Rüstem Ocak 7 Mayıs 2010 Paylaş 7 Mayıs 2010 arkadaşlar merhaba . yaklaşık üç aydır arabada su eksiltme sorunu başladı. yaptığım kontrollerde şehir içi 500 km de bir litre su ilave etmeye başladım. buni bir kaç kez yineledim. damlayan sızan herhangi bir şey yok .ustaya götürdüm kelepceleri tekrar kontrol ettik.gevşek olanları sıktı.fan açıncaya kadar bekledik(basınçtan belki delik bir yer olabilirdi.)yine herhangi bir sızıntı olmadı. (4-5 ay kadar önce suhaznesi nin içini temizleyelim dedik.kapağı deforme edince yeni kapak aldım takdım .acaba yeni kapakdan olabilirmi ilginize şimdiden teşekkurler Yorum bağlantısı
Kemal Murat İnce 7 Mayıs 2010 Paylaş 7 Mayıs 2010 (düzenlendi) Kapakdan attığını anlamak için arabayı dururken 3000 devirde çalıştırın fan açsın, fan açarken 4000 5000 devir zorlayın (kısa süreli) atmıyorsa atmıyordur. Burdaki en kötü senaryo kapak contanızın yırtılıp suyu pistona yada yağa karıştırmasıdır. Yağı kontrol edin su yoksa silindire verebilir sizde bu suyu egzozdan atıyorsunuzdur. 7 Mayıs 2010 tarihinde Kemal Murat ?nce tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 7 Mayıs 2010 Paylaş 7 Mayıs 2010 Anladığım kadarı ile soğutma suyunu boşalttınız ve yeni su koydunuz. Taze oksijen de sisteme girdi, aluminyum oksidi çözer ve yeni alu oksit tabakası oluşturur, sonrasında kalorifer radyatörü-devirdaim-sarı boru (radyatör arkasındaki) dan su kaçağı görülmesi nadir değildir. Yetkili servislerde veya birçok ehil özel serviste kaçak testi cihazı vardır (basit bir basınç artırıcı pompa) . Bunun yardımı ile su kaçağı 3-5 dakikada bulunur. Zetec motorlar hararete hassatır, bir an önce baktırın, masraf büyümesin. Yorum bağlantısı
Rüstem Ocak 8 Mayıs 2010 Yazar Paylaş 8 Mayıs 2010 [sağolun ilk fırsatta yetkılı servıse göstereceğim Yorum bağlantısı
Recommended Posts