Burak Tekin 26 Mart 2010 Paylaş 26 Mart 2010 Merhaba, 97 Model Mondeo 2.0 GLX aracimi su eksiltmesi nedeniyle yetkili servise goturdum, conta yakmis denildi, ama aracim yagina su karistirmadi ve eksozdanda beyaz duman gormedim ama servise guvenip ne gerekiyorsa yapin dedim. Conta, silindir kapaginin rektifiyesi, ve subap, triger seti, alternator kayis gergisi, devirdaim, bujiler degismesi sonucu 3000 TL masraf cikarildi ancak son asama arabayi denemisler fanin calismadigini gormusler ve beynin de arizali oldugunu soyleyip Ankara'ya tamire gonderildi, ancak ne masraf cikaracak bilemiyorum. Sizlerden ricam, acaba bu masraflar normal midir ? Bu islemlerin normal degeri nedir ? Yorum bağlantısı
Ayhan Onaran 26 Mart 2010 Paylaş 26 Mart 2010 Beyin falan diye 300-500 TL daha masraf çıksa 3.500 TL olur ki bence çok fazla bir miktar. 97 model bir araç için o parayı asla vermezdim. Yorum bağlantısı
Sadettin Çelik 26 Mart 2010 Paylaş 26 Mart 2010 Banada tam bir teslimiyet ve işgal :lol2: Yorum bağlantısı
Burak Tekin 26 Mart 2010 Yazar Paylaş 26 Mart 2010 4000 liraya sıfır motor var.... morelim çok bozuldu şimdi gerçekten 4000 tl ye sıfır motor bulabilirmiyiz. Yorum bağlantısı
Cavit Çırakoğlu 26 Mart 2010 Paylaş 26 Mart 2010 (düzenlendi) Geçenlerde forumda 3000 tl diye bahsi geçmişti. Zannedersem zam gelmiş? 26 Mart 2010 tarihinde Cavit tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Misafir 26 Mart 2010 Paylaş 26 Mart 2010 (düzenlendi) arkadaşlara katılıyorum çok fazla miktar.2 ay önce ben tiriger seti vkayış deniyor galiba onun seti butun filtreler buji kablosu ve bujiler.motor yagı antifiriz,şanzıman yagı ve işçilik dahil 950tlye patladı.ama servis degil çok eski bi arkadaşim ankara fordan ayrılmış mondeo yu çok iyi tanıyan bir arkadaşım.artı bu ücretin içinde hararet müşürüğnün tesisatı var müşürde dahil ve sizdeki gibi radyatör fanı otomatigini iptal etmişler onun tesisatıda var.şu an sorun yok.bütün parçaları ben kendim aldım ustaya teslim ettim. bir conta için de artı 2000 diyelim oldukça fazla rakam 26 Mart 2010 tarihinde Oktay Toker tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 26 Mart 2010 Paylaş 26 Mart 2010 Geçenlerde forumda 3000 tl diye bahsi geçmişti. Zannedersem zam gelmiş? Evet Ankaralı biri almıştı... http://www.otoclubturkiye.com/forum/Motoru-yen...1f%C4%B1r+motor Yorum bağlantısı
Zafer Ofli 26 Mart 2010 Paylaş 26 Mart 2010 O kadar parça değiştikten sonra birde hala eksiltmeye ya devam ederse? Bence de adamlar size yolunacak kaz muamelesi çekmişler. Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 26 Mart 2010 Paylaş 26 Mart 2010 son asama arabayi denemisler fanin calismadigini gormusler ve beynin de arizali oldugunu soyleyip Ankara'ya tamire gonderildi, Fanın çalışıp çalışmadığını bilmiyormuydunuz... ? Yorum bağlantısı
Misafir 26 Mart 2010 Paylaş 26 Mart 2010 (düzenlendi) fiyatın içinde fren balataları var önlü arkalı.bu tur olayları duyunca servis ler mide bulandırıyor dersem kızmayın keşke güvenmeden önce buraya yazsaydınız fikir olurdu daha emin güvenli servis bulabilirdiniz.ama işlem yapılmış umarım aracınızda daha fazla sorun çıkarılmaz ve belki kurd olucak ama degişen parçaların degiştigine şahitmisiniz buda var bence yani gözünüzle gördünüzmü degiştigini. 26 Mart 2010 tarihinde Oktay Toker tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Burak Tekin 26 Mart 2010 Yazar Paylaş 26 Mart 2010 Fanın çalışıp çalışmadığını bilmiyormuydunuz... ? mehmet bey 1 ay önce fan bozuldu calışmadı bende bir düğme taktırdım manuel olarak fanı kendim açıyordum. aracım su eksiltmeye başlayınca servise götürdüm ve conta yanık dediler silindir kapak contası silindir kapak taşlanması sübap ların değişmesi triger seti ve bilyaları devirdaim ısı müşörü bujiler yağ değişimi altarnatör kayış gergisi bütün bunlar için 3000 tl gibi bir rakam söz konusu bulabilsem ve bilseydim 5000 liraya kadar sıfır motor alırdım. Yorum bağlantısı
