Eray Sireli 23 Haziran 2010 Paylaş 23 Haziran 2010 Kullandığım Konnoc diye uyduruk bi markanın 3000mA'lık piller ömrünü tamamladı. Yeni bir pil arayışı içerisindeyim. Makinem için hangi marka/model pili önerirsniz? Yorum bağlantısı
Yiğitcan Coşar 23 Haziran 2010 Paylaş 23 Haziran 2010 Ben Nikkon arabamda Duracell 2300mAh kullanıyordum. Yorum bağlantısı
İ.Göksel Yaman 23 Haziran 2010 Paylaş 23 Haziran 2010 ben duracell şarjlı pil kullanıyorum çok memnunun şiddetle tavsiye ederim. Yorum bağlantısı
Süleyman Çetin 23 Haziran 2010 Paylaş 23 Haziran 2010 2700 Mah Ansmann marka pilleri şiddetle tavsiye ederim. Fotoğraf makinemde kullanıyorum ve piller bitmiyor desem yeridir. Yorum bağlantısı
Evren Erakçora 23 Haziran 2010 Paylaş 23 Haziran 2010 Duracell ler çok iyi. Ucuz markalara göre en az iki kat fazla dayanıyor. Yorum bağlantısı
Ersen Tapan 23 Haziran 2010 Paylaş 23 Haziran 2010 Varta 15 dakikada şarj olan pilleriden kullanıyorum 1.5 yıl oldu hala aynı performansı veriyorlar.. En güzel yanıda şarj etmeyi unutma derdi yok . 15 dakikada tamam Yorum bağlantısı
Eray Sireli 23 Haziran 2010 Yazar Paylaş 23 Haziran 2010 Varta 15 dakikada şarj olan pilleriden kullanıyorum 1.5 yıl oldu hala aynı performansı veriyorlar..En güzel yanıda şarj etmeyi unutma derdi yok . 15 dakikada tamam Eğer biliyorsanız pilin ve kullandığınız şarj cihazının modelini yazabilir misiniz? 15 dakika çok iyi bir süre... Yorum bağlantısı
Ersen Tapan 23 Haziran 2010 Paylaş 23 Haziran 2010 Eğer biliyorsanız pilin ve kullandığınız şarj cihazının modelini yazabilir misiniz?15 dakika çok iyi bir süre... Burada bilgi mevcut.. Yorum bağlantısı
Eray Sireli 23 Haziran 2010 Yazar Paylaş 23 Haziran 2010 Yanıtlar için hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim şu 15 dakika olayı çok güzel gerçekten Ersen Bey'in belirttiği gibi performansıda iyi sanırım. Bulabilirsem bunu alacağım. GG'de 48 TL ye buldum ama satıcının sadece 1 tane işlemi var Yorum bağlantısı
Ersen Tapan 23 Haziran 2010 Paylaş 23 Haziran 2010 Yanıtlar için hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim şu 15 dakika olayı çok güzel gerçekten Ersen Bey'in belirttiği gibi performansıda iyi sanırım. Bulabilirsem bunu alacağım. GG'de 48 TL ye buldum ama satıcının sadece 1 tane işlemi var Bendekiler 2000 mah.. 2 gb lik hafıza kartını rahatlıkla doldurabiliyorum bir şarjla. Yorum bağlantısı
Serkan Toker 23 Haziran 2010 Paylaş 23 Haziran 2010 Lcd ekranı kapatma şansınız varsa pil konusunda yardımı olur....Ben GP ve Energizer kullanıyorum, ikisi de gayet iyi..Şarj cihazı da önemli tabi.. Yorum bağlantısı
Murat Dere 23 Haziran 2010 Paylaş 23 Haziran 2010 GP, adamlar işi bişiyorlar. DURACELL de olur. Al şunlardan kurtul: Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 24 Haziran 2010 Paylaş 24 Haziran 2010 Duracell ler çok iyi. Ucuz markalara göre en az iki kat fazla dayanıyor. Paraya kıyamıyordum.. Bir yerden denk getirdim 2 tane Duracell aldım... Performansını görünce 4 tane daha AA Duracell ve 4 tane de AAA Duracell aldım... Artık başka marka kullanmam.. GP, adamlar işi bişiyorlar. DURACELL de olur. Bundan da kullandım.. Bunların bildiği Duracell'in 1/3 'ü... Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 24 Haziran 2010 Paylaş 24 Haziran 2010 Paraya kıyamıyordum.. Bir yerden denk getirdim 2 tane Duracell aldım... Performansını görünce 4 tane daha AA Duracell ve 4 tane de AAA Duracell aldım... Artık başka marka kullanmam.. Bundan da kullandım.. Bunların bildiği Duracell'in 1/3 'ü... Bu nasıl kıyılamayan para ki, ardı ardına harcanıyor? Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 24 Haziran 2010 Paylaş 24 Haziran 2010 Bu nasıl kıyılamayan para ki, ardı ardına harcanıyor? Hakettiğine inanınca harcanıyor Yorum bağlantısı
