İçeriğe Yönlendir

Connect 110 Koltuk Kılıfı

Ahmet Oktay

Recommended Posts

Ahmet Oktay

Hayırlı akşamlar.

Aşagıdaki linkteki kılıflar uygun olurmu yoksa kendim mi diktirmeliyim. Varsa sizin tavsiyeleriniz alabilirim.

1.Burda

2. Burda

Yorum bağlantısı
Cihan Tiftik

Forumdan İlker Kadılara'a ulaşmanızı tavsiye ederim. Connect'e göre özel dikilmiş vardı galiba onda.

Yorum bağlantısı
Emre Mut

ben özel diktirdim gayet güzel ve kullanışlı oluyor orjinal gibi oturuyor. önceki kılıfımda hazırdı bizim koltuklar daha büyük oldugundan oturmuyor olmuyo yani kısacası. (200 tl ye diktirmiştim )

Yorum bağlantısı
Murat Göreli
Hayırlı akşamlar.

Aşagıdaki linkteki kılıflar uygun olurmu yoksa kendim mi diktirmeliyim. Varsa sizin tavsiyeleriniz alabilirim.

1.Burda

2. Burda

bulunduğum şehirde bir döşemeci bizim tarz arabalar için kılıf getirtmiş bende aldım taktım. kılıf connect te özel yapıldığından montajı çok basit fermuarlı tam oturuyor sanki orjinal kılıf gibi duruyor ve kafalıklarda ford logoso var bir ara foto eklerim

fiyatı 150 tl

Yorum bağlantısı
Evren Kocabıyık

bende kilim türü birşey taktırdım gayette güzel oldu 30 tl ... airbag açılmasını engellemiyecek bir kılıf olması gerekiyor bilginize

Yorum bağlantısı
Ahmet Oktay

lginize çok teşekkürler Murat Göreli hocam resimleri koyarsanız çok sevinirim.

Benim şuanda kullandıklarım sanırım airbag leri hiç hesaba katmamış. Zira kolçak bile içere kaldı.

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...