İçeriğe Yönlendir

16 Cts 90

Mehmet Sevinç

Recommended Posts

Yalçın Yaşbey

Güzel araç ALLAH kazasız belasız ve cezasız sürüşler nasip etsin..

Yorum bağlantısı
Mehmet Sevinç
araç gerçekten harika emege saygı on numara olmuş yalnız st jantı istiyor. bıde plakalıklardakı beyaz ısık muhtesem olmus ledlı herhalde cok guzel ısıtmıs ... güle güle kullanın kazasız belasız....

çok tşk ederim plaka ışıklarını bizzat kendim yaptım ledleri baya güçlü ve 12 tane led war :D allah daha güzellerini size nassip etsin inş ama hava filtresi deneyen warmı acaba aranızda hiç ?

Yorum bağlantısı
Kemal Korkmaz

Eline sağlık 10 numara olmuş senin arabayı görünce beyaz focus almadığım için hala kendimi affetmiyorum....

Yorum bağlantısı
Alp Balcı

Hayırlı olsun, güle güle kullan :rolleyes: Çok güzel olmuş. Bunu güzel bir jantla süslemek daha da güzel olur. Tekerine taş değmesin:)

Yorum bağlantısı
Akan Belen

Aracın çok güzel olmuş beyaz rengin bendede ayrı bir yeri var kazasız belasız sürüşler

Yorum bağlantısı
Mehmet Sevinç

çok tşk ederim daha iyileri sizlerin olsun inş. hava filtresi kullanan arkadaşım oldumu bu modele raid diye bi marka duydunuz mu acaba_?

Yorum bağlantısı
  • 7 ay sonra...
Mehmet Sevinç

şimdi ford servisinden geliyorum bandırma ford servisine garanti uzatmak için uğradım yeni mondeo gelmiş 160 hp ecobost deneyelim dedik çok nalet araba içim kaldı doğrusu focusa binesi gelmiyo insanın onu alıp uzun yola çıkmalıymışsın gibi hissediyosun maşallah vala

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...