Erhan Doruk 5 Mart 2010 Paylaş 5 Mart 2010 Araçlarımızın çalışma sorunları ile ilgil, servislere başvurduğumuzda ilk değiştirilen parçalar Buji ve buji kabloları. Buji kablolarını orjinalleri ile değiştirmemizi istiyorlar. çoğu zaman ise problem kablolardan olmadığı içinden boşuna cebimizden para çıkmış oluyor. Orjinal buji kablosu kullanan arkaşlardan buji kablolarının direncini ölçmelerini ve buldukları değerleri buraya yazmalarını istesek, olası sorunda buji kablolarını kendimiz test edip, gerekmedikçe değiştirmeyiz. Yorum bağlantısı
Engin Ünal 5 Mart 2010 Paylaş 5 Mart 2010 Ben buji kablosu ölçen usta görmedim.Forumdaki arkadaşlardan kaçında buji kablosu ölçme cihazı var acaba? Yorum bağlantısı
Serkan Toker 5 Mart 2010 Paylaş 5 Mart 2010 Standart bir avometre bu işi görür, özel bir alet değil... Ancak buji kablosu sorun çıkardığında dirençmi gösteriyor onu anlamadım ? Yorum bağlantısı
Sadettin Çelik 5 Mart 2010 Paylaş 5 Mart 2010 Buji kablarının içi ipek tel ölçülmez diye biliyordum. Yorum bağlantısı
Eray Sireli 5 Mart 2010 Paylaş 5 Mart 2010 Erhan Bey buji kablosuyla direncin ne gibi bir ilişkisi var anlamadım, eğer kablo kopmuşsa sonsuz direnç gösterir zaten veya hala iletkenlik özellik taşıyorsa çok küçük değerler gösterir bu değerler kabloda kullanılan metale göre değişir ama 3 aşağı 5 yukarı aynıdır büyük fark olmaz Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 5 Mart 2010 Paylaş 5 Mart 2010 Ben de hem bozuk hem sağlam var.. ölçeyim bakalım... Erhan Bey buji kablosuyla direncin ne gibi bir ilişkisi var anlamadım, eğer kablo kopmuşsa sonsuz direnç gösterir zaten veya hala iletkenlik özellik taşıyorsa çok küçük değerler gösterir bu değerler kabloda kullanılan metale göre değişir ama 3 aşağı 5 yukarı aynıdır büyük fark olmaz Kablo kopmuyor, ateşliyorda, ama zayıflıyor... Ben sıfır aldım, değiştirdim.. Sağlam bildiğim kablo ile bariz performans farkı vardı... Yorum bağlantısı
Erhan Doruk 5 Mart 2010 Yazar Paylaş 5 Mart 2010 Orjinal buji kablosu ile yansanayi buji kablolarının arasında direnç farkı olduğundan dolayı , yan sanayi olanlar çalışma anormalliklerine sebep oluyo. Ustalar da buji kablolarının değiştirilmesi gerektiğini belirtiyorlar.ancak bazı zamanlar değişimi boşuna yapmış oluyoruz. Standart bir avometre bu işi görür, özel bir alet değil...Ancak buji kablosu sorun çıkardığında dirençmi gösteriyor onu anlamadım ? Standart bi voltmetre ile ölçülebilir. Buji kablarının içi ipek tel ölçülmez diye biliyordum. burada ölçülecek buji kablosu direnç değerleri ile , ileride sorunla karşılaştığımızda , 130 lira verip buji kablosu alıp denemek yerine, forumdaki normal değerlerle karşılaştırıp, sorunun buji kablosunda olup olmadığını anlayabiliriz. Yada aldığımız- elimizde bulunan buji kablolarının orjinale ne kadar yakın olduğunu anlayabiliriz. misal benim elimde 3 takım yan sanayi buji kablosu var. onları ölçüp markaları ile direnç değerlerini yazacağım. orjinal değerler ile karşılaştırınca, belkide orjinal ile aynı değerleri sağlayan markayı bulup önemli oranda tasaruf yapabiliriz. Erhan Bey buji kablosuyla direncin ne gibi bir ilişkisi var anlamadım, eğer