İçeriğe Yönlendir

Otosanın Ilgisi(zliği)

Ali Şendur

Recommended Posts

Okyay Pay

bize yolladıkları fasarya arabalar hep , bütün dünyaya aynı kalitede araç yollasalar olmaz , ama suç bizde , kabul ediyoruz nedense , ukraynanın bile trend modelinde cc , dig. klima, far-yağmur sensörleri standart , direksiyonları deri , bi de bizdekilere bak 4 teker 1 motor .

Yorum bağlantısı
Erhan Doruk
bize yolladıkları fasarya arabalar hep , bütün dünyaya aynı kalitede araç yollasalar olmaz , ama suç bizde , kabul ediyoruz nedense , ukraynanın bile trend modelinde cc , dig. klima, far-yağmur sensörleri standart , direksiyonları deri , bi de bizdekilere bak 4 teker 1 motor .

bence Türkiye"de donanımların bu kadar baz sunulmasının asıl nedeni pazarlama stretejisi, halk olarak herşeyin en ucuzunu alma eğilimindeyiz. araçlar üzerindeki vergilerin yükü de çok ağır. ucuz , gösterişli olan satıyor, çoğunluk araç alırken öncelikle fiyatına bakıyor.

Yorum bağlantısı
Okyay Pay
bence Türkiye"de donanımların bu kadar baz sunulmasının asıl nedeni pazarlama stretejisi, halk olarak herşeyin en ucuzunu alma eğilimindeyiz. araçlar üzerindeki vergilerin yükü de çok ağır. ucuz , gösterişli olan satıyor, çoğunluk araç alırken öncelikle fiyatına bakıyor.

yooo , ukraynanın arabaları da aynı fiyata satıldı tr de , ben bunu ispatladım.

Yorum bağlantısı
Ali Şendur
Ali bey, Ford'un yormayan sifir arabasi yok, o yuzden duzgun bir ikinci eli tercih edin derim. Yerinizde olsam, duzgun Focus I veya Mondeo MK2 bakardim. Mondek MK2 bende 3 sene kaldi bu 3 sene icinde rutin bakim haric neredeyse hic ariza cikarmadi.

abi yapacak bir sey yok. otosan benim fusion yerine fiesta oneriyor, cunku ford fusion 1.6 tdci dizel uretilmiyor artık

Yorum bağlantısı
Necat Ertan
abi yapacak bir sey yok. otosan benim fusion yerine fiesta oneriyor, cunku ford fusion 1.6 tdci dizel uretilmiyor artık

Önerilen fiesta 1.4 tdci mı yoksa 1.6 Tdci mı? Hangi donanum seviyesinde?

Yorum bağlantısı
Ali Şendur
Önerilen fiesta 1.4 tdci mı yoksa 1.6 Tdci mı? Hangi donanum seviyesinde?

1.6 tdci x-p

Yorum bağlantısı
Ali Şendur

okudugum kadarıyla, yeni ford fiestada da eksiklikler/ sorunlar var. bu ford bozdu iyice

Yorum bağlantısı
Ali Şendur
Açıkçası verdikleri model iyi. Fusion zaten fiesta sınıfında bir araç. Bu arada Serkan'a söylediğiniz laf hiç hoş değil. Bu forumda paylaşım amaçlı bulunuyoruz. Ne otosan buradadır, ne de ford'un herhangi bir birimi. Buralarda çalışan arkadaşlar var; ama, bu forumun üyesi olarak buradalar. Şirket temsilcisi olarak değil. Otosan canınızı sıktı diye burada kimsenin canını sıkmaya hakkınız yok.

Abi bu kadar ciddiye alacagınızı bilseydim soylemezdim. Serkan Beyi incittiysem ozur dilerim. ben sadece saka yapmıstım. ford da calısanlar ,nedenini hala anlayamadım, benim yasadıgım durumlarda genellikle olumsuz yanıt veriyor ya da yorum yapmaktan kacıyor.