Eray Sireli 24 Haziran 2010 Yazar Paylaş 24 Haziran 2010 Paraya kıyamıyordum.. Bir yerden denk getirdim 2 tane Duracell aldım... Performansını görünce 4 tane daha AA Duracell ve 4 tane de AAA Duracell aldım... Artık başka marka kullanmam.. Peki siz duracell in hangi pilini kullanmaktasınız ve fiyat durumu nasıl? Yorum bağlantısı
Ayhan Onaran 24 Haziran 2010 Paylaş 24 Haziran 2010 GP iyi ama sahteleri bol miktarda mevcut.Dikkat edin. Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 24 Haziran 2010 Paylaş 24 Haziran 2010 Peki siz duracell in hangi pilini kullanmaktasınız ve fiyat durumu nasıl? Valla kaça aldığımı çok net hatırlamıyorum benim işim genelde takas yoluyla olur Ama tanesi 5-7 lira arasında bir rakamdı diye hatırlıyorum.. Yanılmıyorsam 2750 mA.. Bakınca yanıldığımı görürsem düzeltirim... Ben sadece fotoğraf çekiyorum, habire çekiyorum, hiç bitmiyor pil... Duracell'in normal alkalin pilini test ettim.. Peşpeşe çekimde flaşlı 35 poz çekti... Yorum bağlantısı
Talip İnal 24 Haziran 2010 Paylaş 24 Haziran 2010 GP 2700mAh kullanıyorum. Şarj ettikten sonraki performansından memnunum. Daha önce GP 2100 mAh kullandım. Ondan da menumdum, 10 günlük seyahatte hiç şarj sorunu yaşamadan kullanabilmiştim. Ancak, yine de bir sıkıntım var. Pilleri el fenerinde tamamen boşaltıp öyle şarj ediyorum. Bir kaç poz çektikten sonra, örneğin 15 gün makineyi kullanmayıp sonra makineyi açmaya çalıştığımda ya açılmıyor ya da çok kısa süre içinde şarjı bitiyor. Sizler de böyle bir sorun yaşadınız mı? Normal midir bu? Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 24 Haziran 2010 Paylaş 24 Haziran 2010 Pilleri el fenerinde tamamen boşaltıp öyle şarj ediyorum. Bir kaç poz çektikten sonra, örneğin 15 gün makineyi kullanmayıp sonra makineyi açmaya çalıştığımda ya açılmıyor ya da çok kısa süre içinde şarjı bitiyor. Sizler de böyle bir sorun yaşadınız mı? Normal midir bu? Deşarj için uygun cihazlar var.. Ben onlardan alacağım.. Diğer bahsettiğin konu, aşağı yukarı her pilde oluyor, bazısı 1 haftada boşalıyor.. Pili makinadan çıkarıp boşta bekletmek faydalı olabilir.. Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 24 Haziran 2010 Paylaş 24 Haziran 2010 Varta Accu serisi şarjlı piller en iyileridir, sonrasında gelenlerde iyidir ama varta ayrıdır, özellikle kumandalı model araçlarda varta tercih ediliyor, voltajı uzun süre verebilir, duraceller bunlar kadar iyi değiller, duracell alkalin pilde iyi, şarjlıda fena değil. Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 24 Haziran 2010 Paylaş 24 Haziran 2010 Benim beğenmediğim en son kullandığım piller 2800 mA CFL imiş.. Duraseller 2650 mA'miş.. Yorum bağlantısı
Eray Sireli 29 Ağustos 2010 Yazar Paylaş 29 Ağustos 2010 Konuyu açtığımdaan beni bir türlü fırsat bulup alamadım eskilerle idare ediyorum GP POWERBANK MINI QUICK + 2 X 2700 SERISI PIL fiyatı ve özellikleri açısından hoşuma gitti. Akım kesme, 5 satte şarj, 2700lük gp pilller vs... Burada 24TL, Burada 19TL, Burada ise 49TL Ne Dersiniz Alsam mı? Fiyat uygun... Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 29 Ağustos 2010 Paylaş 29 Ağustos 2010 Konuyu açtığımdaan beni bir türlü fırsat bulup alamadım eskilerle idare ediyorum GP POWERBANK MINI QUICK + 2 X 2700 SERISI PIL fiyatı ve özellikleri açısından hoşuma gitti. Akım kesme, 5 satte şarj, 2700lük gp pilller vs... Burada 24TL, Burada 19TL, Burada ise 49TL Ne Dersiniz Alsam mı? Fiyat uygun... 19 TL değil dolar Eray Bey.. Yorum bağlantısı
Recommended Posts