İçeriğe Yönlendir

Yeni Symbol Expression 1.5 Dci 65 Bg Faz1

Okay Çetinkaya

Recommended Posts

Okay Çetinkaya

evet dün ileri teslim kampanyalı olarak Yeni Symbol Expression 1.5 dCi 65 bg Faz1 29 bin tl ye arkadaşa aldık fena değil haziran teslim sizce nasıl?

Yorum bağlantısı
Can Karacaer

Beklentilerinize göre 4-4lük bir araç olabilir. Güle güle kullann...

Yorum bağlantısı
Furkan Esgin

Bende o aracı çok beğeniyorum. Kullanmadım ama eski kasasına göre çizgisini oldukça değiştirdiği düşüncesindeyim. Tek dez avantajının yüksek fiyatı olduğu kanaatindeyim. Hayırlı olsun güle güle kullansın inş.

Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur

Aynı motorlu Sandero Stepway 2.000 TL daha ucuz, alu jantı, Suv görünümü bile var.

Yorum bağlantısı
Melih Uyar

o parayı hak edecek bir araba kesinlikle değil çağlar abi dğru söylüyor.1.5 dci mucize motoru el arabasına taksalar yok satar

Yorum bağlantısı
Sani Gerşon

eski kasasinin olmayan yol tutusu bu kasada hic yok... Motoru mucize, renault el arabasi uretse yine satar... Bence sorun cikarmayan bi arac, ama megane II ler daha duzgun gorunumlu...

Yorum bağlantısı
Süha Demirtaş
Aynı motorlu Sandero Stepway 2.000 TL daha ucuz, alu jantı, Suv görünümü bile var.

Aynen bende böle düşünüyorum. Bugün araba alsam sıfır olarak bunu alırdım. Gerçi bi 10-15 hp daha güçlü olsa tam süper olacakmış

Yorum bağlantısı

Fiyat peformansta alınabilicek bir araç, normal kullanım için beklentileri fazlasıyla karşılayabilir. Yol tutuş ve fren kabiliyeti biraz zayıf olsada, 2.ci eli ve yakıt ekonomisi için tercih edilebilir. Hayırlı olsun.

Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur

Sandero daki tek dezavantaj, kullanılan kalıp-malzeme kaynaklı otomobil sacında gözle görünür pres hataarı olması. İç mekan zaten aynı kalite(sizlikte). Dış görünüm bence ödenen meblağın hakkını veriyor.

Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi

logan 85 lik dolu paketi de 29 küsürdü sanırım. bir yol tutuşu iddaa ediyor ama hangi araca göre bilmiyorum. ikisinnide tipi o sınıf için güzel.

Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi

85 liği 105 de yapar o zaman :) sonrada tdci focus kovalar ;)

Yorum bağlantısı
Can Karacaer
eski kasasinin olmayan yol tutusu bu kasada hic yok... Motoru mucize, renault el arabasi uretse yine satar... Bence sorun cikarmayan bi arac, ama megane II ler daha duzgun gorunumlu...

Döndün mü Sani???

Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur
85 liği 105 de yapar o zaman :crazy: sonrada tdci focus kovalar :)

yolda kovalar, sapakta kovalamaya kalkarsa çekici gerekebilir ;)

Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi

o kadar yol tutuşu vurgusu yapıyor :):crazy:

Yol tutuşu, koruma, dayanıklılık... Dacia Logan hiçbir şeyi tesadüfe bırakmaz.
ABS ve Acil Fren Yardımcısı (opsiyonel) Dacia Logan'a mükemmel yol tutuş ve kısa mesafelerde durmayı garanti eder.

;)

ford garanti ediyor mu?

Yorum bağlantısı
Okay Çetinkaya

evet herkese teşekkür etti arkadaş,o da zaten fazla bir şeyler beklemiyo aracından yakıt tasarrufu olsun işte şehir içinde kullanım o yüzden tercih ettik standart özellikler bence işini fazlasıyla görür,yalnız bu satıcılar gerçekten işi bilmiyolar ezberliyolar bişeyler o kadar,adam torku için 180 dedi mesala yanlış 160,max hız 185-190 dedi alakası yok 160 larda heralde en komiği de benim focusu görünce fordlar alman malı demesin mi?o an bittim kibarca düzelttim böyle işte :)

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...