Mustafa Bulut 23 Mayıs 2010 Paylaş 23 Mayıs 2010 Arkadaşlar herkese merhaba. Bugun akşam Far anahtarını çevirdim farlar yanmıyor. Hem uzun hem kısa farlarım yanmıyor.Uzun sellektörler de yanmıyor.. Sigortalara baktım sağlam..Ancak röleden olurmu bilmiyorum. Parklar-İç tavan-syoplar kısaca herşey normal Anahtardan olablirmi? Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 23 Mayıs 2010 Paylaş 23 Mayıs 2010 Far düğmesi sorunlu gibi gözüküyor. Park dahil yanmıyor ise. Yorum bağlantısı
Serkan Toker 23 Mayıs 2010 Paylaş 23 Mayıs 2010 İnanmayacaksınız çünkü bende başıma geldiğinde inanmamıştım, iki ampül birden bozulmuştu... Rölenin yanında aynısından iki tane daha olmalı, yerlerini değiştirebilirsiniz...Anahtar da ihtimal dahilinde ama en son bence... Yorum bağlantısı
Mustafa Bulut 23 Mayıs 2010 Yazar Paylaş 23 Mayıs 2010 Parklarım yanıyor..Ön ve arka parklar ve arka plaka lambası yanıyor. hem kısa hem uzunlar yanmıyor. Yorum bağlantısı
Mustafa Bulut 24 Mayıs 2010 Yazar Paylaş 24 Mayıs 2010 Arkadaşlar farlarımdaki arıza gideridi... Kitapçıktaki 59 Nolu sigortadan (Elektronik Modüller,gösterge paneli) kaynaklandığı anlaşıldı. Far ve rölelerle ilgili kontrollaei yapmıştık ancak bu sigortadan olduğunu tahmin etmemiştik. İyi günler Yorum bağlantısı
Lokman Ceritlioğlu 24 Mayıs 2010 Paylaş 24 Mayıs 2010 Geçmiş olsun sorunun çözülmesi güzel. Yorum bağlantısı
Oğuzhan Alp 19 Nisan 2014 Paylaş 19 Nisan 2014 İnanmayacaksınız çünkü bende başıma geldiğinde inanmamıştım, iki ampül birden bozulmuştu... Serkan bey bizim arabalar ikiz biliyorsunuz. Aynı model aynı motor aynı renk. Dün akşam marketten çıktım farları açtım iki far da yanmıyor. Aynı anda ikisi birden gitti. Eve geldim sizin bu yazdığınızı okudum. Servise gittim değiştirdiler iki farın da ampullerini. İkisi birden aynı anda gitmesi bi acayip değil mi. Sigortaları da ayrı halbuki Arabanın üzerinden orijinal olarak philips ampuller çıktı. 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts