Tahir İlter 20 Mart 2010 Paylaş 20 Mart 2010 Arkadaşlar kasisten geçerken teyipde kasedi içeri almaya yarayan kızak kısmı sanki kaset varmış gibi içine girdi şimdide çıkmıyo teyp sürekli kaset çalcam diye uğraşıyor fm tuşuna basarak radyoyu çalıştırdım ama kaset takamıyorum artık başka başına gelen arkadaş var mı veya çözümünü bilenler varmı. ha orjinalliğini bozmıyım diye yeni bir teyp almak istemiyorumda çözemezsem alcaz artık:) Yorum bağlantısı
Özay Uçar 20 Mart 2010 Paylaş 20 Mart 2010 içindeki mekanizmayı parmağınızla kaldırıp kaset takabilirsiniz. benimki de yapmışı aynı şeyi.... 180 liraya alın bir pioneer 2150 ubg keyfinize bakın, usb ve cd den müzik dinlemenin kefine varın..... uğraşmaya değmez.... Yorum bağlantısı
Tahir İlter 20 Mart 2010 Yazar Paylaş 20 Mart 2010 içindeki mekanizmayı parmağınızla kaldırıp kaset takabilirsiniz. benimki de yapmışı aynı şeyi.... 180 liraya alın bir pioneer 2150 ubg keyfinize bakın, usb ve cd den müzik dinlemenin kefine varın..... uğraşmaya değmez....Özay bey dediğiniz gibi yapıyorumda işkence oluyo artık.adamlara koskoca teyp koymuşlar başka şeyde olmuyo çoktan alcaktım cd,mp3 çalarlı bir şeyde sonrasındaki görüntü çok hoşuma gitmiyor ama pek yapcak bişeyde yok gibi.teşekkürler Yorum bağlantısı
Sedat Can 20 Mart 2010 Paylaş 20 Mart 2010 (düzenlendi) Ben de Navitech' in bir teybini beğendim, yakında orjinal teybe veda edecem, teyp cd'siz, usb ve sd kart girişli, fiyatıda uygun 114 Tl. gibi bişey. Focusun orjinal teyp yeri çok büyük, çerçeve ile görüntüde pek hoş olmuyor, yoksa çoktan değiştirmiştim bende. 20 Mart 2010 tarihinde Sedat Can tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Tahir İlter 20 Mart 2010 Yazar Paylaş 20 Mart 2010 Ben de Navitech' in bir teybini beğendim, yakında orjinal teybe veda edecem, teyp cd'siz, usb ve sd kart girişli, fiyatıda uygun 114 Tl. gibi bişey. Focusun orjinal teyp yeri çok büyük, çerçeve ile görüntüde pek hoş olmuyor, yoksa çoktan değiştirmiştim bende. Sedat bey o markayı hiç duymadım ama kalitesinden eminseniz alın artık sony pioneerler falan o kadar pahalı değil 35 plakalı bir focusta pioneer gördüm burda tam o yuvaya göre kitap gibi oturmuş hatta formdada yapan arkadaşlar varda çok kesip biçmek gerekiyo ıspartada onu yapabilcek usta olduğunu zannetmiyorum bende sanırım altı bozuk para gözlü bişeyler yaptırcam Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 20 Mart 2010 Paylaş 20 Mart 2010 Cd siz, sd-usb li teypler 80 TL civarında gittigidyora bir bakın. Yorum bağlantısı
Özay Uçar 21 Mart 2010 Paylaş 21 Mart 2010 o kadar kötü durmuyor çerçeve... ben özellikle yeşil aydınlatmalı teyp aldım gösterge ışıklarına falan tam oldu. interface alıp direksiyon kumandasını da aktif hale getirdim, teybi değiştirecek olursanız focusun orjinal kolonlarından çıkan sese inanmayacaksınız..... görmek isterseniz tıklayın Yorum bağlantısı
