Uğur Aktaş 19 Temmuz 2010 Paylaş 19 Temmuz 2010 Slm.. 01-05-2010 tarihinde 2010 Connect glx Plus Paket araç aldım şu an 3500 Km. de ve aracımın direksiyon simit derisi (nasıl deriyse??) bir taraftan ufak ufak soyulmaya başladı. bunu garantiden değiştirebilir miyim? İlgili ve bilgili arkadaşlar cevap verirse sevinirim. iyi Günler Dilerim.. Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 19 Temmuz 2010 Paylaş 19 Temmuz 2010 Ford'ta biraz kavga edilerek çözülemeyecek sorun yok... Bu normaldir derlerse de sakın inanmayın Yorum bağlantısı
Cem Işık 19 Temmuz 2010 Paylaş 19 Temmuz 2010 Sizin eliniz terlemiştir,vs vs şeklinde iddialar olacaktır. Aracı eldivenle mi kullanayım? yada "ben uzaylı değilim,insanın eli terler tabi,tere dayanıklı yapsaydınız " diyerek çıkışın bence eğer kullanıcı hatası derlerse. Yorum bağlantısı
Uğur Aktaş 19 Temmuz 2010 Yazar Paylaş 19 Temmuz 2010 Ford'ta biraz kavga edilerek çözülemeyecek sorun yok...Bu normaldir derlerse de sakın inanmayın ok saol.. Sizin eliniz terlemiştir,vs vs şeklinde iddialar olacaktır. Aracı eldivenle mi kullanayım? yada "ben uzaylı değilim,insanın eli terler tabi,tere dayanıklı yapsaydınız " diyerek çıkışın bence eğer kullanıcı hatası derlerse. saol. en kısa zamanda servise gidip hallatmeye çalışacam.. Yorum bağlantısı
Ersen Tapan 19 Temmuz 2010 Paylaş 19 Temmuz 2010 3500 km deki bir aracın direksiyonu soyuluyorsa ; kıvıracak hiçbir yanları yok direk değiştirirler Yorum bağlantısı
Uğur Aktaş 19 Temmuz 2010 Yazar Paylaş 19 Temmuz 2010 3500 km deki bir aracın direksiyonu soyuluyorsa ; kıvıracak hiçbir yanları yok direk değiştirirler saol.. inşallah değiştirirler.. Yorum bağlantısı
Uğur Aktaş 19 Temmuz 2010 Yazar Paylaş 19 Temmuz 2010 Umarım deri temizleme solüsyonu falan sürmemişinizdir. Direksiyondaki deri koltuklardakinden çok daha ince olduğu için deri koruma solüsyonları zarar veriyor. Elimden başka hiç bişi sürmedim. ) Yorum bağlantısı
Uğur Aktaş 19 Temmuz 2010 Yazar Paylaş 19 Temmuz 2010 3500 km deki bir aracın direksiyonu soyuluyorsa ; kıvıracak hiçbir yanları yok direk değiştirirler gittim sordum müsait olduğunuzda gelin garanti kapsamında değiştirelim dediler.. Yorum bağlantısı
Ersen Tapan 19 Temmuz 2010 Paylaş 19 Temmuz 2010 gittim sordum müsait olduğunuzda gelin garanti kapsamında değiştirelim dediler.. Gözünüz aydın Yorum bağlantısı
Ömer Faruk Yılmaz 19 Temmuz 2010 Paylaş 19 Temmuz 2010 aynı sorun bendede oldu. ocak ayında glx + plus paket araç aldım. Direksiyonun üst kısmında ufak deri parçaları atmaya başladı geçtiğimiz cuma servise gittiğimde tamam abi garantiden değiştiririz dediler. Ellerinde direksiyon simidi olmadığı için değiştiremediler gelince haber vereceklerini söylediler.. 2010 connectlerde genel bir problem mi acaba bu =/ benim aracımda bir başka sorun ise kapı lastiklerinde.. Sağ kapı lastiğini 4 oldu değiştiriyorlar ve tekrar tekrar atıyor.. Nasıl bir çözüm bulunacak bilmiyorum Yorum bağlantısı
İlker Kadılar 19 Temmuz 2010 Paylaş 19 Temmuz 2010 genelde deri direksiyonların aşınmasını parmaktaki yüzüğün hızlandırdığına çok şahit oldum ama belliki bir hata söz konusu kesinlikle kalitesiz malzeme kullanılmış.. bence aynı deri yapılacaksa aynı sorun anlamına geliyor.. misal veriyorum deri direksiyon kaplıyan oto döşemecileri 2 sene sağlamlığına garanti veriyor.. Yorum bağlantısı
Ömer Faruk Yılmaz 20 Temmuz 2010 Paylaş 20 Temmuz 2010 (düzenlendi) dediğiniz gibi yüzük aşındırmayı hızlandırır ama ben yüzük kullanan birisi değilim.. birde şöyle birşey var aşınma direksiyonun üst kısmında oldu ve direksiyonu tam üst kısmından tutmuyorum =/ aşınmanın olduğu yer kullandığım bir yer değil ona şaşırıyorum zaten sürekli tuttuğum yerlerde herhangi bir deformasyon söz konusu değil =/ 20 Temmuz 2010 tarihinde Misafir tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
İlker Kadılar 20 Temmuz 2010 Paylaş 20 Temmuz 2010 direksiyonun üst kısmındaki deformasyon bence güneşin yakıcı etkisi diye tahmin ediyorum güneş yakıp kurutuyor deriyi Yorum bağlantısı
Mert Yeldan 20 Temmuz 2010 Paylaş 20 Temmuz 2010 Benim Fiesta'nın da direksiyon kaplamasının dikişi atmıştı aslında tamamen de kullanıcı hatasıydı tırnağımla kazımıştım Garantiden değiştirmişlerdi sağolsunlar Yorum bağlantısı
Kaan Sarıkaya 26 Temmuz 2010 Paylaş 26 Temmuz 2010 Aynı sorunu bende yaşıyorum direksiyonun tutmadığım üst kısmında yaşıyorum ilk işim servise gidip garanti kapsamında değiştirilmesini isteyeceğim. Bilgiler için teşekkürler. Yorum bağlantısı
Ömer Faruk Yılmaz 26 Temmuz 2010 Paylaş 26 Temmuz 2010 Aynı sorunu bende yaşıyorum direksiyonun tutmadığım üst kısmında yaşıyorum ilk işim servise gidip garanti kapsamında değiştirilmesini isteyeceğim.Bilgiler için teşekkürler. ben dün gidip değiştirdim.. Direksiyon göbeği aynı kalıyo simidi değiştiriyolar sadece.. 5dakika anca sürdü.. sorun yaratana kadar memnunum Yorum bağlantısı
Recommended Posts