İçeriğe Yönlendir

Maun Kaplama Yaptırdım

Hakan Yağlı

Recommended Posts

Hakan Yağlı

slm aklımda uzun süredir vardı fırsatını bulunca yaptırayım diye düşünüyordum keşke hiç fırsatım olmasaydı ama malesef oldu.. iskitlerde bir yer ismi lazım değil.. maun kaplama yapıyormusunuz diye sordum yapıyoruz dediler .. ilk söylediğim şey eynen şu... kardeş orjinal gibi görünüyormu eğer basit bişi oluyosa hiç yapmayalım garanti veriyormusunuz... tabi abi orjinal gibi oluyo güzel oluyo mercedese bile yapıyoz .. sıcakta falan kalkma gibi sorunlar oluyormu.. olurmu abi kesinlikle olmaz şimdiye kadr şikayetcci olup getiren olmadı. ben zanediyorumki adam akıllı bişi olacak ... tamam o zamam yapalım dedim.. focus1 için kalıbı çıkarılmış alemunyum renginde kaplama... şekerli sakıstan çıkan çıkarma olurya .. aynen öyle 3.5 dakkada kör topal yapıştırıverdi .. ve ben inanamadım çünki çok kötü oldu yapıştırma olduğunu 3 yaşındaki yeğenim 70 yaşındaki anneannem anlar yani o derece ... tabi yanlızım bişide diyemedeim 75 tl odedim ve boşuboşuna yazık oldu parama .. ordan biraz uzaklaştıktan sonra hemen söktüm tabii sökünce arabamın kendi boyasıda kavladı ve hiç birşeye benzemedi çok üzüldüm çok moralim bozuldu.. işyerime yakın komşu reklamcıyla konustum çok kaliteli bir folyo siparişi verdi benim için yarın yapacak.. eminim bu güzel olacak.. ama 100 tl de bu abiye gidecek .. siz nediyosunuz bu halime ??? iyiki varsın fordclup yazdım rahatladım...

Yorum bağlantısı
Kadir Yavuz

yaptırdığınız şeyin ne olduğunu tam olarak anlayamadım ama bence Sağlık olsun! deyip geçmek lazım :) ücret işini de kötü olmuş az para değil keşke daha önce yaptıkları birkaç uygulamayı görseydiniz. Umarım yarınki sizi tatmin eder... iyi akşamlar ...

Yorum bağlantısı
Onur Korhan Göytan

aksesuarcılarda satılanlar tam kalıp olmadığı için gerçekten çok kötü oluyor bende denemiştim 3 sene kadar önce ve çok pişman olmuştum

3 gün dayanabilmiştim anca sonra sökmüştüm bende boşa param gitmişti sizinki gibi

reklamcıya yaptırırken de düz bir yüzey olduğundan tam istediğiniz gibi olmayabilir

uygulamadan önce ürünü inceleyin derim

ama sonuç olarak focusa ahşap yakışmaz diye düşünüyorum o yuvarlak hatlı iç mekanda biraz abzürd duracaktır - metalik gri yada piano black gibi birşeyler daha çok yakışır diye düşünüyorum

Yorum bağlantısı
Hakan Yağlı

maun kaplama teyp çevresine yapılan bir tür kaplama renkleri mevcut comfortlarda ciha larda bulunan konsol benzetmesi.. benim arabam ambiyente oduğu için yaptırmak istedim arabamın rengi gri bende giri rengin güzel olacağı düşüncesindeydim..

Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi

Siyah mıydı sizinki. Parlamamış (mat duran orjinal) harika aslında ;) Olan olmuş. Çıkma ghia gögüsü alın hiç olmazsa hevesiniz geçer unutursunuz.

Yorum bağlantısı
Murat Dere
İlk küçükken dedemin mercedesinde görmüştüm o günden beri hiç sevmedim şu maun kaplamayı.Bi rolls royce'a yakışıyor:)Buda zaten orjinal bilmem ne ağacıdır.

rr200ex1321024x768.jpg

Maun ağacı olmasın. :good1:

Yorum bağlantısı
Serhat S. Yazıcı

Ben şunu çok iyi biliyorum daha doğrusu tecrübeyle sabitlendi bizim esnafımız veyada bu işlerle uğraşan bunları iş edinmişkişilerin %95'i doğruyu söylemiyor herkes parasını almaya bakıyor ben bir kere kazığı sokıyım zaten gelmesede olur, biride çıkıp işimi tam yapıyım kazandığım parayı hak ediyim belki yarın öbür gün bir arkadaşını getirir düşüncesi yok.. bizim insanımız çok basit görüyor bir çok şeyi ama gel gelelim bu zihniyeti değiştiremiyoruz..

Eskiden bende sizin gibi yapardım uğraşmaz ve giden gitti derdim ama artık adamların burunlarından getiriyorum bunu marifetmiş gibi algılamayın lütfen ben sadece hakkını arayan bir tüketiciyim..

geçmiş olsun..

Yorum bağlantısı
Ayhan Onaran

Öncelikle geçmiş olsun...Keşke sökmeden önce forumda paylaşsaydınız.3-5 kişi gider hakkımızı arardık.En kötüsü paramızı geri alırdık.Ayrıca buranın adını paylaşırsanız başka bir arkadaşımız da aynı hataya düşmez kanaatindeyim.

Yorum bağlantısı
Arda Akbay

Bence de bu durumu kabul etmemeniz gerekiyordu, keşke daha önce yaptıkları bir örnek falan olsaydı da orda görebilseydiniz.

Yorum bağlantısı
Ersen Tapan

Bu tarz zevke yönelik uygulamalarda, yaparken başında durmak iyidir, en azından anında müdahele edip yarıda kesebilirsiniz..

Folyo ile kaplanırkende yanında bulunun bence..

Yorum bağlantısı
Hakan Yağlı

ayhan abi yapan yerin adını yazmak içimden gelmiyor nedeni ise herkes benim gibi bilinçsiz müşteri değil bakmadan etmeden araştırmadan böyle bişiye kalkışmaz, kalkışan olursada en azından hatasını anlar ve birdahada aynı ve ya benzer hatalara düşmez kalıp halinde satılıyor zaten başka bir yerden alsam belki yine aynı olacaktı ..

Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi

Bu arada fordda maun kaplama diye geçenler kaplamanın "K"sı bile değildir. focustakiler ise agaç havası verilmiş plastiktir.

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...