Metin Güven 4 Kasım 2010 Paylaş 4 Kasım 2010 benimde kafam karışdı herkes bişey diyor, bu gün bir bayii aradım UG7 için, peşin 115 , üç taksit 120 lira fiyat verdi, özellikle sordum yeni tarihliymiş. Süleyman bey, Ben Toyo için Peşin 120, Taksitli 125.- TL fiyat aldım.. UG7 için 157,5 5 taksitli fiyat aldım, Kütahya da.. UG7 nasıl 115 e 120 oluyor, Ankara da ..? gerçekten aşırı serbest bi piyasa ) Yorum bağlantısı
Metin Güven 4 Kasım 2010 Paylaş 4 Kasım 2010 ARKADAŞLAR.... TESTE KATILAN KIŞ LASTİKLERİNİN DESENLERİ Dunlop SP Winter Sport 3D Continental WinterContact TS830 Goodyear UltraGrip 7 Plus Pirelli SNOWCONTROL Serie II Michelin Alpin A4 Sava Eskimo S3 Bridgestone Blizzak LM32 Toyo SNOWPROX S 942 Fulda Kristall Montero 3 Kumho IZen KW23 Nokian WRG2 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 4 Kasım 2010 Paylaş 4 Kasım 2010 Angarada Lpg kaç para , orada herşey %25 e kadar ucuzdur, nedense Yorum bağlantısı
Metin Güven 5 Kasım 2010 Paylaş 5 Kasım 2010 Angarada Lpg kaç para , orada herşey %25 e kadar ucuzdur, nedense :dil: LPG ye Çarşamba gün zam geldi arkadaşlar 2.01 TL olan Fiyatlar 2.14 TL 1.89 TL olan fiyatlarda 2.04 TL ye yükseldi. (Kütahya) E hayırlı olsun, Seçim yatırımlarını bizlerin sırtından çıkaracaklar galiba.. Yorum bağlantısı
Selçuk Keleş 5 Kasım 2010 Paylaş 5 Kasım 2010 Toyo alacağınıza petlas alın daha iyidir,toyonun yazlık proxes t1 serisinden gerisini çöpe atın gitsin. +1 Briçston dururken toyo alınmaz. Ayrıca desenin ne önemi var, lastik alıyosun gömlek değil. Yorum bağlantısı
Misafir 5 Kasım 2010 Paylaş 5 Kasım 2010 Süleyman bey,Ben Toyo için Peşin 120, Taksitli 125.- TL fiyat aldım.. UG7 için 157,5 5 taksitli fiyat aldım, Kütahya da.. UG7 nasıl 115 e 120 oluyor, Ankara da ..? gerçekten aşırı serbest bi piyasa ) yarın gitcem bakalım, sonucu burdan yazarım, dedigi gibi tarihi yeni, deseni aynı ise taktırcam. Yorum bağlantısı
Metin Güven 5 Kasım 2010 Paylaş 5 Kasım 2010 yarın gitcem bakalım, sonucu burdan yazarım, dedigi gibi tarihi yeni, deseni aynı ise taktırcam. Bu fiyatlara taktırabilirseniz çok iyi fiyat.. İnşallah yokuşa sürüp, onlar başka ebatlar içindi, yanlış vermişiz demezler Lastik ölçüleriniz kaçtı sizin Süleyman bey.. Yorum bağlantısı
Misafir 5 Kasım 2010 Paylaş 5 Kasım 2010 Bu fiyatlara taktırabilirseniz çok iyi fiyat..İnşallah yokuşa sürüp, onlar başka ebatlar içindi, yanlış vermişiz demezler Lastik ölçüleriniz kaçtı sizin Süleyman bey.. 195 60 15, yanlış hatırlamadıysam sizinkide bu ebatdı metin bey. Yorum bağlantısı
Metin Güven 5 Kasım 2010 Paylaş 5 Kasım 2010 195 60 15, yanlış hatırlamadıysam sizinkide bu ebatdı metin bey. Evet 195/60/15 , Ebatlar aynı Süleyman bey... Sonucu sizin gibi biz de bekliyoruz yarın gidince Yorum bağlantısı
Misafir 5 Kasım 2010 Paylaş 5 Kasım 2010 Bu üçüncü kış olacak Petlas larla..Ankara şu ana kadar kışın gidemediğim yer olmadı..Eğer orta kalitede bir lastik arıyorsanız ve çok para veremeyecek durumdaysanız Petlas sizi tatmin edecektir.Yankız iki model var bunlardan W651 modeli iyidir.195/65/15 ebat için 90 TL civarında fiyatı var. Yorum bağlantısı
Metin Güven 5 Kasım 2010 Paylaş 5 Kasım 2010 +1Briçston dururken toyo alınmaz. Ayrıca desenin ne önemi var, lastik alıyosun gömlek değil. Alemsiniz selçuk bey, lastik firmaları bu desenleri oluşturmak için milyon dolarlar yatırıyorlar ar-ge için. Gömlek deseni olsun diye neden yapsınlar, su geçişleri, zemine tutunma, kuru zemin-ıslak zemin-karlı zemin vb.. ortamlarda her türlü tutunmaları test sonucu ortaya çıkıyor. Ama bence desen de önemli, Yorum bağlantısı
