İçeriğe Yönlendir

Ve Mutlu Son....

Gence Renda

Recommended Posts

Gence Renda

yavru fiki fikinin bakısları değişti panjur ve tampon ızgarası boyandı ısıtma yöntemi ile 6'şar cm ındırıldı....huzurlarınızda....tum yorumlar elestırıler ıcın sımdıden tesekkurler......

Yorum bağlantısı
Melih Özlem
(düzenlendi)

Detaylı fotolarla daha iyi olacaktır. Maşallah hoş olmuş, düşüklüğüde gayet iyi :)

tarihinde Melih tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Ferhat Genç

cam direklerinin boyanması basit göstermiş çok.. yine de kendi zevkiniz ama. güle güle kullanın.

Yorum bağlantısı
Ümit Akkaya

Hoş olmuş güle güle kullanın fiesta göz zevkime pek uymaz ama bu şekliyle bir tarz kazandırılmış. :fiuw:

Yorum bağlantısı
Melih Özlem

cam direklerini sök at bencede çok boğulmuş arabaya siyaha. Onun dışında gayet iyi. Ankarada app dert heralde dertse yeni plaka bastır daha iyi durur.

Yorum bağlantısı
Gence Renda
Gence kim ısıttı bunu? Kaça ısıttı? :)

ıvedıkte alper abı ısıttı:) 80 gayme...

Güle güle kullan. :)

tesekkur ederım.:)

:( ön cam direği gri kalsa mıydı acaba?

abı onun tartısmasını cok yaptık bende on cam dıregı olmasın dedım. yaptırırken ozellıklede o kısmı en sona bıraktık görelim diye ama havası daha farklı oldu bu halının...:)

Minicooper gibi olmuş fiesta ama yakışmış bence...

tesekkurler abı...

cam direklerinin boyanması basit göstermiş çok.. yine de kendi zevkiniz ama. güle güle kullanın.

cam dıreklerı olmadan sadece tavan kalıyordu alıstıgımız bı sey yerıne daha farklı bı sey olsun dıe ugrastık.benım zevkim sizin beğenileriniz herturlu yorum ve elestırıye sonsuz saygı ve tesekkurler...

Hoş olmuş güle güle kullanın fiesta göz zevkime pek uymaz ama bu şekliyle bir tarz kazandırılmış. :bravo:

tesekkurler abi.. yakalamak ıstedıgım konseptte tam olarak bu.Pek uygun gelmeyen bır arabayı sevdırmek beyendirmek:D calısmalar devam ediyor.:)

cam direklerini sök at bencede çok boğulmuş arabaya siyaha. Onun dışında gayet iyi. Ankarada app dert heralde dertse yeni plaka bastır daha iyi durur.

o sıyaha boğulma olayı benıde arada sırada rahatsız ediyor fakat sökme yerıne tampon altı ve kapı kulpları ve cıtaları boyanınca daha farklı bır hava olcak belden asa grı yukarısı sıyah..tesekkur ederım...appden baska on tampondakı plakalıgı doldurtup oraya kare plaka dusunuyorum fakat bunlar en son plan tamamen bıtırdıkten sonra detay dusuncem..onerıler ıcın tesekkurler...

Yorum bağlantısı
Melih Özlem

Ben bu ay başı yapıyorum onu plakalı iptali + kareyi sağa almayı :unsure2: Ben farları karartmayı düşünüyordum vazgeçtim :unsure2:

Yorum bağlantısı
Gence Renda
(düzenlendi)
Ben bu ay başı yapıyorum onu plakalı iptali + kareyi sağa almayı :) Ben farları karartmayı düşünüyordum vazgeçtim :p

yapta senınkıde bıze fıkır olur izinden gelırız:D:Dya onunla ılgılı gorustum ben bagajıda duzlıcektım komplede, sanırsam fıberle dolduruyorlarmıs oda catlıyormus dogruluk payı nasıl ki ya ömrü?niye vazgectın benımkını gorunce mi :D:p

Dehşet-i vahşet... :p:)

can yakıyor :D

tarihinde Gence Renda tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Cihan Tiftik
(düzenlendi)
yapta senınkıde bıze fıkır olur izinden gelırız:D:Dya onunla ılgılı gorustum ben bagajıda duzlıcektım komplede, sanırsam fıberle dolduruyorlarmıs oda catlıyormus dogruluk payı nasıl ki ya ömrü?niye vazgectın benımkını gorunce mi

İstersen sacla da kapatırlar da, bomboş görünüyor Gence. Dursun plakalar yerinde. :)

post229521273842258copy.jpg

tarihinde Cihan Tiftik tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Gence Renda
İstersen sacla da kapatırlar da, bomboş görünüyor Gence. Dursun plakalar yerinde. :)

post229521273842258copy.jpg

eline saglık cıhan keske on tarafı bı yapsaydın:D:Dguzelde durmadı arka taraf haklısın:)

Yorum bağlantısı
Caner Güneş
ıvedıkte alper abı ısıttı:) 80 gayme...

Şu ısıtma işini biraz açsak. 80 liraya zararsız pısıyosa ne güzel..

Yorum bağlantısı
Gence Renda
(düzenlendi)
Gence

Kusura bakma ama senin okuduğun okullarda dilbilgisi öğretilmedi herhalde.

Bu nasıl bir mesajdır?

Lütfen biraz dikkat edelim. Uyarı vermek zorunda kalmayalım...

valla abı okudumda hanı dilbilgisinden kastın nokta virgül vbvb..işaretler ise forumun buyuk bi kısmını uyarmak gerekicek....anlam veya anlatım bakımından bi dilbilgisi ise benım anlatıs seklimde bı problem goremıyorum....bunların dısında gozumden kacan herhangı bır sey varsa sonsuz özür dilerim dikkatte ederim.....

tarihinde Gence Renda tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Gence Renda
Şu ısıtma işini biraz açsak. 80 liraya zararsız pısıyosa ne güzel..

kaynak ile yayları ısıtıyor işlem bu kadar..Aklında sanırsam sorun cıkarmı diye bı soru var:) bende cok dusundum tereddut ettım yaptırsam mı diye fakat işçiliği görünce hanı gercekten ısını bılerek yapıyor olabılecek maxımumu soyluyor ve daha fazlasına gıtmıyor ısrar etsende(ben cok ısrar ettım) yani arabanı dikkatli kullanıyorsan sorun cıkarmıyor ki ben onuda denedım cok sert 90-110km ıle birden fazla sert cukura gırdım her hangı bir sorun yaratmadı.yol tutusuda gayet iyi...

Yorum bağlantısı
Melih Özlem

Kaynakla ısıtıldıysa çok çok dikkat et sonuçta orjinal yay bu. Spor yay kadar sert değil çıt diye kırılır aman ha.

Yorum bağlantısı
Gence Renda
Kaynakla ısıtıldıysa çok çok dikkat et sonuçta orjinal yay bu. Spor yay kadar sert değil çıt diye kırılır aman ha.

evet onu goz onunde bulundurarak yaptı zaten.ama nede olsa yay dıkkat etmek lazım.ne kadar ıstedıgım kadar ındıremesemde :fiuw: bu kadarıyla sımdılık ıdare edelım ılerde kısmetse custom coılover dusunuyorum yere sıfır gıtmek en keyıflısı:):) uyarın ıcın sağol:)

Yorum bağlantısı
  • 4 hafta sonra...
Mustafa Tüfekçi

fotoshep bilmem paintle kafamdaki resim :lol2:

ya böyle olmalı ya tamponlar gövde rengi

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...