Ekin Özel 2 Haziran 2010 Paylaş 2 Haziran 2010 2010 model fiesta aldım 2 ay önce.anlık yakıt tüketim değeri, 2 hafta önce 1 nci viteste kalkış esnasında anormal şekilde artış göstermeye başladı.son okuduğum değer 55,6. bu olay gaz pedalına basmadan gerçekleşiyor.henüz teknik servise götürme imkanım olmadı. bu konuda bilgi ve tecrübesi olan var ise, yardımcı olunursa sevinirim.şimdiden teşekkür ederim. Yorum bağlantısı
Lokman Ceritlioğlu 2 Haziran 2010 Paylaş 2 Haziran 2010 ilk kalkışta bence normal vectrada 60 gördüğümü hatırlıyorum. tabi ilk kalkışta. Yorum bağlantısı
Ekin Özel 2 Haziran 2010 Yazar Paylaş 2 Haziran 2010 Sıkıntı yok. Daha hareket bile edilmemiş ya da çok az hareket edilmiş olduğu için azıcık tüketim bile çok ciddi anlık tüketime sebep oluyor. Bu arada o veriler gerçek veri değil, enjektör açık kalma süresine göre hesaplanan teorik değerlerdir. ilginiz için teşekkür ederim.ilk dönemlerde böyle bir şey yoktu.olay olduktan sonra dikkatimi çekti.genelde 30 üzeri görülmez diyorlar.o nedenle bira işkillendim herhalde. Yorum bağlantısı
Onur Korhan Göytan 2 Haziran 2010 Paylaş 2 Haziran 2010 kalkışta olur göstergede öyle meraklanıcak bir durum yok kalkarken 20lt nin altında görmedim ben hiç zaten sürekli anlık tüketim açık giderim beni uyarsın diye 50üzeri de yokuş yukarı kaldırırken kavramada görüyorum bende hakan beyin dediği gibi gerçek veriler değildir yoksa durkalk trafikte depo dayanmaz Yorum bağlantısı
Ekin Özel 2 Haziran 2010 Yazar Paylaş 2 Haziran 2010 ilk kalkışta bence normal vectrada 60 gördüğümü hatırlıyorum. tabi ilk kalkışta. geri yada ileri doğru ilk harekette ivmelenmeye göre görmüş olduğum değerler değişiyor elbette. biraz tutarsız geldi rakamlar bana. kalkışta olur göstergede öyle meraklanıcak bir durum yokkalkarken 20lt nin altında görmedim ben hiç zaten sürekli anlık tüketim açık giderim beni uyarsın diye 50üzeri de yokuş yukarı kaldırırken kavramada görüyorum bende hakan beyin dediği gibi gerçek veriler değildir yoksa durkalk trafikte depo dayanmaz acaba gösterge ile ilgili bir sıkıntımı var diye düşündüm. gerçi diğer verilere ilişkin bir anormallik sözkonusu değil.söylediğinizde haklısınız.arabayı fazlatanımamanın getirdiği bir durum olsa gerek. size de teşekkür ederim ilginiz için. ilk kalkışta bence normal vectrada 60 gördüğümü hatırlıyorum. tabi ilk kalkışta. Lokman bey size de teşekkür ederim. iyigeceler diliyorum. Yorum bağlantısı
Lokman Ceritlioğlu 2 Haziran 2010 Paylaş 2 Haziran 2010 (düzenlendi) c-max depoyu doldurduğumda km. yi sıfırlıyorum 99.6 ile açılıyor. depoyu doldurduğunuzda ne olduğu anlaşılıyor. ama şu var vectranın yol bilgisayarı çok kapsamlıydı ne kadar yakıt alacağını yüzde yüze yakın tuturuyordu c-max te 1-2 litre oynuyor. iyi geceler 2 Haziran 2010 tarihinde Lokman Ceritlio?lu tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Fırat Tarman 3 Haziran 2010 Paylaş 3 Haziran 2010 2010 model fiesta aldım 2 ay önce.anlık yakıt tüketim değeri, 2 hafta önce 1 nci viteste kalkış esnasında anormal şekilde artış göstermeye başladı.son okuduğum değer 55,6. bu olay gaz pedalına basmadan gerçekleşiyor.henüz teknik servise götürme imkanım olmadı. bu konuda bilgi ve tecrübesi olan var ise, yardımcı olunursa sevinirim.şimdiden teşekkür ederim. Gördüğünüzün anlık tüketim değeri olduğuna emin misiniz? Benimkinde anlık tüketim değeri göstermiyor. 2010 modellerde mi eklendi bu özellik? Yorum bağlantısı
