Musa Yüzbaşıoğlu 6 Nisan 2010 Paylaş 6 Nisan 2010 aracımda serviste takılmış olan navitech dvd navigasyon cihazı var.çıkan sesten memnunumda bass eklemeyi düşünüyorum kolonları hiç değiştirmeden sizce ne yapmalıyım ben 1000'lik bı subwoofer taktırsam yeter diye düşünüyorum.ne dersiniz?? Yorum bağlantısı
Uğur Çınar 6 Nisan 2010 Paylaş 6 Nisan 2010 ufak bi mono anfiyle bi tane bas işininizi gorur marka vermek gerekirse bas pionner champion srisi 1400 wlik Yorum bağlantısı
Musa Yüzbaşıoğlu 6 Nisan 2010 Yazar Paylaş 6 Nisan 2010 ufak bi mono anfiyle bi tane bas işininizi gorur marka vermek gerekirse bas pionner champion srisi 1400 wlik elimde hazır bir pıonner 1000 lik var ama champion seri değil bunu takmayı düşünüyorum ... bi anfi lazım aracın orj.kolonlarınıda anfiye bağlattımmı galiba ses daha verimli olur.. Yorum bağlantısı
Mehmet Mercan 7 Nisan 2010 Paylaş 7 Nisan 2010 (düzenlendi) Orjinal hoparlörler işe yaramayacaktır. Benim eski CMAX bunlardan kat be kat daha güzel çalıyordu. Bas denen olay yok bunlarda. CMAX'de bas öyle güzel vuruyordu sanki subwoofer varmışcasına. Belki şöyle birşey yapılailir Makyajsız kasa CMAX GHIA sony hoparlörler bizim titanium yuvalarına uyuyorsa takılabilir. Ama yeni SONY Mp3'de zayıf kalıyor diyeceğim ama sende zaten kaliteli diyebileceğimiz navitech'in üst modeli var. Hoparlörler sıkınıtılı yetersiz demekki. Koltuk altı subwoofer bulmak lazım. BMW'deki gibi. 7 Nisan 2010 tarihinde Mehmet Mercan tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Lokman Ceritlioğlu 7 Nisan 2010 Paylaş 7 Nisan 2010 +1 gerçektn c-max te ses sistemi çok güzel. Yorum bağlantısı
Musa Yüzbaşıoğlu 12 Nisan 2010 Yazar Paylaş 12 Nisan 2010 Orjinal hoparlörler işe yaramayacaktır. Benim eski CMAX bunlardan kat be kat daha güzel çalıyordu. Bas denen olay yok bunlarda. CMAX'de bas öyle güzel vuruyordu sanki subwoofer varmışcasına. Belki şöyle birşey yapılailir Makyajsız kasa CMAX GHIA sony hoparlörler bizim titanium yuvalarına uyuyorsa takılabilir. Ama yeni SONY Mp3'de zayıf kalıyor diyeceğim ama sende zaten kaliteli diyebileceğimiz navitech'in üst modeli var. Hoparlörler sıkınıtılı yetersiz demekki. Koltuk altı subwoofer bulmak lazım. BMW'deki gibi. koltuk altı subwoofer bizimkilere takılırmı ? yada öyle bişey varsa nerden bulabiliriz koltuk altı subwoofer... Yorum bağlantısı
Mehmet Mercan 12 Nisan 2010 Paylaş 12 Nisan 2010 koltuk altı subwoofer bizimkilere takılırmı ? yada öyle bişey varsa nerden bulabiliriz koltuk altı subwoofer... Koltuk altında boşluk var. ebay'da görmüştüm. Bir incele istersen http://cgi.ebay.com/ebaymotors/2009-2010-F...5fAudioQ5fVideo Yorum bağlantısı
Hadi Dereli 26 Mayıs 2010 Paylaş 26 Mayıs 2010 elimde hazır bir pıonner 1000 lik var ama champion seri değil bunu takmayı düşünüyorum ... bi anfi lazım aracın orj.kolonlarınıda anfiye bağlattımmı galiba ses daha verimli olur.. anfi Edison 505A öneririm. fiyat cazip, 200-250 civarı. extra bass çıkışı da var. toplam 5 çıkışlıdır. Yorum bağlantısı
Uğur Çınar 26 Mayıs 2010 Paylaş 26 Mayıs 2010 orjinal kolonları anfiye baglarsan belki yanabilir belli olmaz Yorum bağlantısı
Recommended Posts