Misafir 6 Kasım 2010 Paylaş 6 Kasım 2010 sonunda bu gün lastikleri degiştirdim, goodyear UG7 195 60 15 , 120 tl büyük sanayi duran rot balans, yetkili bayii, kart a üç taksit, lastik tarihi;22. 10. 2010, 15 km kulandım gayet iyi, havalar sogusun bakalım, karda kışda görcez nasılmış. Yorum bağlantısı
Misafir 6 Kasım 2010 Paylaş 6 Kasım 2010 Angarada Lpg kaç para , orada herşey %25 e kadar ucuzdur, nedense 1.69 ile 1.98 civarlarında istasyona göre degişken. sonunda bu gün lastikleri degiştirdim, goodyear UG7 195 60 15 , 120 tl büyük sanayi duran rot balans, yetkili bayii, kart a üç taksit, lastik tarihi;22. 10. 2010, 15 km kulandım gayet iyi, havalar sogusun bakalım, karda kışda görcez nasılmış. hayırlı olsun süleyman.mondinin ayagında eskisin.amartisöre baktırmayı unutma en azından kontrol ettir.bunun için para almıyor adam çok saygılı dürüst. Yorum bağlantısı
Misafir 6 Kasım 2010 Paylaş 6 Kasım 2010 saol oktay abi, zaten lastikler eskimiş demişdin görünce amortisörlere baktırdım dördüde gayet iyi dediler bi sıkıntı yok, benimkisi biraz kaşıntı gibi. Yorum bağlantısı
Metin Güven 7 Kasım 2010 Paylaş 7 Kasım 2010 sonunda bu gün lastikleri degiştirdim, goodyear UG7 195 60 15 , 120 tl büyük sanayi duran rot balans, yetkili bayii, kart a üç taksit, lastik tarihi;22. 10. 2010, 15 km kulandım gayet iyi, havalar sogusun bakalım, karda kışda görcez nasılmış. Bende dün bir arkadaşın akrabası ile görüştüm, Goodyear bayiisi, Şehir dışına çok sık çıkmıyorsan sadece şehir içinde kullanacaksan, 2 tane al önlere yeter dedi..! UG7 leri 140 TL den..Benim çıkacak Lastikleri de depoda saklayacaklar.. 2 mi 4 mü düşünüyorum bakalım..haftaya bayram öncesi ya da havalar böyel devam ederse bayram sonrası taktırıım inşallah. Yorum bağlantısı
Övgü Gürşen 7 Kasım 2010 Paylaş 7 Kasım 2010 arkadaşlar bir bilgi vereyim. arkadaşım izmirden lastik aldı gelirken geçen hafta. goodyear ultragrip 7+ yazıyor üstünde. burası çok önemli. bir diğeri de aracını aldığı yetkili servise sordu ve daha ucuza bu renault servisi sözde aynı lastiği UG7'yi teklif etti. şimdi demek istediğim şu: test birincisi goodyear ultragrip 7+ ile UG7 aynı lastik olmayabilir çünkü UG7 buradaki arkadaşların aldığı fiyatlara göre de daha ucuz bir lastik. halbuki testlerini okuduğumuz lastik bu değil. en azından böyle bir şüphe uyandı bende. UG7 alanlar lastiklerin üzerindeki yazıyı söylebilir mi lütfen? Yorum bağlantısı
Mustafa Akdeniz 7 Kasım 2010 Paylaş 7 Kasım 2010 Uzun süre 205-55-16 ebatlı Goodyear UG7 kullandım gerçekten çok başarılı bir lastikti.Gerek ses düzeyi gerekse ıslak ve karlı zeminde yol tutuş ve frenlemesi çok iyiydi.Toyo markası Kütahya'da belli ki rekabet sınırları çerçevesinde en uygunuymuş umarım memnun kalınır. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 7 Kasım 2010 Paylaş 7 Kasım 2010 UG7 geçen seneye kadar ismi idi, UG7+ eklendi. Görünümleri aynı, test sonuçları aynı iyilikte, tam olarak farkı nedir bunu bilmiyorum ama. Bir ihtimal ıslak zemin tutunması iyileşmiş olabilir. Yorum bağlantısı
