Muharrem Kılıç 25 Mart 2010 Paylaş 25 Mart 2010 arkadaşlar turboya temiz hava getiren hortumla turbo arasında 10cm lik bir parça var. bu 3 cü defa değişti. kelepçenin olduğu yerden yırtılıyor. En son 1,5 ay önce değişti. Bu gün yine yırtılmış. Nasıl anladın derseniz. yolda giderken motorun sesisi ve çekişi birden değişti. tamam dedim yine yırtıldı. kontrol ettim kelepçenin dip kısmından patlamış oralar yağlanmış. Bu nu neden yapar sorunun çözümü hakkında fikri olan yazarsa sevinirim. Yorum bağlantısı
Barkın Kayaoğlu 25 Mart 2010 Paylaş 25 Mart 2010 Sanırım kelepçe hortumu aşırı sıkmış ve yüksek basınçta jilet gibi kesmiş. Uygun hortumu iyi araştırın derim. Yorum bağlantısı
Uğur Aksoy 25 Mart 2010 Paylaş 25 Mart 2010 bir ara 2007 modele kadar olan tüm connectlerin ortak sorunuydu ,şimdi kord bezli daha dayanıklı hortum üretildi ,kesinlikle ford yetkili servisinden 2 adet alıyorsunuz ve değiştiriyorsunuz veya değiştiriyorlar ,sorun bitiyor.yan sanayi hortumlar ve 07 öncesi hortumlar 5 bin km'de yırtılıyordu .. 2 yıl önce 35 tl di teki. Yorum bağlantısı
Muharrem Kılıç 26 Mart 2010 Yazar Paylaş 26 Mart 2010 serviste orjinal parça takıyorlar. yanlız yanlış yerden bahsetmeyelim. hava filtresinin takılı olduğu hortumla turbo arasındaki 10cm lik parçadan bahsediyorum. intercol hortumu değil. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 26 Mart 2010 Paylaş 26 Mart 2010 Maalesef yırtılıyor. Yeni seviye parçalar daha dayanıklı diye biliyorum. Yorum bağlantısı
Muharrem Kılıç 26 Mart 2010 Yazar Paylaş 26 Mart 2010 bu gün serviste binideğiştirdiler. parça garanti kapsamında ücret taleb etmediler. sebebini söylemediler. çünkü bilmiyorlar. Yorum bağlantısı
Uğur Aksoy 26 Mart 2010 Paylaş 26 Mart 2010 bu gün serviste binideğiştirdiler. parça garanti kapsamında ücret taleb etmediler. sebebini söylemediler. çünkü bilmiyorlar. yetkili serviste değiştirtdiğiniz her yedek parça 1 yıl garantili. evet ben intercooler hortumundan bahsediyordum ,bir ara kronik problemdi . hava filiteresinin aşırı kirli olması veya tıkalı olması o hortumu patlatabilir,çünkü normal şartlarda hava basıncı oluşacak durum yok o bölgede !. ince hortum plastiğin elastiki kabiliyetinin olmaması çatlamasına sebep vermiş olabilir. Yorum bağlantısı
Recommended Posts