Sedat Can 21 Mart 2010 Paylaş 21 Mart 2010 Bu teybi kullanan var mı, çerçeve ile almayı düşünüyorum. http://www.hepsiburada.com/navitech-tdc-40...ategoryId=26080 Yorum bağlantısı
Özay Uçar 21 Mart 2010 Paylaş 21 Mart 2010 (düzenlendi) değerli meslektaşım üzerine 60 tl daha koyup şöyle veya şöyle bir şey alsanız nasıl olur, üstelik pioneer ve yeşil aydınlatması da bizim araçlarla birebir uyumlu.... ben 2150 ubg modelini aldım ve çok memnunum. RDS 5000 den sonra çıkan ses muhteşem..... ayrıca bu ürünlerde wired remote control var, 50 tl ye satın alınacak interface ile cihazı direksiyon kumandasından kontrol edebilirsiniz..... 21 Mart 2010 tarihinde Misafir tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Hüseyin Aydın 21 Mart 2010 Paylaş 21 Mart 2010 selamlar. büyük bir ihtimalle kasetin sürgüsünde bulunan beyaz plastik parça kırılmıştır. kırık parçasıda içeridedir. bence teybi sökün içini açın önce kırık parçayı ne şekilde kırıldığını tespit edip japon yapıştırıcı ile yapıştırın ve yine kırılmaması için zımba telini ısıtarak kırık yere gömülmesini sağlayıp destek verdir böylece kırık parçanı sağlamlaştırın ve kapatıp kullanın hiç sorun çıkmaz bendede oldu ben bunları yaptım bir yıldır sorun yok iyi geceler. hüseyin Yorum bağlantısı
Tahir İlter 21 Mart 2010 Yazar Paylaş 21 Mart 2010 selamlar.büyük bir ihtimalle kasetin sürgüsünde bulunan beyaz plastik parça kırılmıştır. kırık parçasıda içeridedir. bence teybi sökün içini açın önce kırık parçayı ne şekilde kırıldığını tespit edip japon yapıştırıcı ile yapıştırın ve yine kırılmaması için zımba telini ısıtarak kırık yere gömülmesini sağlayıp destek verdir böylece kırık parçanı sağlamlaştırın ve kapatıp kullanın hiç sorun çıkmaz bendede oldu ben bunları yaptım bir yıldır sorun yok iyi geceler. hüseyin Hüseyin bey çok teşekkür ederim anlattıklarınız tam benlik parçala topla işleri severimde uzun zamandır koskoca teybin kaset çalar olması zaten rahatsız ediyodu ha orjinallik uğruna sabrediyodum bu vesile olcak sanırım değiştirmeyi düşünüyorum.Ama nasılsa eski teyp atıl vaziyete çıkacak o zaman tamir ederim arabayı satacağım zaman veririm yeni sahibine:) Yorum bağlantısı
Rifat Berber 22 Mart 2010 Paylaş 22 Mart 2010 arabayı ilk aldığımda 5000 kasetçaları söktürüp 6000 serisi cd çalar taktırmıştım. her sabah iyi ki yapmışım diyorum size tavsiyem eğer uygun bir 6000 serisi cd çalar bulursanız vakit geçirmeden taktırınız. Yorum bağlantısı
Zühtü Kaya 4 Nisan 2010 Paylaş 4 Nisan 2010 içindeki mekanizmayı parmağınızla kaldırıp kaset takabilirsiniz. benimki de yapmışı aynı şeyi.... 180 liraya alın bir pioneer 2150 ubg keyfinize bakın, usb ve cd den müzik dinlemenin kefine varın..... uğraşmaya değmez.... dediğiniz cd çalar focusa tam uyuyormu ve direksiyondan kumandası çalışıyor mu peki Yorum bağlantısı
Tahir İlter 4 Nisan 2010 Yazar Paylaş 4 Nisan 2010 dediğiniz cd çalar focusa tam uyuyormu ve direksiyondan kumandası çalışıyor mu peki Uymaz zühtü bey maalesef ancak çerçeve aracılığyla monte edilebiliyor. kumanda ise imkansız ötesi. Yorum bağlantısı