Serkan beye de bu konuya gonderme yapmak için

"Abi sen de mi ya :good1:" benzeri bir saka yapmıstım.

kotu bi niyetim yok, ortalıgı germe niyetim hiç yok.hele hele burdaki arkadaslıgı zedeleme niyetim hic yok. yeteri kadar insanla kavgalıyım zaten. :rolleyes:

Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek
Sen hatırlarsın. Hatırlatsana bize.

Geçmişi konuşmaya gerek yok... ilgili kısımları siliyorum...

Yorum bağlantısı
Necat Ertan

Üste para istemiyorlarsa, bence size önerilen teklifi kabul etmeyi ciddi ciddi düşünün.

Yorum bağlantısı
Çağatay Demir
Üste para istemiyorlarsa, bence size önerilen teklifi kabul etmeyi ciddi ciddi düşünün.

aynı fikirdeyim :D

Yorum bağlantısı
Murat Ayçiçek

Şayet arac değişimi önerdilerse onların verdiği arabyı değil başka bir arabayı isteyin onlar beyaz derse siz gümüş diyin.

Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur

Sizin fusion u, sıfırda ödediğinz meblağ+banka yılık faizi ile hemen satın alabilirim ( tabii şaka yani sıfır fiesta tdci X i bir saniye bile düşünmeden kabul edin)

Yorum bağlantısı
Ali Şendur
Şayet arac değişimi önerdilerse onların verdiği arabyı değil başka bir arabayı isteyin onlar beyaz derse siz gümüş diyin.

pazarlık devam ediyor... sizin fikir de guzelmiş ;)

Yorum bağlantısı
Fatih Isık

Geçmiş olsun Yeni Fiesta nın tipi bence güzel alın kullanın yok istemiyorsanız paranızı faiziyle alın. Yapacak başka bir şey yok bence.

Yorum bağlantısı
Gökhan Kızılkaya

Aracınız hayırlı olsun.Bu fiesta tdci lerin 1.6 sı zor bulunuyor ben aradım boşuna arama dediler.Performansı superdir

büyük ihtimalle.

Yorum bağlantısı
Ali Şendur
Aracınız hayırlı olsun.

Tesekkur ederim.

Aracı henuz deneyemedim, aheste aheste gidiyorum :D cekisi ve konforu gayet iyi. benim fusion daha ferahtı ama :D

Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur

2010 model araca kavuşturan distribütör hakkındaki taze hislerinizi alalım?

Yorum bağlantısı
Ali Şendur
2010 model araca kavuşturan distribütör hakkındaki taze hislerinizi alalım?

abi,

1. yurt dısına mail attım, hepsi otosana geri dondu.

2.tuketici hakları kor. derneklerinden birinde haberimi ana sayfada yayınlattım.

3.arıza olduguna inanmamıslardı, arıza lambasının yandıgını kayda aldım. (sanırım arıza yok deyip gonderdikten bir ay sonra aynı arızanın tekrarlaması ve benim bunu kayda almam, servis için de iyi olmadı.)

4. o da yetmedi şartlı ihtar cekti

5. son olarak dava dosyamı hazırlamıstım. tek yapmam gereken mahkemeye evrakları vermekti

sonuc olarak , cok da kolay olmadı. 2 ayım gitti.

otosan genel mudur yardımcısına da olayı anlatınca, benle daha cok ilgilendiler. (Olması gerektiği gibi; daha onceki tavırları hiç hos degildi. öyle ki : arıza yaparsa 1 saat bekle gecer diyorlardı, ya da ford euroservis elinde kiralık arac olmasına ragmen yok diyebildi)

Hayırlı olsun efenim :D

tesekkur ederim abi

Yorum bağlantısı
Mehmet Mercan

Hem geçmiş olsun hemde hayırlı olsun. Böyle daha iyi olmuş.

Yorum bağlantısı
Oğuz Altınada

Bende geçen telefon aldım bozuk çıktı Nokia'daki sevgili arkadaşlar bizim kurallarımızda değişim yok onarım var dediler, telefon onarıldı ve serviste bekliyor ben de gidip dava açıyım bari :nazar:

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...