Mehmet Ozyurek 14 Haziran 2010 Paylaş 14 Haziran 2010 Abi kapı kollarına nikelaj kaplattır bence çok hoş duruyo güzel araba=) Bence yaptırma bunu... Yorum bağlantısı
Guest Hakan Tar?m 14 Haziran 2010 Paylaş 14 Haziran 2010 Bu renge nikelaj gitmez gibime geliyor, kırmızı cart curt renkler olsa yakışır sadece. Yorum bağlantısı
Cihan Tiftik 14 Haziran 2010 Paylaş 14 Haziran 2010 fotoshep bilmem paintle kafamdaki resim :lol2:ya böyle olmalı ya tamponlar gövde rengi Oldu olacak komple siyah kaplatsın arabayı? Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 14 Haziran 2010 Paylaş 14 Haziran 2010 Ön tampon gözüme çok batıyor :lol2: böyle hiç olmazsa uyumlu oluyor Yorum bağlantısı
Gence Renda 15 Haziran 2010 Yazar Paylaş 15 Haziran 2010 nıkelajı düşünmüyorum baska renklerdede sevmiyorum nedense kamyonet tıpı arabalar gıbı gelıyor gozume yinede öneriler ıcın tesekkurler.tamponlar kesın boyanıcak maddı durumdan dolayı parca parca yapılıyor arada bı zamanda bole goze batan kısımları oluyor hayırlısı:Daslında bu arabanın aklımızdakı seklı resımde kı gıbı olcak cıhan saolsun guzel bı photoshopla yaptırmadan gosterme ımkanı sundu.resımdekı halıne ekstra sis ve z3 top ayna.... Yorum bağlantısı
Guest U?ur ?ahin 15 Haziran 2010 Paylaş 15 Haziran 2010 Gayet göze şık geliyor kazasız,belasız,cezasız sürüşler dilerim tamponlar çok göze batıyor bence en yakın zamanda boyanması çok guzel olacakdır diye düşünüyorum Yorum bağlantısı
Gence Renda 16 Haziran 2010 Yazar Paylaş 16 Haziran 2010 Gayet göze şık geliyor kazasız,belasız,cezasız sürüşler dilerim tamponlar çok göze batıyor bence en yakın zamanda boyanması çok guzel olacakdır diye düşünüyorum tesekkur ederım daha guzellerı sıze nasıp olsun..:)ceza ıcın cok cevırıyorlarda ruhsat saolsun kurtarıyor.:)tamponlar benıde rahatsız edıyor hayırlısıyla en kısa zamanda boyanıcak.. Yorum bağlantısı
Melih Özlem 16 Haziran 2010 Paylaş 16 Haziran 2010 bu jantlarla bu kadar basabilirsen ne mutlu sana. Şimdiden kolay gelsin maşallah... Yorum bağlantısı
Gence Renda 16 Haziran 2010 Yazar Paylaş 16 Haziran 2010 bu jantlarla bu kadar basabilirsen ne mutlu sana. Şimdiden kolay gelsin maşallah... 600 lıraya custom coılover toplıcaz camurluklar falan esnetılcek bı sekılde yapılcak yanı Yorum bağlantısı
Cihan Tiftik 17 Haziran 2010 Paylaş 17 Haziran 2010 600 lıraya custom coılover toplıcaz camurluklar falan esnetılcek bı sekılde yapılcak yanı Basılır basılır. 3 cm daha bile basılır. Yeter ki sen çamurlukları kesecem de. Yorum bağlantısı
Gence Renda 17 Haziran 2010 Yazar Paylaş 17 Haziran 2010 Basılır basılır. 3 cm daha bile basılır. Yeter ki sen çamurlukları kesecem de. hemde ne kesıcem oturup kendım kesıcem Yorum bağlantısı
Lokman Ceritlioğlu 17 Haziran 2010 Paylaş 17 Haziran 2010 jantın kenarındaki beyazlık olmasa daha güzel olucak galiba, Yorum bağlantısı
Övgü Gürşen 17 Haziran 2010 Paylaş 17 Haziran 2010 farlar çok güzel olmuş bence. siyahlıkları pek beğenmedim ama ısıtılarak kısaltılan yaya kesinlikle karşıyım. ciddi miktarda azalıyor dayannımı. ayrıca milimetrik ölçüde aynı yapılamaz eşiyle ve zamanla her yayın ayrı ayrı miktarda açılması söz konusu. arkadaşlar katılır mı bilmem. senin içine sindiyse gerisi önemli değil gence. güle güle kullan, Allah kaza vermesin. Yorum bağlantısı