Özay Uçar 5 Nisan 2010 Paylaş 5 Nisan 2010 dediğiniz cd çalar focusa tam uyuyormu ve direksiyondan kumandası çalışıyor mu peki çerçeve ile tam uyuyor. özellikle aydınlatması focus ile birebir uyumlu... konu ile ilgili daha önce paylaşım yapmıştım. linki aşağıda veriyorum isterseniz bakın... TIKLAYINIZ Uymaz zühtü bey maalesef ancak çerçeve aracılığyla monte edilebiliyor. kumanda ise imkansız ötesi. fordcu zorun kelime anlamını bilmez, imkansız ise biraz zamanını alır... o da kargo için 2-3 gün bekleme süresi olur ancak... ben direksiyon kumandamı kullanıyorum ve çok da memnunum. çok umutsuz konuşmuşsunuz imkansız ötesi derken.... konu ile ilgili paylaşımım aşağıda.... TIKLAYINIZ Yorum bağlantısı
Misafir 6 Nisan 2010 Paylaş 6 Nisan 2010 Gerekli arayüz temin edildikten sonra direksiyon kumandası da çalışmaktadır. Lütfen yorum yaparken biraz daha dikkatli olalım, bilmeyen arkadaşlarımızı yanıltmaya gerek yok. Özay bey zaten gerekli cevabı vermiş. Yorum bağlantısı
Yunus Tuna 17 Şubat 2014 Paylaş 17 Şubat 2014 içindeki mekanizmayı parmağınızla kaldırıp kaset takabilirsiniz. benimki de yapmışı aynı şeyi.... 180 liraya alın bir pioneer 2150 ubg keyfinize bakın, usb ve cd den müzik dinlemenin kefine varın..... uğraşmaya değmez.... bizim focuslarda teyp yerı buyuk bu sızın önerdıgınız teyp ınce nasıl monte olur Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 17 Şubat 2014 Paylaş 17 Şubat 2014 (düzenlendi) çerçeve ile uyduruluyor 17 Şubat 2014 tarihinde Mustafa Tüfekçi tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Yunus Tuna 17 Şubat 2014 Paylaş 17 Şubat 2014 çerçeve ile uyduruluyor herhangi bir oto aksesuarcı yaparmı Yorum bağlantısı
Tahir İlter 17 Şubat 2014 Yazar Paylaş 17 Şubat 2014 Gerekli arayüz temin edildikten sonra direksiyon kumandası da çalışmaktadır. Lütfen yorum yaparken biraz daha dikkatli olalım, bilmeyen arkadaşlarımızı yanıltmaya gerek yok. Özay bey zaten gerekli cevabı vermiş. Burak, 2010'da acayip atar yapmışsın bana :D Yorum bağlantısı
Misafir 16 Mart 2014 Paylaş 16 Mart 2014 Burak, 2010'da acayip atar yapmışsın bana :D Atarlıymış hakkaten Yorum bağlantısı
Cahit Özsoy 25 Nisan 2014 Paylaş 25 Nisan 2014 Iyi günler 2004 focus chia aldım Üzerinde 6000 cd rps eon cd çalar var Mp3 çalmıyor Trak olar cd doldurdum Hız olarak 24-20-16 hızında yazdırdım çalmadı Hız olarak 10 hızında yazdım çalıyor kesiliyor tekrar başlıyor CD yi nasıl yazdıralım OrjinAl göğüsü bozmak istemiyorum yoksa elimde poiner cd çalar var ama orjinal kalmasını istiyorum Bu konuda. Bilgisi olan yardımcı olacak bir arkadaş varmı Teşekkürler Yorum bağlantısı
Cahit Özsoy 30 Nisan 2014 Paylaş 30 Nisan 2014 durmuş bey ilginize teşekkürler sanırım olayı çözdüm bilgisayarda cd yazdığım proğramı değiştirdim yazma hızınıda 4 'e ayarladım cd şu an çalışıyor herhangi bir sorun yok Yorum bağlantısı
Recommended Posts