Adnan Çakır 19 Ocak 2011 Paylaş 19 Ocak 2011 Ben bunu kullanıyorum Ben de yıkama eldiveni kullanıyorum koçtaştan 5 Tl ye aldım bence süper. Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 19 Ocak 2011 Paylaş 19 Ocak 2011 Ben bunu kullanıyorum SÜpermiş, ucuz ve kaliteli alternatif Kipa da satılan Tesco Eldiven, bir tarafı mikrofiber püsküllü diğer tarafı özel düz dokulu, 1 seneden fazladır kullanıyorum süper, hatta buz gibi havada araba yıkarken elim üşümüyor, üstelik 10tl. idi galiba Yorum bağlantısı
Emre Albayrak 19 Ocak 2011 Paylaş 19 Ocak 2011 (düzenlendi) kendiniz hiç uğraşmayın bence kaskonuz varsa auto king kaskonuzu bozmadan 30 dk halleder 19 Ocak 2011 tarihinde Emre Albayrak tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Ruhi Gökhan 19 Ocak 2011 Paylaş 19 Ocak 2011 (düzenlendi) süngerin yeşil bir tarafı olduguna göre o tencereler için üretilen bir bulaşık süngeri.o süngerleri mümkünse hic bir işinizde kullanmayınız.illaki o tür bir sünger kullanacaksanız onların hassas(cam için) olanlarını tavsiye ederim, en azından çizmez. Sünger hakkında benim de sorum vardı aslında. Deniz süngeri mi kullanmalıyız yoksa bildik üfürükten renkli süngerler işimizi görür mü? Nihan hanım Geçen Cuma günü Bim Markette arkadaşların bahsettiği Yıkama eldiveni seti vardı, Bim mağazalarını araştırın ellerinde olan kalmıştır, İçinde Micro fiber bez kaplı sünger, Yine aynı ürünle kaplı eldiven ve Kurulama bezi. Ben aldım gayette güzel 9.95 TL Fiyatda çok uygun. Bulaşık süngerinin yeşil kısmını biz Bilardo oynarken Istakaların uç kısımlarını kayganlaştırmak için kullanırdık, zımpara gibi temizlerdi. 19 Ocak 2011 tarihinde Ruhi G tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
H.Yusuf Kantarcılar 19 Ocak 2011 Paylaş 19 Ocak 2011 Auto King diyecektim baktım kütahyadaymışsınız.Aslında yakın bir ile uğrayacaksanız şu sıralar yada büyük şehirlere yaptırabilirsiniz. auto king lerde öyle aman aman iyi değil be hocam, ben iki kez, arkadaşlarım dan biri yine fiesta, bir diğeri audi götürdü, hiç birinde memnun kalmadık, şaşmaz şubesi için söylüyorum yalnız. audinin ön tamponundaki metalik kısmı gövde rengine boyadı adam, niye böyle oldu diye sorunca utanmadan abi valla bu renkti diyor aracın sahibinee sanki ondan iyi bilecek. Yorum bağlantısı
Misafir 20 Ocak 2011 Paylaş 20 Ocak 2011 ben eski usul yumuşacık kılları olan fırça kullanıyorum. bazende oto yıkama için yapılmış sünger var kocaman onu iyice köpürtüp yıkıyorum. Yorum bağlantısı
Ruhi Gökhan 20 Ocak 2011 Paylaş 20 Ocak 2011 teşekkür ederim Ruhi bey... İlk iş bunlardan bakacagım kendime..Hmm arabası olana da güzel bir hediye olur. Rica ederim, umarım bulursunuz. Yorum bağlantısı
Musa Yüzbaşıoğlu 20 Ocak 2011 Paylaş 20 Ocak 2011 gecen gun arabmı yıkarken sinek pislikleri cıkmayınca süngerin yesil yeri ile onları ovaladım.maalesef kotu sonuc araba kuruyunca cıktı. ovaladıgım yerlerde beyazlaşma olmus.arac aytozu gri. pasta ve cila siparişi verdim.. biraz pasta ceksem duzelirmi acaba. acil cevap bekliyorum cok canım sıkkın nasıl düsünemedim bunu. Vatandaş evinin dışını boyatıyor o anda boyacıda altta duran arabaya boya damlatıyor ama bayağı fazla damlıyor.Ev sahibide yaşlı amca ayıp oldu adama diyor ve Scotch-Brite ile arabayı komple siliyor boyayı çıkartamadığı yerlerede iyice bastırmış.Vatandaş sabah işe gitmek için arabanın yanına bir geliyor araba berbat ne ise amca masrafı çekerim diyor serviste araca pasta cila atmışlar biraz olsun adama dönmüş araba... +birmilyon Aynısı Babamın 2010 Fırtına Gri Connect'in de başımıza geldi.Boya sıçraması sonucu arabanın motor kaputu nokta nokta boya oldu,sonra yanımızda duran biri dur ben sileyim deyip Scotch-Brite'in yeşil sert tarafıyla bastırarak 8-10 adet olan nokta boyaları sildi!Sonra aracın yanına yaklaştığımda birde ne göreyim güzelim aracın kaputu çizik ama ne çizik Koyu renk olduğu için bayağıda göze çarpıyor. Hemen boyacıya götürdüm pasta-cila attı ama nafile geçmedi böyle binmemizi yada kaputu boyaması gerektiğini söyledi vesile ile öyle binmeye devam ediyoruz. Yorum bağlantısı
Özkan Yenigün 21 Ocak 2011 Paylaş 21 Ocak 2011 +birmilyon Aynısı Babamın 2010 Fırtına Gri Connect'in de başımıza geldi.Boya sıçraması sonucu arabanın motor kaputu nokta nokta boya oldu,sonra yanımızda duran biri dur ben sileyim deyip Scotch-Brite'in yeşil sert tarafıyla bastırarak 8-10 adet olan nokta boyaları sildi!Sonra aracın yanına yaklaştığımda birde ne göreyim güzelim aracın kaputu çizik ama ne çizik Koyu renk olduğu için bayağıda göze çarpıyor. Hemen boyacıya götürdüm pasta-cila attı ama nafile geçmedi böyle binmemizi yada kaputu boyaması gerektiğini söyledi vesile ile öyle binmeye devam ediyoruz. Aman Allah ım ne arkadaşlar varmış.)) Yorum bağlantısı
Misafir 21 Ocak 2011 Paylaş 21 Ocak 2011 +birmilyon Aynısı Babamın 2010 Fırtına Gri Connect'in de başımıza geldi.Boya sıçraması sonucu arabanın motor kaputu nokta nokta boya oldu,sonra yanımızda duran biri dur ben sileyim deyip Scotch-Brite'in yeşil sert tarafıyla bastırarak 8-10 adet olan nokta boyaları sildi!Sonra aracın yanına yaklaştığımda birde ne göreyim güzelim aracın kaputu çizik ama ne çizik Koyu renk olduğu için bayağıda göze çarpıyor. Hemen boyacıya götürdüm pasta-cila attı ama nafile geçmedi böyle binmemizi yada kaputu boyaması gerektiğini söyledi vesile ile öyle binmeye devam ediyoruz. sanki benim yaşlı mondimin berbat boyasını silmiş bu adam.bu ne iştir yahu.üzüldüm buna.geçmiş olsun. Yorum bağlantısı
Recommended Posts