İbrahim Fındıklı 10 Haziran 2010 Paylaş 10 Haziran 2010 Arkadaşlar, herkese selamlar. Engelli çocuğum için bebek puseti araştırıyorum.mevcut puset yetersiz kalmaya başladı yalnız, Türkiye'de sadece bir markada bulabildim o da hem pahalı hemde teşhir ürün yok.Çocuğu oturtup deneme imkanı yok... firmayla görüştüm,sipariş vereceksiniz alacaksınız diyorlar.(çok ta pahalı) belki bize uygun değil... aramızda engelli çocuğu olupta (ya da bir yakını olan) engelli bebek arabası temin eden var mı ? bana yardımcı olabilecek bir arkadaş... birde bu Ebay dan falan bulabilir miyiz?ben Ebay olayını da pek çözemedim ama..ne siteden bir kelime anlıyorum,ne alışverişten bilgisi olan arkadaşlar olursa paylaşmalarını rica ederim Yorum bağlantısı
İbrahim Fındıklı 10 Haziran 2010 Yazar Paylaş 10 Haziran 2010 Hakan Bey, iyi dilekleriniz için teşekkür ederim. inşallah iyi bir ürün bulabiliriz de biraz daha rahat ettirebiliriz Cemre hanımı Yorum bağlantısı
Ergin Şendağ 10 Haziran 2010 Paylaş 10 Haziran 2010 Doktorların bu tarz firmalarla promosyon çalışmalarını biliyorsunuz, bu yüzden nazınızın geçeceği bir doktorunuz varsa, ona devreye (samimi iseniz eğer) koyarak firmaya direkt telefon açtırıp talebinizi iletiniz... Allah yardımcınız olsun, sabr-ı cemil versin... Yorum bağlantısı
İbrahim Fındıklı 10 Haziran 2010 Yazar Paylaş 10 Haziran 2010 öm den mesaj gönderdim Gökhan Bey'e. Teşekkür ederim Hakan Bey,çok sağolun. Yorum bağlantısı
İbrahim Fındıklı 10 Haziran 2010 Yazar Paylaş 10 Haziran 2010 Doktorların bu tarz firmalarla promosyon çalışmalarını biliyorsunuz, bu yüzden nazınızın geçeceği bir doktorunuz varsa, ona devreye (samimi iseniz eğer) koyarak firmaya direkt telefon açtırıp talebinizi iletiniz...Allah yardımcınız olsun, sabr-ı cemil versin... Ergin Bey ilginize teşekkür ederim firmadan direkt almak imkansız,çok görüştüm firmayla. o derece yardımcı olacak bir doktor yakınımız yok ne yazık ki yakın zamanda yine bir engelli çocuğu olan aile 600 tl.ye almış,firmadan... ben görüştüm,o uygulama artık yapılmıyor dediler.bayiye sipariş vereceksiniz dediler ve bayilerde yaklaşık 400 lira kar ekleyip satıyorlar.eşim evden araştırıyor ben iş yerinden(müsait oldukça ) bakalım...hayırlısı deyip çabalıyoruz. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 10 Haziran 2010 Paylaş 10 Haziran 2010 Ticaret hayatı da bir yere kadardır ama.... uygulamada esneklik yapmamaları üzücü. Yorum bağlantısı
İbrahim Fındıklı 10 Haziran 2010 Yazar Paylaş 10 Haziran 2010 Ticaret hayatı da bir yere kadardır ama.... uygulamada esneklik yapmamaları üzücü. Çağlar Bey, inanın Türkiye özürlü vatandaşlarına ilgisizlikte de dünya sıralamasında 1 numaradır ! Yorum bağlantısı
Ergin Şendağ 10 Haziran 2010 Paylaş 10 Haziran 2010 Çağlar Bey,inanın Türkiye özürlü vatandaşlarına ilgisizlikte de dünya sıralamasında 1 numaradır ! evet maalesef uzak ara birinciyiz bu konuda da... Yorum bağlantısı
İbrahim Fındıklı 10 Haziran 2010 Yazar Paylaş 10 Haziran 2010 evet maalesef uzak ara birinciyiz bu konuda da... üzücü ama böyle... dediğiniz gibi ''bu konuda da''ve birçok konuda olduğu gibi... Yorum bağlantısı
Erhan Doruk 10 Haziran 2010 Paylaş 10 Haziran 2010 engelli arabasnın diğerinden farkı nedir? normal arabada ufak değişiklikler yapılamaz mı? s a h ibinden.com u takip etmenizi tavsiye ederim. uygun fiyata temin edebilirsiniz. Yorum bağlantısı