Ahmet Öztürk 3 Haziran 2010 Paylaş 3 Haziran 2010 Gördüğünüzün anlık tüketim değeri olduğuna emin misiniz? Benimkinde anlık tüketim değeri göstermiyor. 2010 modellerde mi eklendi bu özellik? Merhaba Fırat Bey, bendeki 2010 ocak ayi cikisli, bende yok anlik tuketim. Belki yeni sifirlamistir o anda gordugu degerdir belirttigi, veya son gelen partide gercekten anlik tuketim eklemis olabilirler. Bu arada anlik tuketim ne ya, sanki cok birsey, niye tum arabalara eklemiyorlar ki, benim onceki aracim Grande Punto'nun en bosuydu, onun yol bilgisayari bile 3 satir dopdoluydu. selamlar Yorum bağlantısı
Fırat Tarman 3 Haziran 2010 Paylaş 3 Haziran 2010 (düzenlendi) Belki yeni sifirlamistir o anda gordugu degerdir belirttigi, veya son gelen partide gercekten anlik tuketim eklemis olabilirler. Ben de sıfırlanma sonrası değerler olduğunu tahmin ettim ama yine de açık kapı bırakayım dedim. Son partide eklenme ihtimali düşük bence, aynı model arabada arada revizyon yaparlar mı bu konuda? Sanmam... Bu arada ben sıfırlayınca daha gaza basmadan 99.9'dan başlıyor 3 Haziran 2010 tarihinde F?rat Tarman tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Ahmet Öztürk 3 Haziran 2010 Paylaş 3 Haziran 2010 Ben de sıfırlanma sonrası değerler olduğunu tahmin ettim ama yine de açık kapı bırakayım dedim. Son partide eklenme ihtimali düşük bence, aynı model arabada arada revizyon yaparlar mı bu konuda? Sanmam...Bu arada ben sıfırlayınca daha gaza basmadan 99.9'dan başlıyor Grande Punto'da ayni ay icerisinde satin alinan bir cok farkli ozellikli arac vardi. Umarim Ford oyle degildir Bu arada meslektasmisiz. Ben gsm haberlesme sektorundeyim,siz? Yorum bağlantısı
Fırat Tarman 3 Haziran 2010 Paylaş 3 Haziran 2010 Grande Punto'da ayni ay icerisinde satin alinan bir cok farkli ozellikli arac vardi. Umarim Ford oyle degildir Bu arada meslektasmisiz. Ben gsm haberlesme sektorundeyim,siz? Ben de öyle umuyorum, Ford öyle değildir Ben sağlık sektöründe çalışıyorum, görüntüleme cihazları satıyoruz (MR, tomografi, anjiyo, X-Ray, Ultrason gibi) Yorum bağlantısı
Süha Demirtaş 3 Haziran 2010 Paylaş 3 Haziran 2010 Ben de öyle umuyorum, Ford öyle değildir Ben sağlık sektöründe çalışıyorum, görüntüleme cihazları satıyoruz (MR, tomografi, anjiyo, X-Ray, Ultrason gibi) Görüntülenen resmin lcd kısmını biz temin edelim size, eğer yerli üretim yapıyorsanız. Yorum bağlantısı
Ekin Özel 3 Haziran 2010 Yazar Paylaş 3 Haziran 2010 Gördüğünüzün anlık tüketim değeri olduğuna emin misiniz? Benimkinde anlık tüketim değeri göstermiyor. 2010 modellerde mi eklendi bu özellik? evet anlık tüketim.ortalama tüketimi de görebiliyorsunuz. Yorum bağlantısı
Ahmet Öztürk 4 Haziran 2010 Paylaş 4 Haziran 2010 evet anlık tüketim.ortalama tüketimi de görebiliyorsunuz. Bu durumda Firat Bey'le konustugumuz gercek olmus oluyor, Grande Punto gibi ayni seride bile farkli ozelliklere rastlayabilir hale geldik demek ki. Yorum bağlantısı
Emrah Yıldırım 2 5 Haziran 2010 Paylaş 5 Haziran 2010 yeni fiesta 2009 anlık tüketim yoktu ancak 2010 da anlık tüketimi eklediler. Hatırladığım kadarı ile bu anlık tüketim işi yazılımla alakalı yeni yazılım geldi servislere olmayan arladaşlar servisle bir konuşsunlar muhtemelen yazılım ile hallolur ayrıca sırası gelmişken 2010 araçlarda vites değiştirme işığıda var eskilerde oda yok galiba Yorum bağlantısı
Evren Erakçora 5 Haziran 2010 Paylaş 5 Haziran 2010 tüketim değerleri düşmüş, motorlar euro5 olmuş Yorum bağlantısı
Ahmet Öztürk 6 Haziran 2010 Paylaş 6 Haziran 2010 bende vites yukseltme uyarisi var ama henuz anlik tuketimi bulamadim, sanirim yok. bu arada avrupa'da coktan dizeller euro5 oldu ama henuz bizim ford web sitesinde yok, son parti dizeller ford'da euro5 mi bilmiyorum emin degilim. bildigim kadariyla euro5 icin dizellerde partikul filtresi de gerekiyordu. Yorum bağlantısı
Recommended Posts