Mehmet Mercan 12 Nisan 2010 Paylaş 12 Nisan 2010 (düzenlendi) Bizim yakada olsaydı bakardım jantlara ama karşı taraf bana çok ters şimdi. Jant lastik durumuna bakmak lazım. Biraz hor kullanılmış gibi duruyor. Sen bu satıcı ile mesajlaştınmı. Daha net yakından çekilmiş fotolarını isteyebilirsin. Bizde daha net görmüş oluruz. Karar verirken karasız kalmazsın böylece. 12 Nisan 2010 tarihinde Mehmet Mercan tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Musa Yüzbaşıoğlu 12 Nisan 2010 Yazar Paylaş 12 Nisan 2010 Bizim yakada olsaydı bakardım jantlara ama karşı taraf bana çok ters şimdi. Jant lastik durumuna bakmak lazım. Biraz hor kullanılmış gibi duruyor. Sen bu satıcı ile mesajlaştınmı. Daha net yakından çekilmiş fotolarını isteyebilirsin. Bizde daha net görmüş oluruz. Karar verirken karasız kalmazsın böylece. bugün bi jant buldum serviste yanlış siparişle 1 adet gelmiş aldım deneme amaçlı 225/50/17 lastik vardı onuda janta taktım ve aracıma takıp fotoğraflarını çektim fenada durmadı aslında işte fotoları sizin yorumlarınız nedir... Yorum bağlantısı
Emre Demir2 12 Nisan 2010 Paylaş 12 Nisan 2010 Mondeo jantı bu. Fena durmamış ama... Yorum bağlantısı
Musa Yüzbaşıoğlu 12 Nisan 2010 Yazar Paylaş 12 Nisan 2010 (düzenlendi) evet mondeo jantı,fenada durmadı aslında ama servis malı oldumu el dokunmuycan 992 tl tanesi neyse en azından nasıl göründüğünü görmüş olduk.. 12 Nisan 2010 tarihinde Musa Y tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Mehmet Mercan 12 Nisan 2010 Paylaş 12 Nisan 2010 Evet güzel olacak. Bizim titanium jantlarından bin kat güzel duruyor. Bizim jantlar çok kaliteli ama basit duruyor. Çok çirkin değil ama araca zayıf kalıyor. Jantların fiyatı aslında çok iyi . Satıcı ile konuşup beğenmezsem iade ederim anlaşması yapabilirsen bir maceraya girilebilir. Bu arada ST jantımı arıyorsun bizim CUB arkadaşımızla irtibata geçsen belki sana yardımcı olabilir. Yorum bağlantısı
Musa Yüzbaşıoğlu 13 Nisan 2010 Yazar Paylaş 13 Nisan 2010 Evet güzel olacak. Bizim titanium jantlarından bin kat güzel duruyor. Bizim jantlar çok kaliteli ama basit duruyor. Çok çirkin değil ama araca zayıf kalıyor. Jantların fiyatı aslında çok iyi . Satıcı ile konuşup beğenmezsem iade ederim anlaşması yapabilirsen bir maceraya girilebilir. Bu arada ST jantımı arıyorsun bizim CUB arkadaşımızla irtibata geçsen belki sana yardımcı olabilir. bakıcam artık nerden olursa ... Zevk işi tabii; ama, ben bu lambo kar tanesi tipi jantları hiç sevemedim. Titanyum jantı çok daha şık gelir bana. senin tabiatın farklı o zaman hakan abi Yorum bağlantısı
Mehmet Mercan 13 Nisan 2010 Paylaş 13 Nisan 2010 (düzenlendi) Temiz, orjinal ST jantı istiyorsan ozaman CUB arkadaşımıza danışmanı tavsiye ederim. Senin adına en güzeli olur. Hakan Hocam, Sana başka jant yaparız 13 Nisan 2010 tarihinde Mehmet Mercan tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
İzcem Fırat Oktar 13 Nisan 2010 Paylaş 13 Nisan 2010 Ben bu konuda bilgi almak istiyorum,ben de 16 ve 17 inç st jant arıyorum bu konuda beni bilgilendirirseniz çok sevinirim. Yorum bağlantısı
Mehmet Mercan 13 Nisan 2010 Paylaş 13 Nisan 2010 (düzenlendi) Vereyim benim titanium jantlarımı sana İlgilenirsen ciddi cidi konuşalım benimde bir 17 kaşıntım var bugünlerde 4000 KM'de ama jantın bir tanesi benim arabam bölümünde görmüşsündür resimleri nazarlık mevcut. 13 Nisan 2010 tarihinde Mehmet Mercan tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Mehmet Mercan 13 Nisan 2010 Paylaş 13 Nisan 2010 (düzenlendi) Aslında ciddi bir niyetim vardı. Ama yine bulma-bulamama derken. Şu jantları aldım. Bunlar da 16'lık.Takas edelim dersen, üstüne birşeyler veririm, ederiz. Ama 2 tane 16lık set tutmamın bir anlamı yok. Teşekkürler. Bende 17 inch için değişim düşünüyorum. Ama sen kendininkini sat benimkilere talip ol Bak o olur işte 13 Nisan 2010 tarihinde Mehmet Mercan tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Guest Mertol Kip 13 Nisan 2010 Paylaş 13 Nisan 2010 Vereyim jantlarına 400 lira da sus beee.. Mondeo jantlaırnın 16 inç olanı benim hurdacıda var. 900 liramı ne istiyordu takımına. Yorum bağlantısı
Cihan Yetişken2 13 Nisan 2010 Paylaş 13 Nisan 2010 Cihan Bey benim şu anda kullandığım lastiklerde 195/65/r15 yazıyor.. yani 15" jantlar mevcut, 17" jant taktıktan sonra kullanmam gereken lastik ne olur? Merhaba Serhan bey, yeni gördüm mesajınızı kusura bakmayın. 195 65 R15'den 17 inch'e geçerken uygun ebat, bazı arkadaşlarımızın da dediği gibi 205 50 R17 olmalıdır. yardımlarınız için teşekkürler cihan bey... Rica ederim.. Yorum bağlantısı
Guest Mertol Kip 14 Nisan 2010 Paylaş 14 Nisan 2010 Ver 500ü susayım. Senin jantını ne edeyim len ben hurdacımıyım. Mehmet'e yazmıştım onu.. Yorum bağlantısı
Guest Mertol Kip 16 Nisan 2010 Paylaş 16 Nisan 2010 E 17 C-max jantını 500 e alabiliyorsan o tipsiz titanium jantlarına 400 çok bile.. Not: Jantcılarda 400 liraya o jantın aynısını satıyorlar. Yorum bağlantısı
Recommended Posts