Misafir 26 Mart 2010 Paylaş 26 Mart 2010 mehmet bey1 ay önce fan bozuldu calışmadı bende bir düğme taktırdım manuel olarak fanı kendim açıyordum. aracım su eksiltmeye başlayınca servise götürdüm ve conta yanık dediler silindir kapak contası silindir kapak taşlanması sübap ların değişmesi triger seti ve bilyaları devirdaim ısı müşörü bujiler yağ değişimi altarnatör kayış gergisi bütün bunlar için 3000 tl gibi bir rakam söz konusu bulabilsem ve bilseydim 5000 liraya kadar sıfır motor alırdım. kapak taşlamasına,subap degişmesine neden gerek duyulmuşki madem conta yanık.mantık kuramadım artı devirdaim motorunun su eksilmeyle alakası varsa neden conta ya kabahat buluyorlar.ısı müşürü ne için degişmiş çok soru işareti var burda fan çalışmıyor diye neden beyine kabahat buluyorlar anlam veremedim bi türlü.sizin kafanızı karıştırmak degil niyet ama burda yapılan işler abartı ve tamamen güven istismarı var gibi geliyor bana. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 26 Mart 2010 Paylaş 26 Mart 2010 Hiç böyle müşterim olamadı bence büyük terbiyesizlik etmişler, etmeye de devam ediyorlar. Bu parçaların ezbere fiyatını / arızanın teşhisini de bilemem ama, motor açmadan fanı kontrol etmeyen usta, gitsin domates yetiştirsin. Tek soru: 1. De ki conta yanmış, sebebini bulmadan neyi tamir etmeye başlıyorsun ? ? ? Yorum bağlantısı
Misafir 26 Mart 2010 Paylaş 26 Mart 2010 Hiç böyle müşterim olamadı bence büyük terbiyesizlik etmişler, etmeye de devam ediyorlar. Bu parçaların ezbere fiyatını / arızanın teşhisini de bilemem ama, motor açmadan fanı kontrol etmeyen usta, gitsin domates yetiştirsin. Tek soru:1. De ki conta yanmış, sebebini bulmadan neyi tamir etmeye başlıyorsun ? ? ? size katılıyorum.contanın yanması için illaki hareret yükselicek su kaynatıcak sebeb bu degilmidir.su kaçırması veya eksiltmesi conta yanıgı sebebi sayılmaz bence.artı suyun conta ile ne alakası var onuda anlamadım nasıl bi iş bu arkadaşlar.insanlık ölmüşmü o servisteeeeeeeee.çok üzülüyorum gerçekten. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 26 Mart 2010 Paylaş 26 Mart 2010 Piyasada gözden kaçırılan: conta yanması sebep değil sonuçtur. Conta yanarsa, soğutma suyu yanma odasına geçer ve eksilir bu doğrudur. Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 26 Mart 2010 Paylaş 26 Mart 2010 mehmet bey1 ay önce fan bozuldu calışmadı bende bir düğme taktırdım manuel olarak fanı kendim açıyordum. aracım su eksiltmeye başlayınca servise götürdüm ve conta yanık dediler silindir kapak contası silindir kapak taşlanması sübap ların değişmesi triger seti ve bilyaları devirdaim ısı müşörü bujiler yağ değişimi altarnatör kayış gergisi bütün bunlar için 3000 tl gibi bir rakam söz konusu bulabilsem ve bilseydim 5000 liraya kadar sıfır motor alırdım. Forumun faydaları.... 3000 liraya motoru alırdınız, 250-300 liraya montajı yapılırdı aracınıza 200-250 de ruhsat için harcardınız... 3500 liraya komple sıfır motornuzu olurdu... Geçmiş olsun... Yorum bağlantısı
Misafir 26 Mart 2010 Paylaş 26 Mart 2010 Piyasada gözden kaçırılan: conta yanması sebep değil sonuçtur. Conta yanarsa, soğutma suyu yanma odasına geçer ve eksilir bu doğrudur. bu dogru evet,ama bu duruma gelene kadar hararet durumu hep yüksek olur ve kısa sürede çıkar benim bildigim ve sonuç conta yanıgı. katılıyorum tamamen.aracımı aldıgımdan bu yana sorunlarımı forumdaki konulardan okuyup öyle gitim hep.sonu. hep güzel oluyor. Yorum bağlantısı
