Emre Mut 4 Haziran 2010 Paylaş 4 Haziran 2010 biraz ugraştık ama sonucu güzel oldu. 1) Yorum bağlantısı
Hasan Dönmez 4 Haziran 2010 Paylaş 4 Haziran 2010 Çok güzel olmuş güle güle kullanın. Yorum bağlantısı
Murat Dere 4 Haziran 2010 Paylaş 4 Haziran 2010 Uğraşmassan olmaz tabii. Gece çekimi lazım, böyle olmaz. Elinize, emeğinize sağlık. Yorum bağlantısı
Emre Mut 4 Haziran 2010 Yazar Paylaş 4 Haziran 2010 Çok güzel olmuş güle güle kullanın. teşekkürler. Uğraşmassan olmaz tabii. Gece çekimi lazım, böyle olmaz. Elinize, emeğinize sağlık. gece çekimlerinide eklerim en yakın zamanda teşekkür ederim sizin kadar olmasada boş zamanlarımda birşeyler yapmaya çalışıyorum Yorum bağlantısı
Emre Mut 4 Haziran 2010 Yazar Paylaş 4 Haziran 2010 iyi günlerde kullanın... teşekkür ediyorum. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 4 Haziran 2010 Paylaş 4 Haziran 2010 Gece çekimi vs. vesilesi ile kıskananlar çatlasın. Bagaj içi formunda güzel çalışma elinize sağlık. Yorum bağlantısı
Eren Çiftçi 4 Haziran 2010 Paylaş 4 Haziran 2010 güle güle kullan emegine sağlık,yapım aşamalarını anlatırsan mesela ayınlatmanın enerjisini nerden aldın.? Yorum bağlantısı
Emre Mut 4 Haziran 2010 Yazar Paylaş 4 Haziran 2010 Gece çekimi vs. vesilesi ile kıskananlar çatlasın. Bagaj içi formunda güzel çalışma elinize sağlık. teşekkür ederim. güle güle kullan emegine sağlık,yapım aşamalarını anlatırsan mesela ayınlatmanın enerjisini nerden aldın.? aydınlatma enerjisini en arkada bulunan tavan lambasından alıp, döşemenin altından ilerleyip köşe direğinden aşağıya indirp camın yanındaki havalandırma deliğinden çıkarttım , daha sonra plastiğin altından geçirip bağladım. bir sorum olacak enerjinin kablosu ince gibi geldi bana acaba kablolara bir zararı olur mu ? Yorum bağlantısı
Misafir 4 Haziran 2010 Paylaş 4 Haziran 2010 (düzenlendi) iyi çalışma elinize saglık.beklenilen resimlerde olursa iyi olur. gece yaptıgınız ışıgın karşısında birer bardak çay içip güzel oldu degdi dersiniz.bu tadı iyi bilirim.ben bu aralar öyleyim.bide iyi bir foto makinam olursa tam anlamıyla güzel resimlerle paylaşacagım. o kablolar yeterli izalasyonunuzda sorun yoksa sorun çıkarmazlar. 4 Haziran 2010 tarihinde Oktay Toker tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Emre Demir2 4 Haziran 2010 Paylaş 4 Haziran 2010 Hayırlısı olsun, Güle güle kullanın. Yorum bağlantısı
Emre Mut 4 Haziran 2010 Yazar Paylaş 4 Haziran 2010 iyi çalışma elinize saglık.beklenilen resimlerde olursa iyi olur.gece yaptıgınız ışıgın karşısında birer bardak çay içip güzel oldu degdi dersiniz.bu tadı iyi bilirim.ben bu aralar öyleyim.bide iyi bir foto makinam olursa tam anlamıyla güzel resimlerle paylaşacagım. o kablolar yeterli izalasyonunuzda sorun yoksa sorun çıkarmazlar. kablolar yeterli ise sorun yok. teşekkürler . Hayırlısı olsun, Güle güle kullanın. teşekkürler. Yorum bağlantısı
Emre Mut 4 Haziran 2010 Yazar Paylaş 4 Haziran 2010 gece çekimlerini yetiştireyim dedim 2 Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 4 Haziran 2010 Paylaş 4 Haziran 2010 Pandizot kapanınca çok güzel olmuş. Bayağı bayağı ev salonu kadar aydınlanmış Yorum bağlantısı
Misafir 4 Haziran 2010 Paylaş 4 Haziran 2010 ışık seviyesi iyi güzel olmuş.güle güle kullanın. Yorum bağlantısı
Emre Mut 4 Haziran 2010 Yazar Paylaş 4 Haziran 2010 (düzenlendi) Pandizot kapanınca çok güzel olmuş. Bayağı bayağı ev salonu kadar aydınlanmış evet ben bu kadar beklemiyodum pandizot açılınca yukarıdaki sarı ışık baskın geliyo galiba 4 Haziran 2010 tarihinde Emre Mut tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Lokman Ceritlioğlu 4 Haziran 2010 Paylaş 4 Haziran 2010 güzel çalışma ben tek taraflı yapmıştım diğer tarafta istiyor galiba Yorum bağlantısı
Emre Mut 5 Haziran 2010 Yazar Paylaş 5 Haziran 2010 güzel çalışma ben tek taraflı yapmıştım diğer tarafta istiyor galiba evet iki taraflı daha düzel duruyo.bende önce tek taraf denedim ama olmadı. Yorum bağlantısı
Emin Önal 5 Haziran 2010 Paylaş 5 Haziran 2010 Bizim bagajlar için bir ihtiyaçtı.paylaşım için teşekkürler.. Yorum bağlantısı
Emre Mut 5 Haziran 2010 Yazar Paylaş 5 Haziran 2010 Bizim bagajlar için bir ihtiyaçtı.paylaşım için teşekkürler.. rica ederim.piyasadaki bir çok hackback aracın ihtiyacı diye düşünüyorum.fabrikalar neden yapmaz onada anlam vermiş değilim maliyet kanımca. Bence sahane olmus. Elinize saglik. teşekkür ederim. Yorum bağlantısı
Misafir 20 Temmuz 2010 Paylaş 20 Temmuz 2010 biraz ugraştık ama sonucu güzel oldu.1) çok güzel olmuş emeğinize sağlık; ancak işin tatbikini ve malzeme temininin nerelerden olabileceğini de anlatırsanız benim gibi gün içinde sadece uyumaya vakti kalan yoğun çalışanlar için muhteşem olur diye düşünüyorum.. (özeti nasıl yaptığınızı anlatırmısınız?) Yorum bağlantısı
Cihan Toparlak 20 Temmuz 2010 Paylaş 20 Temmuz 2010 süper olmuş şahane bende hb e uygulyayım bali Yorum bağlantısı
Misafir 20 Temmuz 2010 Paylaş 20 Temmuz 2010 rica ederim.piyasadaki bir çok hackback aracın ihtiyacı diye düşünüyorum.fabrikalar neden yapmaz onada anlam vermiş değilim maliyet kanımca.teşekkür ederim. fabrikalar yapsaydı biz kös kös oturcakmıydık iyiki yapmamışlar bak el becerilerimiz artıyor. Yorum bağlantısı
Emre Mut 2 Ağustos 2010 Yazar Paylaş 2 Ağustos 2010 süper olmuş şahane bende hb e uygulyayım bali tavsiye ederim çok işe yarıyor hatta ışık lazım olduğunda açıyorum bagajı fabrikalar yapsaydı biz kös kös oturcakmıydık iyiki yapmamışlar bak el becerilerimiz artıyor. evet bu araçlara yapılması gereken çok şey var usta olcaz yakında Yorum bağlantısı
Recommended Posts