Misafir 10 Mart 2010 Paylaş 10 Mart 2010 Can abi teşekkür ederim. Detaylı bir inceleme yapmışşsın. Açık söylemek gerekirse bu sefer renault yapmış, senin söylediklerine benzer yorumlar duydum. Direksiyon hissi fren dozlaması ve yol tutuşu eski selefine göre gerçekten başarılıymış. Yanlız kılavuzunda expression donanım için mp3 çalıyor yazmışlar, acaba teyp de bir sorun olmasın? Böyle bir araçta mp3 çalar olmaması garip geldi. Yakıt ekonomisi yapmak için birebir sanıyorum. Bu fransız benimde aklımı çelmeye başladı. Yakın zamanda detaylı test'e gidicem, bütçeyi de ayarlayabilirsem tercih etmeyi düşünüyorum. Yorum bağlantısı
Yiğitcan Coşar 10 Mart 2010 Paylaş 10 Mart 2010 Renault'un en iyi arabası bu ikili kesinlikle böyle daha iyi Yorum bağlantısı
Guest Sinan Akg 10 Mart 2010 Paylaş 10 Mart 2010 Kedi .... görmüşşş megane coupe sanmış... Ya konu FLUENCE ne megane coupeler dolaşıooo...Güzel araba işte...Zaten şirket arabası Can abide görüşlerini belirtmiş hemen bi megane coupe reno araba yapmaya başladı filan...Tırda yapıyo napalım??Konuya dönelim. Yorum bağlantısı
Yiğitcan Coşar 10 Mart 2010 Paylaş 10 Mart 2010 Kedi .... görmüşşş megane coupe sanmış... Ya konu FLUENCE ne megane coupeler dolaşıooo...Güzel araba işte...Zaten şirket arabası Can abide görüşlerini belirtmiş hemen bi megane coupe reno araba yapmaya başladı filan...Tırda yapıyo napalım??Konuya dönelim. kesinlikle buda güzel Yorum bağlantısı
Kerim Bilge 10 Mart 2010 Paylaş 10 Mart 2010 (düzenlendi) Hayır megane konusu şu yüzden açıldı: Fluenceler meganenin sedanı olarak geldiği için... 10 Mart 2010 tarihinde Bilgehan Arbek tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Abdülmecit Cirbil 10 Mart 2010 Paylaş 10 Mart 2010 Renault'un en iyi arabası bu ikili kesinlikle böyle daha iyi bu aractan kullandım,,resmen asfalt kazımanın zevkine vardım..3.0 motorun sesine doyulmuyor... Yorum bağlantısı
Ubade Koçak 10 Mart 2010 Paylaş 10 Mart 2010 Hayırlı olsun kazasız belasız mutlu günlerde binin İnşaallah. Yorum bağlantısı
Necat Ertan 10 Mart 2010 Paylaş 10 Mart 2010 (düzenlendi) Kazasız belasız kullanırsınız inşallah. 11 Mart 2010 tarihinde Necat Ertan tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Berk Ertürk 11 Mart 2010 Paylaş 11 Mart 2010 şu orta konsolu bi bütünleştirebilseler biraz daha estetik yapsalar çok daha güzel olucak, bi türlü sevemedim.. onun dışında başarılı bir araç gerçekten.. güle güle kullanın, kazasız belasız Yorum bağlantısı
Gökhan Tuna 11 Mart 2010 Paylaş 11 Mart 2010 şu orta konsolu bi bütünleştirebilseler biraz daha estetik yapsalar çok daha güzel olucak, bi türlü sevemedim.. onun dışında başarılı bir araç gerçekten..güle güle kullanın, kazasız belasız Evet sizinle hem fikirim, Renault'un son cikardigi modellerdeki orta konsollara ben de bir turlu isinamadim. Hayirli olsun gule gule kullanin. Yorum bağlantısı
Sadettin Çelik 11 Mart 2010 Paylaş 11 Mart 2010 Neyi üstün olursa olsun, dış dizayn, kasa Titanyum'un 3 gömlek gerisinde benim için. Yorum bağlantısı
Mustafa Gökmen 11 Mart 2010 Paylaş 11 Mart 2010 Güle güle kullanın.kazasız belasız sürüşler.Yakıt tüketimi iyiymiş. Yorum bağlantısı