Cengiz Aratemur 17 Haziran 2010 Paylaş 17 Haziran 2010 güzel hoş olmuş.iyi günlerde kullanma'nız dileğiyle. Yorum bağlantısı
Gence Renda 17 Haziran 2010 Yazar Paylaş 17 Haziran 2010 jantın kenarındaki beyazlık olmasa daha güzel olucak galiba, :lol2: evet o ilk basta benım de gozume carptı kırmızı kaplatmayı veya boyatmayı hangısı tutarsa dusundum fakat jant değişikliği oluca için fazla uğraşamak ıstemedım... farlar çok güzel olmuş bence. siyahlıkları pek beğenmedim ama ısıtılarak kısaltılan yaya kesinlikle karşıyım. ciddi miktarda azalıyor dayannımı. ayrıca milimetrik ölçüde aynı yapılamaz eşiyle ve zamanla her yayın ayrı ayrı miktarda açılması söz konusu. arkadaşlar katılır mı bilmem.senin içine sindiyse gerisi önemli değil gence. güle güle kullan, Allah kaza vermesin. iyi dıleklerınız ve begenileriniz ıcın tesekkur ederım allah cumlemıze kaza bela vermesın.siyah kısımları boyanıcak. dayanım olarak dediğiniz doğru fakat bende cok arastırdım ısıtılarak yapılmasını fakat yapan usta gercekten ısını cok ıyı yapıyor. ılk seferde olcmeden goz kararıyla hepsını aynı olcuye ındırdı. yaptıgı aracların cogunada bındım ve cevremdede ona yaptıran ınsan var. uzun suredır bınenler hıc sıkıntı olmadığını söylediler. acılma konusunu ustaya sordum vurgulayarak yapmaz dedı.bıde ıstedıgım alcaklıga ındırmem ıcın yay+amortisör gerekıyor oda bıraz pahalı ve ıster ıstemezde bu yola basvuruyoruz arabayıda ne kadar yaparsanız yapın pıstırmayınca kendını gostermıyor. tekrar tesekkur ederım. güzel hoş olmuş.iyi günlerde kullanma'nız dileğiyle. daha ıyısı sızlere tesekkur ederım. Yorum bağlantısı
İ.Göksel Yaman 17 Haziran 2010 Paylaş 17 Haziran 2010 çok yakışıklı duruyor yolda kendini hemen ayırt edebilir... Yorum bağlantısı
Gence Renda 21 Haziran 2010 Yazar Paylaş 21 Haziran 2010 çok yakışıklı duruyor yolda kendini hemen ayırt edebilir... saolun tesekkur ederım.eee tabi ister istemez dikkat cekiyor. :D Yorum bağlantısı
Hayrettin Gücin 21 Haziran 2010 Paylaş 21 Haziran 2010 (düzenlendi) Anlamadıgım bir şey var yayı ısıttırıp nie muamele ettiriyor sonrada bunun üzerine güvenli diye binme cesareti gösteriyorsunuz anlamıyorum. eger ustaya güvendim diyorsan işini biliyor diyorsan işini bildigini nasıl biliyorsun sadece görerekmi oluyor bu peki işin tekniginin mühendisliginin önemi nereye gidiyor bu aşamada ben makineceyim yıllarca malzeme bilgisi okudum ve anlattım hala daha anlatıyorum literatürde bu gibi olaylar karşımıza hep hatalı olarak çıkıyor sizin yaylara muamele ederken yayın tamamını aynı anda aynı ısıya ( aksi takdirde yayın bölgesel ısıtıldıgı kısımdaki ve diger taraflardaki MOLEKÜLER YAPI biribirinden farklı, dayanımları farklı, kesilme gerilmeleri, kırılma endeksleri olacak ve sizi riske edecektir ) tabi tutmanız gerekir ki bu çok zor işdir sıradan bir piyasa ustası için bu işlem için yüksek ısılı elektrik fırını gerekir ısıtma işlemi ( ki biz buna tavlama işlemidiyoruz ) için buda yüksek maliyettir adamın yakacagı elektrik senden alacagı para için daha fazladır. sonrada bunun birde işlem gördürülecek ortamı önemli dir malzemede ki renk degişimini takib etmek ve ona göre işlem yapmak ciddi bilgi gerektirir malzemenin suda yada yagda yada havada sogutulması teknigini bilmesi gerekir. bunlar demekki sizi ustada vardı ve usta çokda kalendermiş ki bu işe 80 tl aşmış hayırlı olsun. belki biraz keyfinizi kaçımış olabilirim kardeşim özür dilerim ama işin aslı bu bunlar zor işse kolayı var arzu ettigin yükseklikteki yayı hazır alır takarsın başında bi iş gelirse rabbim korusun üreticiyi süründürürsün. diye bakıyorum bu tür oynamalarda aman orijinal aksamlara ile oynamaktan kaçının size bişi olmaz biz yaptık diyenlere de itibar etmeyin. bakın biz yıllarca bukadar bilgiyi ve egitimi boşa almadık vede boşa vermiyoruz. butür aksam fabrikasyon üretim olması şiddetle tavsiye olunur. yada rabbim sizi korusun amin lütfen aklınıza birşey gelmesin sadece PAYLAŞIM AMAÇLI yazdım yoks kimsenin keyfini kaçırmak haddim degildir. bunların dışında aracın görüntüsü çok farklı olmuş hoş geliyor severim kendine has olanları aynı dan çok nası sa 21 Haziran 2010 tarihinde Hayrettin G tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Gence Renda 23 Haziran 2010 Yazar Paylaş 23 Haziran 2010 Anlamadıgım bir şey var yayı ısıttırıp nie muamele ettiriyor sonrada bunun üzerine güvenli diye binme cesareti gösteriyorsunuz anlamıyorum.eger ustaya güvendim diyorsan işini biliyor diyorsan işini bildigini nasıl biliyorsun sadece görerekmi oluyor bu peki işin tekniginin mühendisliginin önemi nereye gidiyor bu aşamada ben makineceyim yıllarca malzeme bilgisi okudum ve anlattım hala daha anlatıyorum literatürde bu gibi olaylar karşımıza hep hatalı olarak çıkıyor sizin yaylara muamele ederken yayın tamamını aynı anda aynı ısıya ( aksi takdirde yayın bölgesel ısıtıldıgı kısımdaki ve diger taraflardaki MOLEKÜLER YAPI biribirinden farklı, dayanımları farklı, kesilme gerilmeleri, kırılma endeksleri olacak ve sizi riske edecektir ) tabi tutmanız gerekir ki bu çok zor işdir sıradan bir piyasa ustası için bu işlem için yüksek ısılı elektrik fırını gerekir ısıtma işlemi ( ki biz buna tavlama işlemidiyoruz ) için buda yüksek maliyettir adamın yakacagı elektrik senden alacagı para için daha fazladır. sonrada bunun birde işlem gördürülecek ortamı önemli dir malzemede ki renk degişimini takib etmek ve ona göre işlem yapmak ciddi bilgi gerektirir malzemenin suda yada yagda yada havada sogutulması teknigini bilmesi gerekir. bunlar demekki sizi ustada vardı ve usta çokda kalendermiş ki bu işe 80 tl aşmış hayırlı olsun. belki biraz keyfinizi kaçımış olabilirim kardeşim özür dilerim ama işin aslı bu bunlar zor işse kolayı var arzu ettigin yükseklikteki yayı hazır alır takarsın başında bi iş gelirse rabbim korusun üreticiyi süründürürsün. diye bakıyorum bu tür oynamalarda aman orijinal aksamlara ile oynamaktan kaçının size bişi olmaz biz yaptık diyenlere de itibar etmeyin. bakın biz yıllarca bukadar bilgiyi ve egitimi boşa almadık vede boşa vermiyoruz. butür