Okyay Pay 22 Mayıs 2010 Paylaş 22 Mayıs 2010 Adresime bir mail gelmiş. Doğruluk derecesi nedir tam olarak bilemiyorum ama güvenlik programlarını güncel tutmakta fayda var. Mailde aynen şöyle bahsediyor: BURAK U. kod adlı bir hacker rekor denemesi için tüm Türkiye' de ki kullanıcıların adreslerini imha edeceğini söylüyor. Ve yapıyor onun için sakın listenize ''REA '' adlı bir msn adresi kabul etme artı tüm listendekileri uyar çünkü listenden biri kabul ederse sen de hacklenirsin. Bir çok tanıdık kişinin adresleri hacklenmiş ben listemdeki herkese gönderiyorum. AYRICA; MiCROSOFT VE NORTON SON DERECE TEHLİKELİ BİR VİRÜS KEŞFETTİLER.ŞİMDİLİK ONU ZARARSIZ HALE GETİREBİLECEK BİR PROGRAM YOK. BU ViRUS 'MATRiX' E HOS GELDiNiZ'ADI ALTINDA BiR PPS iLE GELiYOR . AÇTIGINIZ TAKDiRDE , 10 SANiYELiK BiR ÇİZGİ FİLMDEN SONRA 'HARD DiSKiNiZ BiTTi' DiYE BiR YAZI CIKIYOR VE ARTIK ÇOK GEÇ!. HARD DİSKİNİZ COKTUGU GİBİ , ADRES DEFTERİNİZ DE YOLLAYANIN ELİNE GEÇiYOR , VE SİZİN İSMİNİZLE VIRÜS YAYIL MAYA DEVAM EDİYOR. BUNU ENGELLEMEK iÇiN ' LÜTFEN ' E-MAiL ' i ARKADAŞLAINIZA YOLLAYIN . BU VİRÜSÜN ADI : NWiN 27 VE FRANSIZ BiR HACKER TARAFINDANYAZILDI AMAN DİKKAT!!!!!, 'MATRİXE HOŞ GELDİNİZ YAZAN MAİLİ AÇMAYIN!!!!!! Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 22 Mayıs 2010 Paylaş 22 Mayıs 2010 Tabi ki bir hoax bu. Uyduruk. Moderatör bu mesajı komple silebilir mi? TŞK. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 22 Mayıs 2010 Paylaş 22 Mayıs 2010 Benim anlamadığım, elinle-isteğinle yap deseler, 10 saniye toplam süre içinde; hdd ye format + adres defterini karşıya mail at işlemleri nasıl yetişir ? Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 22 Mayıs 2010 Paylaş 22 Mayıs 2010 Bana da geldi... inanmadım. kimseye göndermedim... Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 22 Mayıs 2010 Paylaş 22 Mayıs 2010 Ayrıcahttp://alkislarlayasiyorum.com/icerik/1892...erin-kaynagi-ne Önce bu FW mailler geliyor.. arkasından sektörel mail cd'si satılık maili geliyor... 60 lira Yorum bağlantısı
Ayhan Sırtıkara 22 Mayıs 2010 Paylaş 22 Mayıs 2010 FW: Cem Gürdeniz Uğur Yiğit'e Mektup Gönderir... Okuyoruz13 -----Original Message----- From: Cem Gürdeniz [mailto:cemgurdeniz2@gmail.com] Sent: Sunday, May 23, 2010 12:39 AM To: Ayhan Sırtıkara Subject: Cem Gürdeniz Uğur Yiğit'e Mektup Gönderir... Okuyoruz13 Komutan Uur Yiit'e personeli mektubu okur. Video ektedir. Internet explorer ile izleyebilirsiniz. Bilgisayarnzn sesini açmay unutmaynz. Böyle bir mail geldi iş mailime gönderini tanımam eki açmadım. ek adı da budur: cemdenmektup.swf Malumatınız var mıdır? Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 23 Mayıs 2010 Paylaş 23 Mayıs 2010 Konu uzaaaar gideeer. Bu tip şeylere pc'nizi yoracağınıza NASA'nın araştırmalarına, bazı araştırmalara pc'nizi ayrıabiliyorsunuz. Sitelerini bi hatırlayabilsem... Yorum bağlantısı
Ayhan Sırtıkara 23 Mayıs 2010 Paylaş 23 Mayıs 2010 Tanımadığınız kişilerden, hatta tanıdığınız kişilerden gelen bu tür mailleri açmadan silin lütfen. Cevap için teşekkürler, mail eki güvenilir olsa da iş mailime tanıdığım kişlerden gelen geyik mailleri bile okumadan silerim. Yorum bağlantısı
Recommended Posts