İçeriğe Yönlendir

Fiesta'nın Polen Filitresi Değişimi İçin Gaz Pedalı S&#246külüyor Mu?

Eray Sireli

Recommended Posts

Eray Sireli
(düzenlendi)

Sizlerinde bildiğiniz gibi fiestanın polen gaz pedalın arka üst tarafında biryerlerde. Bu filitreyi değiştirmek istiyorum. Tamirci bir arkadaş gaz pedalının sökülmesi gerektiğini belirtti. Bu bilgi doğru mu arkadaşlar? Değiştiren veya değişirken gözlemleyen var mı?

tarihinde Serkan Toker tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Ersen Tapan
Sizlerinde bildiğiniz gibi fiestanın polen gaz pedalın arka üst tarafında biryerlerde. Bu filitreyi değiştirmek istiyorum. Tamirci bir arkadaş gaz pedalının sökülmesi gerektiğini belirtti. Bu bilgi doğru mu arkadaşlar? Değiştiren veya değişirken gözlemleyen var mı?

Edit: Başlığa Polit yazmışım, değerli yönetici arkadaşlarım düzeltirlerse sevinirim.

Evet polen filtresi için gaz pedalını sökmelisiniz; Forumda resimli anlatımı vardı..

Yorum bağlantısı
Süleyman Çetin
Evet polen filtresi için gaz pedalını sökmelisiniz; Forumda resimli anlatımı vardı..

+1903

Yorum bağlantısı
Eray Sireli

Konu anlaşılmıştır :crazy:

çok teşekkür ederim, araç zaten 2009 mayıs çıkışlı trafiğe kirlenmemiştir hiç ellemeyeyim :)

Yorum bağlantısı
Serkan Toker

Bir yıl olmuş, bence değiştir...En çok 6 ayda bir değişmesi uygun bence...Belki de yoktur, eskiden Ford fabrika çıkışlı takmıyordu. Eğer klima üflemelerinde azalma yoksa polen filtresi de yoktur....

Yorum bağlantısı
Engin Karadayan
Bir yıl olmuş, bence değiştir...En çok 6 ayda bir değişmesi uygun bence...Belki de yoktur, eskiden Ford fabrika çıkışlı takmıyordu. Eğer klima üflemelerinde azalma yoksa polen filtresi de yoktur....

Bence hiç takmamışlardır zaten :)

Yorum bağlantısı
Serkan Toker

Sanki arabayı 32.990 liraya satıyorlar. Tak polen filtresini 10 lira fazla al, anlamadım gitti bu uygulamayı... :)

Yorum bağlantısı
Engin Oynak

Bende yeni kasalarda sağ tarafta diye duymuştum bi yerde ama tam emin değilim bir konu içerisinde geçiyordu bi araştırın derim...

Yorum bağlantısı
Ersen Tapan
Sanki arabayı 32.990 liraya satıyorlar. Tak polen filtresini 10 lira fazla al, anlamadım gitti bu uygulamayı... :unknw:

10 lirayı alıyorlarda yinede takmıyorlar polen filtresini :D

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...