İçeriğe Yönlendir

Ve Mutlu Son....

Gence Renda

Recommended Posts

Evren Erakçora

Sadece yayı değiştirmek çözüm olur mu? Amortisör de ona uygun olmalı değil mi? Sadece yayı değiştirmek yol tutuşu bozmaz mı?

Yorum bağlantısı
Gence Renda
Güzel olmuş gence güle güle kullan. Ben neden görmedim o gün senin arabayı yahu

saolasın abı...soteye cekmiştim abi görünmesin diye ;) karsıdakı gobekte duruyodu.:D..zaten cumartesı günü söktürdüm pazartesi aldım:D far karartma nasıl oldu yaptırdın mı?

Sadece yayı değiştirmek çözüm olur mu? Amortisör de ona uygun olmalı değil mi? Sadece yayı değiştirmek yol tutuşu bozmaz mı?

tabıkı yay+amortisör daha ıyı her zaman. fakat fıyatı cok.5 cm kadar ındırmek ısteyen sadece yayla ındırebılıyor.daha fazla ıstıyen yay+amortisör,ısıtma,kestırme vsvsvs işlemlere basvuruyo.tabiki fıyat öncelıgı buyuk etmen:D.sadece yay değiştirmek yol tutuşunu arttırır.nede olsa araba yere yaklasıyor ve altına gıren hava sirkülasyonu azalıyor arabayı kaldırabılcek bı etmen...tabı yol tutusu saglayan baska seylerde var.lastıgın genıslıgı , kalıtesı , bazı arabalarda denge cubugu vbvb...

Yorum bağlantısı
Ferdi Tunalı

Bu ısıtma, kestirme işleri benim gözümü korkutuyor. İnşallah bir sıkıntı yaşamazsın.

Boyadan sonra da gayet şık olmuş aracın ;)

Yorum bağlantısı
Cihan Yetişken2
saolasın abı...soteye cekmiştim abi görünmesin diye :D karsıdakı gobekte duruyodu.:D..zaten cumartesı günü söktürdüm pazartesi aldım:D far karartma nasıl oldu yaptırdın mı?

Far karartma işini erteledim biraz. Maliyeti düşündüğümden fazla çıktı baya.

Yorum bağlantısı
Gence Renda
Bu ısıtma, kestirme işleri benim gözümü korkutuyor. İnşallah bir sıkıntı yaşamazsın.

Boyadan sonra da gayet şık olmuş aracın :good1:

valla benimde gözümü korkutuyoda ustanın işçiliği ve yay+amortisörün pahalılıgı ve pıstırmadan da kendını gostermeyınce mecbur yapıyoruz :( teşekkür ederım allah izin verırse daha da güzelleştiricez...

Far karartma işini erteledim biraz. Maliyeti düşündüğümden fazla çıktı baya.

abi malıyet kısmını halledip yaptır bence arabada çok güzel duruyor.

Yorum bağlantısı
Ferdi Tunalı
valla benimde gözümü korkutuyoda ustanın işçiliği ve yay+amortisörün pahalılıgı ve pıstırmadan da kendını gostermeyınce mecbur yapıyoruz :nazar: teşekkür ederım allah izin verırse daha da güzelleştiricez...

Ah bu paranın gözü kör olsun :wub:

İnşallah istediğin gibi yaparsın aracını...

Yorum bağlantısı
Gence Renda
Ah bu paranın gözü kör olsun :)

İnşallah istediğin gibi yaparsın aracını...

ah bi paramız olsa forum olarak ne modlar yapıcaz:D inşallah cumlemız ıstedıgı gıbı yapar arabasını da toplu konvoy+reklam yaparız:D bu forumun modu farklı mod...:D

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...