Misafir 27 Mart 2010 Paylaş 27 Mart 2010 bu dogru evet,ama bu duruma gelene kadar hararet durumu hep yüksek olur ve kısa sürede çıkar benim bildigim ve sonuç conta yanıgı.katılıyorum tamamen.aracımı aldıgımdan bu yana sorunlarımı forumdaki konulardan okuyup öyle gitim hep.sonu. hep güzel oluyor. kardeşimin 97 mondeo sununda böyle sorunu oldu üst kapagı taşladılar.kesinlikle çözüm degil.gene sorun çıkıyor.dediklerinizi yaptırsanızda,yeni motor alsanızda,yadyötör degişcek, öyle dügmeyle olmaz.aynısını kardeşimin arabasınada yapmışlardı,aldıgında öyleydi(arabayı göstermeden almış)benim usdaya gittik,direk radyötör degiştirdi,bu radyötör böyle olmaz şahinmi bu ,deyip orjinaliyle degişti işçilik dahil 400 lira. uzun lafın kısası ne yapılırsa yapılsın o radyötör öyle olmaz degişcek. canını sıkma bunlarda tejrübe oluyo işde.saygılar. Yorum bağlantısı
Misafir 5 Nisan 2010 Paylaş 5 Nisan 2010 Merhaba,97 Model Mondeo 2.0 GLX aracimi su eksiltmesi nedeniyle yetkili servise goturdum, conta yakmis denildi, ama aracim yagina su karistirmadi ve eksozdanda beyaz duman gormedim ama servise guvenip ne gerekiyorsa yapin dedim. Conta, silindir kapaginin rektifiyesi, ve subap, triger seti, alternator kayis gergisi, devirdaim, bujiler degismesi sonucu 3000 TL masraf cikarildi ancak son asama arabayi denemisler fanin calismadigini gormusler ve beynin de arizali oldugunu soyleyip Ankara'ya tamire gonderildi, ancak ne masraf cikaracak bilemiyorum. Sizlerden ricam, acaba bu masraflar normal midir ? Bu islemlerin normal degeri nedir ? son durum nedir ne yaptınız?bekliyoruz yazınızı Yorum bağlantısı
Misafir 15 Nisan 2010 Paylaş 15 Nisan 2010 arkadaşlara katılıyorum çok fazla miktar.2 ay önce ben tiriger seti vkayış deniyor galiba onun seti butun filtreler buji kablosu ve bujiler.motor yagı antifiriz,şanzıman yagı ve işçilik dahil 950tlye patladı.ama servis degil çok eski bi arkadaşim ankara fordan ayrılmış mondeo yu çok iyi tanıyan bir arkadaşım.artı bu ücretin içinde hararet müşürüğnün tesisatı var müşürde dahil ve sizdeki gibi radyatör fanı otomatigini iptal etmişler onun tesisatıda var.şu an sorun yok.bütün parçaları ben kendim aldım ustaya teslim ettim. bir conta için de artı 2000 diyelim oldukça fazla rakam oktay bey merhaba,ustanızın adını, adresini rica etsem,bir tanışsam olabilirmi? Yorum bağlantısı
Misafir 15 Nisan 2010 Paylaş 15 Nisan 2010 oktay bey merhaba,ustanızın adını, adresini rica etsem,bir tanışsam olabilirmi? tabiki neden olmasın.sakıncası yoktur umarım veriyorum.çagdaş oto batıkent yeni sanayi de şasmazın karşı tarafında olan bilirsiniz arkadaşımın ismi turan cep:05369808464 aradıgınızda detaylı adresi verir ustam. Yorum bağlantısı
Misafir 16 Nisan 2010 Paylaş 16 Nisan 2010 tabiki neden olmasın.sakıncası yoktur umarım veriyorum.çagdaş oto batıkent yeni sanayi de şasmazın karşı tarafında olan bilirsiniz arkadaşımın ismi turan cep:05369808464 aradıgınızda detaylı adresi verir ustam. teşekkür ederim çok saolun oktay bey. Yorum bağlantısı
Misafir 16 Nisan 2010 Paylaş 16 Nisan 2010 teşekkür ederim çok saolun oktay bey. rica ederim Yorum bağlantısı
Aytaç Emre 19 Nisan 2010 Paylaş 19 Nisan 2010 Mertol beyin dedikleri üstüne bende birşeyler ekleyeyim. -Su eksiltme probleminin contadan kaynaklandığı anlaşıldıysa motorun içine su sızıp benzinle yanmıştır,buda supablarda eğilmelere yol açar.Subap değişme nedeni budur. -Silindirin içinde buharlaşan su bujilere zarar vermiş olabilir buji değişme sebebi budur. -Conta aşırı ısıya mağruz kalıp yandığında silindir kapağında(gözle görülen/görülmeyen)çatlamalara yada eğriliklere sebep olabilir.Taşlama yapılmasının sebebi budur. -Conta yandığında yada yüksek hararet olaylarında müşürler zarar görüp görevini yapamayabilir değişme sebepleri bunlardır. -Conta yanmasıyla radyatör suyu ve motor yağı birbirine karışır,yağ değiştirmek şarttır çünkü yağ işlevini kaybetmiştir. -Zira tüm bu işlemler yapılıp aracınız birdaha yüksek hararete mağruz kalarak conta yakarsa denildiği gibi 2000-3000 YTL hatta arabasına göre daha fazla olabilir. Bildiğim kadarıyla özetledim yanlışım varsa düzeltin.. Yorum bağlantısı
Recommended Posts