kablo kopmuşsa sonsuz direnç gösterir zaten veya hala iletkenlik özellik taşıyorsa çok küçük değerler gösterir bu değerler kabloda kullanılan metale göre değişir ama 3 aşağı 5 yukarı aynıdır büyük fark olmaz bu küçük dediğimiz fark, hassas focusumuzu çok etkiliyo Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 5 Mart 2010 Paylaş 5 Mart 2010 Sağlıklı buji kablosunun direnç verisi mevcuttur, aslında ölçülmeli, yalnız esas konu genelde kabloda değil, bujiye oturan kafada arıza oluşması. Bujiye oturan kafa okside oluyor, zamanla kablo bağlantısı inceliyor vs. Bu da avometre ölçümünde çıkmıyor. Deneyerek teşhis konması da kolay olduğu için ölçüm yapan pek çıkmaz. Yorum bağlantısı
Erhan Doruk 5 Mart 2010 Yazar Paylaş 5 Mart 2010 Sağlıklı buji kablosunun direnç verisi mevcuttur, aslında ölçülmeli, yalnız esas konu genelde kabloda değil, bujiye oturan kafada arıza oluşması. Bujiye oturan kafa okside oluyor, zamanla kablo bağlantısı inceliyor vs. Bu da avometre ölçümünde çıkmıyor. Deneyerek teşhis konması da kolay olduğu için ölçüm yapan pek çıkmaz. bunun okside olmaması için yurtdışıda gres yağı gibi iletken bi maddeler var. türkiye"de var mı bilmiyoum. Yorum bağlantısı
Hakan Yıldız 5 Mart 2010 Paylaş 5 Mart 2010 (düzenlendi) buji kablolarının ateşleme bobinine geçen uçlarına fabrikada bu yağdan sürülüyor benim aracımda var 5 Mart 2010 tarihinde Hakan Y?ld?z tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Akif Özkan 5 Mart 2010 Paylaş 5 Mart 2010 Empedansı ölçüt alabilirsiniz.Ancak direnc değeri çok güvenilir olmayabilir. Yorum bağlantısı
Salim İmamoğlu 5 Mart 2010 Paylaş 5 Mart 2010 Fordun özel takımları arasında ateşleme sisteminin direncinini ateşlemesini ölçen aleti vardır.Ben hiç kullanmadım o yüzden nasıl kullanılır bilmiyorum.Kullanan kişide çok azdır.O yüzden bizede alıştırılan hep deneme yanılma yöntemi olmuştur. Yorum bağlantısı
Uğur Aksoy 5 Mart 2010 Paylaş 5 Mart 2010 (düzenlendi) buji kablosunun iki ucunda ohm cinsinden değer ölçülür,açık devre ise kablo arızalıdır,aslında genelde buji kablosu açık devre nadir olur. buji kablosunun iletken yüzeyini kaplayan silikon esaslı kaplama malzemesi zaman içinde deformasyona uğrar ve kablodan şaseye atlama yapar ,bujilere yeterli akım gitmeyeceğinden bujilerin performansı düşer. kablo uçlarındaki ohm cinsinden değerin çok önemi yoktur,10 ohm fark değil 10 kohm bile performansı etkilemez yaklaşık 25 - 30 bin volt elektrik iletir. amaç bujiye kadar atlama yapmadan iletimi sağlamak . en doğru ölçüm bildiğimiz kontrol kalemi ile motor çalışırken ,kabloları sökmeden ,kalemi kabloya 5 cm yaklaştırarak,koblo hattı üzerinde gezdirerek kontrol kalemi lambasının çok parlak şekilde yandığını görmemektir. kontrol kalemi neonun çok hafif ışık vermesi normaldir. motor çalışır durumda dikkatli olunuz ,kesinlikle buji kablosu canlı ucuna dokunmayın ,kalp durmasına sebep olabilir. korozyona uğramış uçları için en iyi iletici yağlı kontak sprey ile çok hafif sıkmak ,fazla sıkarsanız yağ iletlkendir,şase ile iletken hale gelir,kısa devre yapar. 5 Mart 2010 tarihinde U?ur Aksoy tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Yetkin Akın 5 Mart 2010 Paylaş 5 Mart 2010 (düzenlendi) Buji ve Buji kablolarındaki ''Direnç'' Elektriksel paraziti önlemek için kullanılmaktadır.Tamamen elektronik sistemle donatılmış olan araçlarda Parazit nedeni ile elektronik aksamlarda kısmi arızalara yol açabilmektedir (ABS,GÖSTERGELER ve ECU) gibi sistemler parazitlerden etkilenmektedir bunu önlemek için BUJİ ve KABLOLARI Dirençli tiptir. Buji ve Buji Kablosundaki Direnç ten kaç usta haberdardır ve ne işe yaradığını kaç usta bilmektedir? Ateşleme iletkeni, karbon kaplamalı cam elyaf çekirdekli 7 mm veya Ford?da 8 mm çapında bir kablodan oluşur. Parazit filtreleme direnci şöyle hesaplanır: 1 m kablo = 15 kiloohm Bu sistemi kullanan üreticiler: Opel, Ford, Fiat, Alfa Romeo, Mazda, Honda, vs. 5 Mart 2010 tarihinde Yetkin Ak?n tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Erhan Doruk 9 Mart 2010 Yazar Paylaş 9 Mart 2010 evdeki birkaç focus buji kablosunu ölçmeye çalıştım ancak avometre herhangi bi değer göstermedi. standart dirençleri ölçtüm gerçek değerini gösterdi. sanırım kalbloları ölçmek için başka bi alet gerekli Yorum bağlantısı
Mehmet Turnacıoğlu 9 Mart 2010 Paylaş 9 Mart 2010 aracımın rölanti dengesizliğinden dolayı yetkili serviste araç makineye bağlandı ve usta buji kablosunun orjinali ile değişmesi gerektiğini söyledi. 300 tl ye değiştim sonuç değişmedii. boş yere kablo aldım ... Yorum bağlantısı
Süha Demirtaş 9 Mart 2010 Paylaş 9 Mart 2010 Yukardaki ölçüm doğrumudur ? 9,5 k gibi bir değermi elde edildi ? Yorum bağlantısı
Yetkin Akın 9 Mart 2010 Paylaş 9 Mart 2010 Buji ve Buji kablolarındaki ''Direnç'' Elektriksel paraziti önlemek için kullanılmaktadır.Tamamen elektronik sistemle donatılmış olan araçlarda Parazit nedeni ile elektronik aksamlarda kısmi arızalara yol açabilmektedir (ABS,GÖSTERGELER ve ECU) gibi sistemler parazitlerden etkilenmektedir bunu önlemek için BUJİ ve KABLOLARI Dirençli tiptir.Buji ve Buji Kablosundaki Direnç ten kaç usta haberdardır ve ne işe yaradığını kaç usta bilmektedir? Ateşleme iletkeni, karbon kaplamalı cam elyaf çekirdekli 7 mm veya Ford?da 8 mm çapında bir kablodan oluşur. Parazit filtreleme direnci şöyle hesaplanır: 1 m kablo = 15 kiloohm Bu sistemi kullanan üreticiler: Opel, Ford, Fiat, Alfa Romeo, Mazda, Honda, vs. Yukardaki ölçüm doğrumudur ?9,5 k gibi bir değermi elde edildi ? Doğrusu budur.. Yorum bağlantısı
Erhan Doruk 9 Mart 2010 Yazar Paylaş 9 Mart 2010 bende de aynı sorun vardı.buji kablosu ve bobin diyorlardı, gittim motorcfraft buji aldım. buji kablosunu da yan sanayi aldım sorun düzeldi. aldığım kablonun markası AUTOLİNE diye bişi. 30tl. ancak bu değişimden önce rölanti valfini ve MAF sensörünü , boğaz kelebeğini de temizleyin. 300tl kablo için çok almışlar. parçacılarda 125-130tl civarında. aracımın rölanti dengesizliğinden dolayı yetkili serviste araç makineye bağlandı ve usta buji kablosunun orjinali ile değişmesi gerektiğini söyledi. 300 tl ye değiştim sonuç değişmedii. boş yere kablo aldım ... Yorum bağlantısı
Özgür Arslan Can 5 Mayıs 2010 Paylaş 5 Mayıs 2010 Ehliyet kursu motor hocamız sağlıklı kıvılcım renginden bahsederdi tam hatırlamıyorum. Bu konunun buji kabloları ile ilgisi yok muydu? Yorum bağlantısı
