Övgü Gürşen 5 Mayıs 2010 Paylaş 5 Mayıs 2010 Övgü bende Sport Contact 3 aldım. Gerçi benimkisi 17 inch ama ses anlamında çok memnunum. Hatta şöyle söyleyebilirim önceki Michelin Primacy HP 16 inch'ler oldukça ses yapıyordu 55 yanak olmasın arağmen. Şimdi 50 yanak ama ses azaldı 18 inch'de fark etmiş olabilir tabiki. Sınır bir ölçü olduğu için herşey etken olabilir. 18" beter. bu devirde bence 17" yeterli. aldığın SC3 için bir şey demek istemiyorum priimacy için test vs okumadım çünkü ama SC3 benim için bitmiştir. sert, kaygan ve gürültülü idi benim için. michelin PS2 ilaç gibi geldi. tabi bununla henüz 1000km filan devirdik. orta vadede bakmak lazım. benim konu başlığında verdiğim linklerde bir çok kullanıcı yorumu vardı. en çok yorum ps2 için verilmişti. sonrasında da sc3. pirelli ve goodyear da vardı. oylamalarda kuruda en beğenilen lastiklerden üçü ps2, sc3, zero neroydu aslında. Bunlar benim 307 deki lastikler 225/45 17 Rİnjani jant ve Pirelli Pzero NeroYola çok iyi tutunuyor ama bedeli de ağır oluyor:) çok iyi sonuçlar gördüm araştırmalarımda ama satcılar bir haber bunlardan. doğru düzgün fiyat bile alamamıştım. Yorum bağlantısı
Barkın Kayaoğlu 5 Mayıs 2010 Paylaş 5 Mayıs 2010 Geçen sene aldığım PC2'ler beni şok etmeye başladı. Lastikle ilgili tüm kontrolleri yapmama rağmen ABS çok erken devreye girmeye, hemen patinaja düşmeye ve olmayacak yerde kıç bırakmaya başladı. Taş çatlasa 20.000km yapmışımdır. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 5 Mayıs 2010 Yazar Paylaş 5 Mayıs 2010 Bence normal, aşınması hızlı olan bir lastik. Michelin Pilot Primacy lerim 7000 km den sonra su koyvermişti. Yorum bağlantısı
Övgü Gürşen 5 Mayıs 2010 Paylaş 5 Mayıs 2010 Geçen sene aldığım PC2'ler beni şok etmeye başladı. Lastikle ilgili tüm kontrolleri yapmama rağmen ABS çok erken devreye girmeye, hemen patinaja düşmeye ve olmayacak yerde kıç bırakmaya başladı. Taş çatlasa 20.000km yapmışımdır. Bence normal, aşınması hızlı olan bir lastik. Michelin Pilot Primacy lerim 7000 km den sonra su koyvermişti. barkın sanıyorum continental premium contact 2 modelini diyor ve benim SC3 de pek aşınmamıştı. sertleşme çabuk oldu contide. dişler sağlam görünmesine rağmen aynı barkın'ın bahsettiği gibi oldu bende de . anında abs, virajlarda çok çabuk dört tekerleğin birden kayması, sinir etti bu lastik beni. michelin energy serisi lastikler kullandım yıllarca. ömürlerinin sonuna kadar memnun etti hepsi. iki yılda sertleşirdi ama contiden iyiydi bence. 20-25bin yapsın, güzel yapsın bana yeter. 2 yılda bir değişmesi gerekir ama bindiğimi anlarım. yol tutuş hala yetmiyor bana ama o ayrı konu. Yorum bağlantısı
Barkın Kayaoğlu 6 Mayıs 2010 Paylaş 6 Mayıs 2010 Bir düzeltme yapayım, lastikleri geçen sene değil evvelsi sene aldım. Yani 2 sene oldu. Kilometre dediğim gibi, en fazla 20.000 olmuştur. Gerçi ilk aldığımda da virajlarda güven vermiyordu. Yeni yeni başlayan frenaj zaafı da tuzu biberi oldu. Yorum bağlantısı
Övgü Gürşen 7 Mayıs 2010 Paylaş 7 Mayıs 2010 Bir düzeltme yapayım, lastikleri geçen sene değil evvelsi sene aldım. Yani 2 sene oldu. Kilometre dediğim gibi, en fazla 20.000 olmuştur. Gerçi ilk aldığımda da virajlarda güven vermiyordu. Yeni yeni başlayan frenaj zaafı da tuzu biberi oldu. barkın bu arada bir düzeltme yapayım, yazıda "ayı barkın'ın bahsettiği gibi" diye bir söz var. "Aynı barkın'ın bahsettiği gibi" olacak kusura bakma lütfen,basmamış klavye. son 10 yıldır filan tüm lastikler görece daha hızlı bir zamanda sertleşip performanslarını kaybediorlar diye düşünüyorum aslında. bana öyle geliyor da olabilir ama sanki daha bir uzun süre problemsiz sürüş yaşardık lastiklerimizle. Yorum bağlantısı
Recommended Posts