Hakan Batur 23 Mayıs 2010 Paylaş 23 Mayıs 2010 arkadaşlar merhaba 2000 model fiesta flairım var alalı 1 bucuk ay oldu ve acıkcası bu işlerden pek anlamıyorum. Vites geçişleri çok zorlaştı ozellikle geri vitese gecirmekte cok zorlanıyorum. Bir de debriyaj cok geride kavrıyor ve vites geçirirken debriyajın titrediğini farkediyorum. Bi usta debriyaj bilyasından olabilir falan dedi biraz daha kullan bakarız dedi. Ama son zamanlarda cok rahatsız etmeye başladı ve sanırım yakıta da cok etkisi var sehiricinde 35 40 krs yakıyor. Yardım lütfen... Yorum bağlantısı
Haluk Şentürk 24 Mayıs 2010 Paylaş 24 Mayıs 2010 klasik bir metod var.arabayı dördüncü vitese atın ,el frenini çekin ve arabayı kaldırmaya çalışın eğer stop ederse baskı balata sağlam denebilir..eğer stop etmiyor ve araba gitmeye çalışıyorsa sorun var denebilir.ama yine de baktırdığınız ustadan başka bir ustaya baktırmanızda fayda var.ancak anlattığınıza göre baskı balatada sorun olduğu açık. Yorum bağlantısı
Hakan Batur 27 Mayıs 2010 Yazar Paylaş 27 Mayıs 2010 klasik bir metod var.arabayı dördüncü vitese atın ,el frenini çekin ve arabayı kaldırmaya çalışın eğer stop ederse baskı balata sağlam denebilir..eğer stop etmiyor ve araba gitmeye çalışıyorsa sorun var denebilir.ama yine de baktırdığınız ustadan başka bir ustaya baktırmanızda fayda var.ancak anlattığınıza göre baskı balatada sorun olduğu açık. dediğinizi bugün denedim araba kalkmaya calışıo emin olmak için 2 kere denedim ikisinde de kalkmaya çalıştı artık emin miyiz baskı balatada sorun olduğuna? Yorum bağlantısı
Haluk Şentürk 27 Mayıs 2010 Paylaş 27 Mayıs 2010 yani 4. viteste debriyajdan ayağınızı tam olarak çektiğinizde araba çalışıyorsa sorun var denebilir.basit kontrolü budur.ama bu denemeler de balataya zarar verir.o nedenle bir başka usta baksın derim.hangi şehirdeydiniz? Yorum bağlantısı
Hakan Batur 27 Mayıs 2010 Yazar Paylaş 27 Mayıs 2010 yani 4. viteste debriyajdan ayağınızı tam olarak çektiğinizde araba çalışıyorsa sorun var denebilir.basit kontrolü budur.ama bu denemeler de balataya zarar verir.o nedenle bir başka usta baksın derim.hangi şehirdeydiniz? eskişehirdeyim usta Yorum bağlantısı
Recommended Posts