Ergin Şendağ 10 Haziran 2010 Paylaş 10 Haziran 2010 forumumuzdaki doktorlardan rica edelim öyleyse; var mıdır acaba nazları geçecek bir çocuk doktoru-pedagog meslekdaşları? Yorum bağlantısı
İbrahim Fındıklı 10 Haziran 2010 Yazar Paylaş 10 Haziran 2010 engelli arabasnın diğerinden farkı nedir? normal arabada ufak değişiklikler yapılamaz mı?s a h ibinden.com u takip etmenizi tavsiye ederim. uygun fiyata temin edebilirsiniz. bariz bir iki fark; biraz daha ağır çocuk taşıyabiliyor.normal arabalar 15kg. sa bunlar 30kg. gibi. oturma pozisyonu biraz daha dik ve dolayısıyla rahat. sağından solundan 3-5 cm. daha geniş.. en önemli fark da :lol2: normal arabalardan 3-4 kat pahalı olması forumumuzdaki doktorlardan rica edelim öyleyse; var mıdır acaba nazları geçecek bir çocuk doktoru-pedagog meslekdaşları? yardımcı olabilecek bir arkadaşımız varsa çok mutlu oluruz tabii ki... Yorum bağlantısı
Sadettin Çelik 10 Haziran 2010 Paylaş 10 Haziran 2010 Bu konuda, Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü'nün ve Belediye'nin yardımcı olabileceğini düşünüyorum. Yorum bağlantısı
İbrahim Fındıklı 10 Haziran 2010 Yazar Paylaş 10 Haziran 2010 Bu konuda, Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü'nün ve Belediye'nin yardımcı olabileceğini düşünüyorum. keşke onlarda sizin gibi düşünse :lol2: sosyal hizmetlerin engelli bebek arabası için bir uygulaması yok. belediyeye gelince de, orda da tanıdığımız yok işin kötü tarafı tek firma ve tek araba seçeneği var ve bu yüzden çok pahalı... alternatif arıyorum yurtiçi,yurtdışı... bulabilirsek...bulamazsak denize düştük kraft a sarılcaz artık... Yorum bağlantısı
Nezaket Gürsoy 10 Haziran 2010 Paylaş 10 Haziran 2010 (düzenlendi) Yurt dışından getirme durumunuz olursa ben elimden geldiğince gümrük işlemleri konusunda yardımcı olmaya çalışırım. Umarım ihtiyacınızı gören bişey bulursunuz tez zamanda. 10 Haziran 2010 tarihinde Nezaket G tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
İbrahim Fındıklı 10 Haziran 2010 Yazar Paylaş 10 Haziran 2010 Yurt dışından getirme durumunuz olursa ben elimden geldiğince gümrük işlemleri konusunda yardımcı olmaya çalışırım. Umarım ihtiyacınızı gören bişey bulursunuz tez zamanda. Nezaket hanım çok teşekkürler. eşimin liseden bir arkadaşının kardeşi Almanya da yaşıyor.her yaz tatile geliyorlarmış.onunla irtibata geçmesini istedim.ordan araştıracak engelli bebek arabasını.olursa ben size bilgi veririm düşünmeniz bile çok güzel.Hakan Bey'e selamlar. Yorum bağlantısı
İbrahim Fındıklı 10 Haziran 2010 Yazar Paylaş 10 Haziran 2010 Aslında bu maclaren major bayağı iyi de cimri.com'daki linkte yer alan ürün farklı. Diğer sitelerde fiyatlar çok uçuk. Bizim çocuklarda ikiz arabası var maclaren'in. Başka markalarla kıyas kabul etmez. Çok iyi bir marka.http://cgi.ebay.co.uk/2009-Maclaren-Major-...5#ht_4013wt_941 Bu adreste 600 dolara sıfırı geliyor. Nezaket bu konuda belki yardımcı olabilir. Tamam fiyat yine 900 ama araç çok iyi. Bu da büyük resmi http://cgi.ebay.co.uk/ws/eBayISAPI.dll?VIS...em=360223294725 Hakan Bey sağolun. Eşime linki akşam birlikte inceleyelim yalnız bu ebay dan alışveriş yaparsak o konuda da yardım isteyebilirim, haberiniz olsun ilginiz için çok teşekkür ediyorum.gerçekten biz bir aile olmuşuz forumda Yorum bağlantısı