Korhan Orkun 11 Mart 2010 Paylaş 11 Mart 2010 Can bey şirket arabası sonuçta, kazasız belasız dikkatli kullanın kuvvetle muhtemel yılda iş için yaklaşık 60.000 km yapacaksınız anladığım kadarıyla siz güvenliğe önem verin hayırlı olsun. Yorum bağlantısı
Bora Akbaş 11 Mart 2010 Paylaş 11 Mart 2010 Altı geniş,üstü dar araba=Fluence.Arabanın arkadan bakınca sanki basenleri,poposu geniş,üstü zayıf vücutlu kadın gibi,göz zevkini bozycu irrite edici bir tipi var. Yan çapraz profilden önüne doğru bakıncada ön çamurlukların geniş olduğu,tekerlerin içerdeğe kaldığı görülüyor ve çok çirkin gözüküyor. Arabanın içindeki düğmelerin tamamı sanki oyuncak araba hissi veriyor,basit,küçük ve kullanışsız. Birtek radyo bilgilerinin göründüğü orta konsol ekranı hoş,rengi mavi azıları beyaz. Arabanın içi geniş ama sadece geniş. Renault silecekleri bile ucuz yapmış,muz titi silecek dahi koymamış arabaya. Sayılan özelliklerin tamamı benim Titanyum X imde de var,belki bir iki gereksiz şey vardır ama zaten Focusla Fluence arasında öyle kalite frkı varki neden benim focusumda bu özellik yok diye hiç üzülmedim,hatta iyiki bu fluence i almamışım diye dua ettim defalarca. Yorum bağlantısı
Can Karacaer 11 Mart 2010 Yazar Paylaş 11 Mart 2010 Can bey şirket arabası sonuçta, kazasız belasız dikkatli kullanın kuvvetle muhtemel yılda iş için yaklaşık 60.000 km yapacaksınız anladığım kadarıyla siz güvenliğe önem verin hayırlı olsun. Temenniniz için teşekkür ederim Eski işimde bundan çok daha güvensiz bir arabayla 4 sene aynı performansla çalıştım, sadece 1 ufak sürtmem var. Trafikte dikkatim tam yani Yorum bağlantısı
Fatih Uzun 11 Mart 2010 Paylaş 11 Mart 2010 Hayırlı olsun Can.Allah kaza bela vermesin. Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 11 Mart 2010 Paylaş 11 Mart 2010 Altı geniş,üstü dar araba=Fluence.Arabanın arkadan bakınca sanki basenleri,poposu geniş,üstü zayıf vücutlu kadın gibi,göz zevkini bozycu irrite edici bir tipi var. Yan çapraz profilden önüne doğru bakıncada ön çamurlukların geniş olduğu,tekerlerin içerdeğe kaldığı görülüyor ve çok çirkin gözüküyor. Arabanın içindeki düğmelerin tamamı sanki oyuncak araba hissi veriyor,basit,küçük ve kullanışsız. Birtek radyo bilgilerinin göründüğü orta konsol ekranı hoş,rengi mavi azıları beyaz. Arabanın içi geniş ama sadece geniş. Renault silecekleri bile ucuz yapmış,muz titi silecek dahi koymamış arabaya.Sayılan özelliklerin tamamı benim Titanyum X imde de var,belki bir iki gereksiz şey vardır ama zaten Focusla Fluence arasında öyle kalite frkı varki neden benim focusumda bu özellik yok diye hiç üzülmedim,hatta iyiki bu fluence i almamışım diye dua ettim defalarca. +100 şu basit plastik iç konsol ve dizayndan vazgeçmediler gitti, bugün tam galeriden çıkan 0 ını gördüm, araba nekadar yüksekti şaşırdım, çok yüksek tam bizim yollara hatta tarlaya göre, bencede focus daha iyi. Yorum bağlantısı
Saygın Can Oğuz 11 Mart 2010 Paylaş 11 Mart 2010 Kazasız belasız bin Can. Ben bunu yollarda leyleğe benzetirken birgün bayide üst versiyon dolu bir aracı inceledim. Deri döşeme bile vardı, ve o arabaya ısındım. Gerçekten kaliteli geldi bana. Senin sürüş için anlattıklarınla duygum pekişmiş oldu. Yorum bağlantısı
Recommended Posts