aksam fabrikasyon üretim olması şiddetle tavsiye olunur. yada rabbim sizi korusun amin lütfen aklınıza birşey gelmesin sadece PAYLAŞIM AMAÇLI yazdım yoks kimsenin keyfini kaçırmak haddim degildir. bunların dışında aracın görüntüsü çok farklı olmuş hoş geliyor severim kendine has olanları aynı dan çok nası sa tabıkı dedıgınız dogru cok güvenlı bır sey degıl.ustayı ben yenı gormedım veya yenı tanımadım bir sürü işini bildigim için guvendım ve yaptırdım ki bu ısıtırak yapma ısını eksozcular yapıyor.zaten kendı meslegı bu.sadece yay hıdrolık amortisör vbvb.yayları sökmüyor sadece arabayı kaldırıp kaynak makınası ıle yayları kıvrılma noktalarından ısıtıyor ve gercekten ölçüleri aynı şekilde pıstırıyor.gerçekten bu işten anlıyor.yoksa bende cok karsıyım kestirme vbvb. sekıllerde orjınal yaya yapılan ıslemlere ama guvendıgım bıldıgım yer.zaten kendısı bu işlemı yaparken olurunu olmazını maxsimum ınme noktasını veya olusabılcek sıkıntıları sana soyluyor.kesınlıkle musterıye kıtliyim ben paramı alıyım gıdıyım derdınde degil.bide bu aracı önler 6.5 arkalar 6 cm ındırdım. bunu spor yayla nasıl saglıyım.amortisör+yay lazım bi dünya para.suan ki yüksekliği istedigim kadar değil biraz daha ındırmek ıstıyorum fakat yayları ısıtan usta daha fazlasını ısrarla ındırmıyor.coılover ıcın mecbur para bırıktırıyorum.bide hani araba ford fiesta bununla ne kadar hız yapar ne kadar sürat yapar ne kadar atraksiyon elde edersiniz ki.araba ztn 130dan sonra aglamaya baslıyor ben arabayı 180'ne dayadım araba patlıcak zannettım kadranı sona dayadım ses gelmeye basladı ertesı gun servıse goturdum. ıkınıcısı ben süratlı kullanan bı ınsan değilim.usta gercekten ısını bılıyor ve gelen arabalarda az buz şahin dogan falan değil.ısıtma ıle tucson,bmw,mercedes ki gözümle gordum uzay kasa m3 ındırdı.bunlar bahanemı değil tabiki siz haklısınız ama hem fıyattan hemde bılınen işçilikten dolayı yaptırdım.suana kadar 130 lada deneme amaclı cok vıraja gırdım, gırdıgım şeritten çıktım ne en ufak bir savurma yada sallama olmadı.600 lırayada elle ayarlanır custom coıloverda topluyor. yorumlarınız,elestırılerınız ve begenılerınız ıcın sonsuz saygı duyar ve soyledıgınız ıcın tesekkur ederım. farklı yapmak ıcın ugrasıyorum arabayı ayrı bı hava kazanmaya basladı ınsallah bıttıgı zamanda sızlerle paylasırım.tesekkur ederim daha ıyısı sızlerın olması dılegımle.allah cumlemıze kaza bela vermesin. Yorum bağlantısı
Gence Renda 5 Temmuz 2010 Yazar Paylaş 5 Temmuz 2010 tamponları boyandı farklı hava kazandı... . Yorum bağlantısı
Cihan Tiftik 5 Temmuz 2010 Paylaş 5 Temmuz 2010 Gence keşke köşe ızgaraları boyamasaydınız. Ama güzel olmuş. Yorum bağlantısı
Gence Renda 5 Temmuz 2010 Yazar Paylaş 5 Temmuz 2010 Gence keşke köşe ızgaraları boyamasaydınız. Ama güzel olmuş. ustaya soyledım oraları boyama dıyede hızını alamamış zaten sis takılcağı için cok problem olmadı....sagolasın daha ıyılerı senın takaya:D Yorum bağlantısı
Cihan Yetişken2 5 Temmuz 2010 Paylaş 5 Temmuz 2010 Güzel olmuş gence güle güle kullan. Ben neden görmedim o gün senin arabayı yahu Yorum bağlantısı
Recommended Posts