İbrahim Fındıklı 10 Haziran 2010 Yazar Paylaş 10 Haziran 2010 (düzenlendi) Çok sağolun Cemre'm çok hasta olmasına karşın aynı zamanda çok mutlu bir çocuk.eşim ve benim tek amacımızsa, Cemre'mize Allah ömür verdiğini sürece hayatını en iyi şartlarda idame ettirebilmek için çalışmak..onun için daha az sarsıntılı daha geniş daha rahat edebileceği bir bebek arabası aramaya başladık olacak ta inşallah Meşhur Cemre Umut Fındıklı hanımefendi'nin resmi 10 Haziran 2010 tarihinde ?brahim F?nd?kl? tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 10 Haziran 2010 Paylaş 10 Haziran 2010 Allah bağışlasın İbrahim bey, gülücük Cemre'den ve ailesinden hiç eksik olmasın Devlet bu koltuk yasasını çıkarırken demekki ayrıntılı düşünememiş. Bende çok güzel bi uygulama olduğunu düşünmüştüm ama etraflıca düşünülememiş... Yorum bağlantısı
Özgen Acar 10 Haziran 2010 Paylaş 10 Haziran 2010 bazı sitelerde bu ürünün alımında devlet 300 lira destek vermektedir diyor..umarım öyledir diğerlerine göre gerçekten çok pahalı http://www.izmirmarket.com/asp/product/752...e-Cocuk-Arabasi Yorum bağlantısı
İbrahim Fındıklı 10 Haziran 2010 Yazar Paylaş 10 Haziran 2010 bazı sitelerde bu ürünün alımında devlet 300 lira destek vermektedir diyor..umarım öyledir diğerlerine göre gerçekten çok pahalı http://www.izmirmarket.com/asp/product/752...e-Cocuk-Arabasi evet,onuda araştırıyoruz.devlet 300 tl.sini ödüyormuş. herhalde onun için de ; nörolojiden rapor ve bu arabaya ihtiyacı var diye bir reçete gerekiyormuş.birde ürünün faturasını alıp sgk ye götürünce birkaç ay sonra 300 tl. yi iade ediyorlarmış diye duyduk,birkaç sitede rastladık.. ama kraftın kalitesi bir yana,arabasını göremiyoruz.teşhirde ürün yok ! ya istediğimiz gibi çıkmazsa... o yüzden bu tip engelli bebek arabası kullanan arkadaşlardan da bilgi anlamında yardım bekliyoruz. biraz ince eleyip sık dokumamız lazım,Cemre'nin rahat edebilmesi ilk önceliğimiz. Allah bağışlasın İbrahim bey, gülücük Cemre'den ve ailesinden hiç eksik olmasın Devlet bu koltuk yasasını çıkarırken demekki ayrıntılı düşünememiş. Bende çok güzel bi uygulama olduğunu düşünmüştüm ama etraflıca düşünülememiş... çok teşekkür ederiz Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 10 Haziran 2010 Paylaş 10 Haziran 2010 Çok sağolun Cemre'm çok hasta olmasına karşın aynı zamanda çok mutlu bir çocuk.eşim ve benim tek amacımızsa, Cemre'mize Allah ömür verdiğini sürece hayatını en iyi şartlarda idame ettirebilmek için çalışmak..onun için daha az sarsıntılı daha geniş daha rahat edebileceği bir bebek arabası aramaya başladık olacak ta inşallah Meşhur Cemre Umut Fındıklı hanımefendi'nin resmi Canım benim.. İnşallah hep gülsün yüzü.. Allah'ım sevgisini içinizden hiç eksiltmesin.. Yorum bağlantısı
İbrahim Fındıklı 10 Haziran 2010 Yazar Paylaş 10 Haziran 2010 Canım benim.. İnşallah hep gülsün yüzü.. Allah'ım sevgisini içinizden hiç eksiltmesin.. amin amin Mehmet Bey. Yorum bağlantısı
Gökhan Ünal 10 Haziran 2010 Paylaş 10 Haziran 2010 bu ürünün ticaretini yapanlar sadece paraya yönelmiş Yorum bağlantısı
Gökhan Ünal 10 Haziran 2010 Paylaş 10 Haziran 2010 bu ürünün ticaretini yapanlar sadece paraya yönelmiş firmayı arıyosun sallıyorlar göndermiyolar çok istenen bi ürün olmadığı içinde hiçbir bayi ne teşhirde nede deposunda bulundurmuyor sıkıntı buradan kaynaklanıyor.bu arabayı ilk defa kraft yaptı diğer arabalardan ise çok farklı geniş ve kullanışlı çocuk için herşey düşünülmüş ve öyle üretilmiş. ibrahim bey allah cemre yavrumuzu size bağışlasın allah yardımcınız olsun... Yorum bağlantısı
Recommended Posts