgili bilgisi olan arkadaşların yardımını rica ediyorum.

Yorum bağlantısı
Kemalettin Karatum
Bu gün sabah bilgisayarımı açtığımda şaşırdım bilgisayarın açılma sesi çıkmadı,

video yada müzik açınca çalışıyormuş gibi amma ses çıkmıyor bir kaç kere bilgisayarı açıp kapadım nafile tv kartım var bilgisayarda tv yi açınca ses çıkıyor hatta aynı anda tv ile beraber müzik açınca onunda sesi çıkıyor amma tv nin sesini kısınca yada kapatınca o müzikte aynı oranda etkileniyor. kapatırsa tv yi oda kapanıyor kısarsam oda kısılıyor !!!!

şaştım kaldıM.

konu ile ilgili bilgisi olan arkadaşların yardımını rica ediyorum.

Bir iki gün önce herşey sorunsuz çalışıyor ise,

ilk önce sistem restore yi çalıştırın derim....

Başlat/Tüm Programlar/Donatılar/Sistem Araçları/Sistem Geri Yükleme yi çalıştırın,

"bilgisayarımı önceki zamana geri yükleyi seçin" ileri deyin, bir iki gün öncenin tarihlerinden birini seçip ileri deyin,

işlemin bitmesini bekleyin, bilgisayar yeniden başlayacak,

sorun çözüldü ise ne ala. Olmadı ise o olabilir, bu olabilir, şu olabilir.....

Yorum bağlantısı
Murat Dere

Ses kartı sürücüleri. Sitesinden yeni sürümü indirip kur Tayyar kardeşim. :lol2:

Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur

Avermedia tv kartım var ken bazen olurdu, ses kartı sürücüsünü güncellerdim.

Yorum bağlantısı
Tayyar Karahan

arkadaşlar ilginiz için teşekkür ederim,

bu gün bütün her tarafınını kurcaladım bilgisayarın kablolarını tekrar söküp taktım , bazı programları güncelledim ses ayarlarını karıştırdım çok defalar açtım kapadım hangisinden dolayı çözüldü bilmiyorum amma sorun şuan çözüldü inşallah bir daha olmaz.

tüm arkadaşlara sevgiler.

Yorum bağlantısı
Ayhan Onaran

Eski tip tv kartları şimdiki işletim sistemlerinde mutlaka sorun yaratıyorlar..Mutlaka bir gün sorun çıkartır.Sorunsuz kullanan yok denecek kadar azdır,az denecek kadar hiç yoktur :) :)

Yorum bağlantısı
Tahir İlter

Tv kartlarının ramler için zararlı olduğunu duymuştum çok şart değilse tv kartı kullanmayın bence

Yorum bağlantısı
Guest Hakan Tar?m

Tv kartının tuneri yoksa hani fazla ram yer misali mi demek istedi acep arkadaş :)

Yorum bağlantısı
Ayhan Onaran
Tv kartlarının ramler için zararlı olduğunu duymuştum çok şart değilse tv kartı kullanmayın bence

Zarar derken...Uygulama epey ram harcar o bakımdan diyorsanız doğru.Düşük ramli sistemlerde bir süre sonra donmalar meydana getirir.TV açıkken başka bir program çalıştırmak eziyete döner.Bence Tv kartı pc için gereksiz.TV fiyatları bu kadar ucuzken pc de tv seyretme inadı biraz saçma.Ayrıca İnternet üzerinden de onlarca kanal sorunsuz izlenebiliyorken..

Yorum bağlantısı
Guest Hakan Tar?m

Ayhan abi 32 mb edoram ile 3 mb ekran kartı ile cine5 çözerken yanında da winamp açardık :) Şu anki kutusunda duran emektar 878 ile :blink: Ama tuneri olan bir tv kartı ile, dediğim üzere tunersiz ise gereksiz, fuzuli bir cihaz.

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...