Misafir 12 Temmuz 2010 Paylaş 12 Temmuz 2010 (düzenlendi) ayhan bey tşk.bilgiler için. buji kablosunda en önemli taraf uç baglantılarında kullanılan metal iletkenlerin yapım aşamasında montesi oluyor.ipek kablolarda bu durumdan etkileniyor çabucak kopuyor bu çalışmasını pek etkilemiyor ama saglıklı olmuyor.kablo zar zor işini görüyor.kablo yapımı ile ilgili bilgiler bulmuştum.ipligin batırılıp iletken hale gelmesinde kullanılan maddenin bilgileri alttaki linkte mevcut. biraz önce aracımın rolanti sorunundan dolayı buji kablosunu ölçümünü yaptım.en kısa kablo yanılmıyorsam 1 nolu kablo 3megaohm gösterdi.2.ve 3 nolu kablolar 7.8kohm gösterdi 4 nolu kablo en uzun olanda hiç deger göremedim bu durumda 1 ve 4 nolu kablolar bozuk.buda sanırım çig benzin kokusunu açıklıyor gibi ve rolanti bozuklugunu. ama araç hiç marşta sorun yaşamadı tek marşta çalıştı rolantideyken devir sürekli gezindi ve koku hissedilir derecede idi stop etme gibi dertte yaşamadım.bu durumun yakıtada zararı var düşüncesindeyim.daha başka ne tür sorunlara yol açar bilmiyorum ama degiştirmeyi kafaya koymuştum zaten.daha 4 aylık kablo idi. http://www.otoclubturkiye.com/forum/Buji-Kablo...le-t195013.html erhan bey yazıcaktım ayhan yazmışım özür dilerim. tek telli buji kabloları düşük ohm degeri taşır ve bozulma olasılıgı sıfıra yakındır izolesi hariç ve bu izole normalden kalındır.oluşturdugu yüksek parazit frekanstan dolayı sorun teşkil ettigi için ipek tabir edilen kablolar kullanılmıştır ve bu kabloda kullanılan madenin drenci yüksek oldugundan bu parazit frekanslar önlenmiştir.ama sorunu en küçük arkta eriyor olması bu arklarda bu ipligin ucuna baglanan metallerden kaynaklanıyor. 13 Temmuz 2010 tarihinde Muhlis Ozturk tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Özgür Ahkem Gökce 12 Temmuz 2010 Paylaş 12 Temmuz 2010 aracımın rölanti dengesizliğinden dolayı yetkili serviste araç makineye bağlandı ve usta buji kablosunun orjinali ile değişmesi gerektiğini söyledi. 300 tl ye değiştim sonuç değişmedii. boş yere kablo aldım ... Beni anlayamadığım, denemek için sıfır kabloyu getiriyorlar, sorun kabloda değilse bile, kablo denendiği için bize mi kitliyorlar o kablonun parasını????? Eğer öyleyse ben o servise bir daha uğramazdım. Yorum bağlantısı
Misafir 15 Temmuz 2010 Paylaş 15 Temmuz 2010 dün akşam üstü sanayideki ustamın dükkana gittim.buji kablosu torbasını döktüm.tesadüfen üzerinde ford yazan 10mm kalınlıgında buji kablosu seti geçti ama 1 i yoktu sanırım kullanmışlar yada atmışlar sormadım.bunun en uzun olan 1 numara imiş 1.3kohm 2 nolu kablo 1.1kohm 3.nolu kablo vardı ama kısa geldi yada 4 nolu idi belkide,onun yerine mecburen benim eski kabloyu taktım 9.8kohm.4nolu kablo yoktu.4.nolu kablo motorcraft yazanı buldum ve 4.6kohm gösterdi.bunları taktım.çalışma şekli ve motor sesi bariz degişti.çankaya cinnah yokuşuna gittim en iyi test orda oldu araç bayılmadı daha önce bu cinnah yokuşundan çıktıgımda gaza köklesem dahi 3000 deviri bulmayan ve bayılan araç 3500 devirlerde dolaştı tay gibiydi performans hoşuma gitti Yorum bağlantısı
Recommended Posts