Metin Güven 7 Kasım 2010 Paylaş 7 Kasım 2010 Uzun süre 205-55-16 ebatlı Goodyear UG7 kullandım gerçekten çok başarılı bir lastikti.Gerek ses düzeyi gerekse ıslak ve karlı zeminde yol tutuş ve frenlemesi çok iyiydi.Toyo markası Kütahya'da belli ki rekabet sınırları çerçevesinde en uygunuymuş umarım memnun kalınır. Özgür bey, Daha önce yazdığım TOYO dan vazgeçtim, Lastikçi şehirdışına çıkmıyorsan Önden çekişli aracın için 2 lastik al, O da UG7 olsun, Şartlar değişir de çıkman gerekirse arkalara da takarız dedi.. Şu an üstünde de Goodyear var, 5 mm. den aşağı değil dişleri ve 2007 yılı lastiği.. Sanırım 2 adet UG7 işimi görecek gibi. Nitrojen basma konusunu konuşmayı unuttum lastikçi ile. ve Önemli Not.. Kış lastikleri +7 derecenin altında kullanılması daha sağlıklı olacağından, bayramda da havalar 20 derecelede seyrederse, bayramdan sonra taktırmak daha mantıklı geldi bana.? ve ikinci olarak, Övgü beyin söylediği, UG7 ile UG7+ arasındaki farkı bilen ya da araştıran varsa yazsın buraya arkadaşlar. Ben lastiği inceledim, desen aşağıdaki gibi, ama + mı düz mü dikkat etmedim. Yorum bağlantısı
Fatih Karaca 7 Kasım 2010 Paylaş 7 Kasım 2010 Ben lastiği inceledim, desen aşağıdaki gibi, ama + mı düz mü dikkat etmedim. Metin Bey, bu lastik zaten UG7+ diye biliyorum. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 7 Kasım 2010 Paylaş 7 Kasım 2010 Desenleri aynı, Ug7+ tır raftakiler de. Değilse de alınır. Yorum bağlantısı
Selçuk Keleş 8 Kasım 2010 Paylaş 8 Kasım 2010 Alemsiniz selçuk bey, lastik firmaları bu desenleri oluşturmak için milyon dolarlar yatırıyorlar ar-ge için. Gömlek deseni olsun diye neden yapsınlar, su geçişleri, zemine tutunma, kuru zemin-ıslak zemin-karlı zemin vb.. ortamlarda her türlü tutunmaları test sonucu ortaya çıkıyor. Ama bence desen de önemli, Benim kastettiğim şey bizim desen değerlendirmemiz ile onlarınkinin farklı olduğu. Onların daha iyi yol tutuşu amaçladığı desenleri bizler estetik açıdan değerlendiriyoruz. Bu bana herkesin "beyaz ışık versin" diye aldığı ampullerin aydınlatmasında hayal kırıklığı yaşamalarını hatırlattı. Yorum bağlantısı
Misafir 8 Kasım 2010 Paylaş 8 Kasım 2010 goodyear, ultraGrip 7+ , üstündeki yazı bu şekilde, desen olarakda, metin bey in paylaştıgı resmin aynısı. Yorum bağlantısı
Selçuk Keleş 8 Kasım 2010 Paylaş 8 Kasım 2010 Özgür bey,Daha önce yazdığım TOYO dan vazgeçtim, Lastikçi şehirdışına çıkmıyorsan Önden çekişli aracın için 2 lastik al, O da UG7 olsun, Şartlar değişir de çıkman gerekirse arkalara da takarız dedi.. Şu an üstünde de Goodyear var, 5 mm. den aşağı değil dişleri ve 2007 yılı lastiği.. Sanırım 2 adet UG7 işimi görecek gibi. Bana hiç mantıklı gelmedi. Alıncaksa 4'ü de değişmeli. Yorum bağlantısı
Metin Güven 8 Kasım 2010 Paylaş 8 Kasım 2010 Benim kastettiğim şey bizim desen değerlendirmemiz ile onlarınkinin farklı olduğu. Onların daha iyi yol tutuşu amaçladığı desenleri bizler estetik açıdan değerlendiriyoruz.Bu bana herkesin "beyaz ışık versin" diye aldığı ampullerin aydınlatmasında hayal kırıklığı yaşamalarını hatırlattı. Sanırım bir yanlış anlaşılma söz konusu oldu Selçuk beyle, O zaman konuyu şu şekilde bağlayalım, Desenlere Xenon far taklitleri gibi bakmıyoruz, Teknik açıdan bakmalıyız diyoruz. Bizler için Önemli olan Desenlerin karlı-buzlu havalarda vakum yaparak yola tutunması, Yağmurlu havalarda Su birikintilerine girildiği anda lastiğin o desenlerden suyu atış-akış miktarı ile aracın suda savrulmasını önlemesi gibi Kış şartlarında Fren mesafesi vb. durumlar tabii ki... Yorum bağlantısı
Recommended Posts