Ayhan Şentürk 20 Nisan 2010 Paylaş 20 Nisan 2010 Hayırlı olsun . Çok güzel. Renkte iyi. Yorum bağlantısı
Misafir 20 Nisan 2010 Paylaş 20 Nisan 2010 Hayırlı olsun, kazasız belasız iyi günlerde kullanın. Yorum bağlantısı
İbrahim Fındıklı 20 Nisan 2010 Paylaş 20 Nisan 2010 Hayırlı olsun.Allah kaza bela vermesin. Yorum bağlantısı
Ali Elöver 20 Nisan 2010 Paylaş 20 Nisan 2010 Güle güle kullanın, maşallah çok nefis araba Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 20 Nisan 2010 Paylaş 20 Nisan 2010 Hayırlı olsun tipi güzel gerçekten, mini insignia, motor performansı nasıldır, 1.5 tonluk arabayı götürmesi nasıl acaba? Yorum bağlantısı
Cihan Yetişken2 20 Nisan 2010 Paylaş 20 Nisan 2010 Güle güle kullan Ozan çok güzel gerçekten..Kazasız belasız Yorum bağlantısı
Ozan Baba 20 Nisan 2010 Yazar Paylaş 20 Nisan 2010 Herkese ayrı ayrı teşekkür ederim.Daha iyileri sizlerin olur inşallah. Hayırlı olsun, kazasız belasız kullanın, kışkırtıcı bir araç Hararet göstergesini yine koymuşlar. Kapı kolçaklarından yayılan kırmızı ışıklandırma mevcutmu? Kapı Kolçaklarındaki kırımızı ışık sport ve cosmo donanımında mevcut. Yakıt harcaması ve turbo performansı hakkında paylaşım bekleriz. hayırlı olsun. birkaç gün her gün yağına bakın. En kısa zamanda sürüş izlenimlerimi paylaşacam.Bu arada hocam neden yağ kontrolü gerekiyor? Güzel günlerde kullanın.. Renk seçimi de ayrıca bir maşaallahı hakediyor Teşekkürler.Aslında renk seçimi pek de seçim değil.Başka alternatif yok tu çünkü İstediğimiz donanım sport du aslında ama 1.4 140 HP ne sport vardı ne de cosmo. Hayırlı olsun tipi güzel gerçekten, mini insignia, motor performansı nasıldır, 1.5 tonluk arabayı götürmesi nasıl acaba? Yeteri kadar deneme fırsatım olmadı ama şunu rahatlıkla söyleyebilirim 1.5 tonluk arabayı cidden götürüyo Yorum bağlantısı
Yasin Çelik 20 Nisan 2010 Paylaş 20 Nisan 2010 allah utandırmasın kazasız belasız cezasız sürüşler Yorum bağlantısı
Saygın Can Oğuz 20 Nisan 2010 Paylaş 20 Nisan 2010 Kapı Kolçaklarındaki kırımızı ışık sport ve cosmo donanımında mevcut. Olsun, istenirse sonradan ilave de edilebilir. H kasada ön kapı açma kolçaklarına ve dikiz aynası altına ışık koymaları hoş idi ama J kasada iç ışıklandırma olayını aşmışlar sanırım. Gece yolculuğu hoş olsa gerek. Yorum bağlantısı
Selçuk Özmen 20 Nisan 2010 Paylaş 20 Nisan 2010 öncelikle hayırlı olsun. kazasız belasız keyifli sürüşler dilerim. ancak benim rengim siyah olurdu her zamanki gibi... Yorum bağlantısı
Ozan Baba 20 Nisan 2010 Yazar Paylaş 20 Nisan 2010 (düzenlendi) Bu arada donanım ; ABS - ESP - Fren Destek sistemi (BAS) - Elektronik Fren Gücü Dağılımı (EBD) - Virajda Tork Kontrolü (CTC) - Virajda Fren Kontrolü (CBC) - Elektronik Kalkış Tork Kontrolü (EDC) - Dinamik Çekiş Kontrolü (TCplus) - Hıza duyarlı elektro hidrolik direksiyon - McPherson ön süspansiyon - Watt bağlantılı arka süspansiyon - Sürücü ve ön yolcu hava yastığı - Ön yolcu hava yastığı devre dışı bırakma özelliği - Perde hava yastıkları (ön-arka) - Yan hava yastıkları (ön) - 2 yönlü aktif koltuk kafalıkları (ön) - Aktif ve çift gergili emniyet kemerleri (ön) - Emniyet kemeri uyarı sistemi - Katlanabilir pedal sistemi - Isofix çocuk koltuğu düzeneği (arka) - Adaptif fren lambaları - otomatik tehlike flaşörleri 20 Nisan 2010 tarihinde Ozan Baba tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Ozan Baba 20 Nisan 2010 Yazar Paylaş 20 Nisan 2010 Geri kalan kısımı ekliyemiyorum sürekli hata veriyor. Yorum bağlantısı
Ayhan Onaran 20 Nisan 2010 Paylaş 20 Nisan 2010 Hayırlı olsun..Maaşallah güzel renk. Yalnız kadrandaki yamuk rakamları sevmedim Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 20 Nisan 2010 Paylaş 20 Nisan 2010 Geri kalan kısımı ekliyemiyorum sürekli hata veriyor. Fotoğrafların büyük, kota ise sınırlı... Sorun bu... http://reg.imageshack.us kullan.. Yorum bağlantısı
Ozan Baba 20 Nisan 2010 Yazar Paylaş 20 Nisan 2010 Fotoğrafların büyük, kota ise sınırlı... Sorun bu... http://reg.imageshack.us kullan.. Mehmet abi resim değil donanımın geri kalan kısmını ekleyemiyorum Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 20 Nisan 2010 Paylaş 20 Nisan 2010 Mehmet abi resim değil donanımın geri kalan kısmını ekleyemiyorum İlginç... Aldığın uyarı nedir... ? copy/paste yapıyorsan karakterlerde falan sorun vardır belki... Yorum bağlantısı
Ozan Baba 20 Nisan 2010 Yazar Paylaş 20 Nisan 2010 (düzenlendi) İlginç... Aldığın uyarı nedir... ?copy/paste yapıyorsan karakterlerde falan sorun vardır belki... Hata Kodu http 501 veya 505 diyor. Evet copy paste yapıyorum 20 Nisan 2010 tarihinde Ozan Baba tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Recommended Posts