İçeriğe Yönlendir

Fiesta Body Kit St

Alper Ergin

Recommended Posts

Alper Ergin

arkadaşlar aranıza yeni katılmş ve daha önce ford kullanmamış biri olarak yardımlarınıza ihtiyacım var. Ankarada oturmaktayım ve 2008 TDCI fiestamı ST görünümüne sokmak için tamponları ve marşbiyellerini arıyorum (orjinal) nereden nasıl ne şekilde temin edebilirim fiyatları hakkında bilginiz varmıdır lütfen yardım ediniz. Birde sormak istediğim ST lerdeki yayın (helezon) özellikleri ve nerde bulunabileceği aynı zamanda jant ve lastik ebatları hakkında fikri olan varmı? umarım yardımınız dokunur teşekkür ederim.

Yorum bağlantısı
Ahmet Taşkın

öncelikle aramıza hoşgeldiniz modifiye kısmına konuyu taşırlarsa moderatörler daha faydalı olacağı kanısındayım

Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur

St ler tek kapı olduğu için, alınacak marşbiyellerin arka kapı bölümüne denk gelen kısmını boya öncesi kestirmeyi (traşlatmayı) unutmayın.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Mevcut sisleri ön bu st ön tamponda kullanabiliyormuyuz?

Bildiğim kadarıyla focusta iyi bir işçilik ile uygulanabiliyordu. Fakat fiesta'da durum nedir bilmiyorum. Verilen parça fiyatları sadece tampon mu ? Diğer parçalarda varmı ? Mesela sis farı çerçeveleri ön panjur vs. dahil mi ?

Yorum bağlantısı
Mert Yeldan
Bildiğim kadarıyla focusta iyi bir işçilik ile uygulanabiliyordu. Fakat fiesta'da durum nedir bilmiyorum. Verilen parça fiyatları sadece tampon mu ? Diğer parçalarda varmı ? Mesela sis farı çerçeveleri ön panjur vs. dahil mi ?

Benim de merakım dahilinde.

Yorum bağlantısı
Alper Ergin

evet biraz kabarikmis fiyatlar. Benm arabamda tek kapi o yuzden marsbiyelleri traslatmaya gerek olmayacak sanirim. Dogrumu? Ebay den cok uygun fiyatlara bulunuyo gerci ama getirtmek cok zahmetli oluyor. Cikma tampon bulmaya calismak lazim ama bu gibi cikma parcalarida bulmak zor sanirim nerden bulunabilir ford fiesta cikma parcalar arkadaslar?

Yorum bağlantısı
Alper Ergin
Çıkma parçaları yıldız sanayide güven oto'da bulabilirsiniz. Fiesta çıkmalarını bulmak kolay da ST çıkmalarını bulabileceğinizi sanmıyorum.

evet bende st cikmalarindan umitsizim ulkemizde az sayida oldugu icin... Erhan tesekkur ederim forda yeni gectigim icin henuz bilmiyorum nerelere ihtiyac duyacagim .. Tesekkurler.

Yorum bağlantısı
Uğur Çakmak
Karlıkçı Halil'in internet sitesini ziyaret edin, orda da çok iyi bodykitler var, 200 TL civarına ön tampon, 100 TL civarında da marşpiyelleri edinebilirsiniz.

Karlıkçı Halil: http://www.otosport.com.tr/

Online Satış: http://www.bodykit.com.tr/

Bu siteye bir göz attımda anlamadığım birşey var.Bu bizim Fiesta'ların body kitleri falan neden bu kadar pahalı?Focus'ların falan 700-800 liraya varken Fiesta 1400'lü rakamlara çıkıyor.Sadece burdada değil genelde Fiesta parçaları inanılmaz pahalı.Bunun sebebi ne olabilir acaba?

Yorum bağlantısı
Uğur Çakmak

Ya hiç yok değil zaten ama genelde bizim parçalar daha pahalı oluyo?Bir anlam veremiyorum.

Yorum bağlantısı
Ramazan Akkaya
(düzenlendi)

Fiber olayına pek sıcak bakmıyorum, karlıkçıdaki body kıtlerde facia,vede okadar para verilmez, st tamponlara nazaran st yan marşpiyel ve st spoyleri çıkma fordcularda bulma şansınız oldukça yüksek, boya dahil bu ikisi 350-400 tl civarında tutar başlangıç olarak bence bunları yaptırın.Aracın görünümü biraz değişecektir.Yıldız oto sanayiindeki fordculara bakınız.

tarihinde Ramazan Akkaya tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Alper Ergin
Fiber olayına pek sıcak bakmıyorum, karlıkçıdaki body kıtlerde facia,vede okadar para verilmez, st tamponlara nazaran st yan marşpiyel ve st spoyleri çıkma fordcularda bulma şansınız oldukça yüksek, boya dahil bu ikisi 350-400 tl civarında tutar başlangıç olarak bence bunları yaptırın.Aracın görünümü biraz değişecektir.Yıldız oto sanayiindeki fordculara bakınız.

aynen bende öle düşünüyorum fiber olayı nedense sahte uygulama gibi geliyo bana (zaten öle) kalite düşüklüğüne neden oluyo herzaman orjinal parçaların estetikliğini savunuyorum. Ramazan sanırım senin arabanda st tampon uygulaması mevcut dimi? sana özel msj atmıştım geçen hafta sanırım ama başka bi siteden. çıkma parça için yarın yıldız oto sanayini gezcem. Umarım bir sonuç elde edebilirim. teşekkürler.

Yorum bağlantısı
  • 2 hafta sonra...
Alper Ergin

Arkadaşlar ankarada fiyatı uygun kaliteli çıkma veya yapma ST spoiler nerde taktırabilirim fiestama ? Tek kapılar için ... saolun

Yorum bağlantısı
Ersen Tapan
Evet fena fiyat değil aslında. Teşekkür ederim Ersen adres veya tel bilgisi var mı sende buranın acaba ? Sahibinden' de yazmıyorda.

Bana kargoyla geldiği için adres falan almamıştım. Ama mesaj atarsanız hemen cevap veriyor özellikle 2 numara..

Yorum bağlantısı
Alper Ergin
Bana kargoyla geldiği için adres falan almamıştım. Ama mesaj atarsanız hemen cevap veriyor özellikle 2 numara..

Ersen teşekkürler spoileri gidip görüp aldım. Avrupadan gelmiş orjinal ST çıkma spoiler. Ama henüz boyatıp taktırmadım çünkü montajıda biraz sıkıntı olcak gibi. Çünkü vidaları var üzerinde ama arabada delik olmadığı için spoiler havada kalıyor. Onu araşırıp en iyi şekilde taktırmak için uğraşıyorum işten fırsat kaldıkça. Teşekkürler sanada yardımın için. Fotoğrafları taktırınca ekleyeceğim.

Yorum bağlantısı
Ersen Tapan
Ersen teşekkürler spoileri gidip görüp aldım... avrupadan gelmiş orjinal ST çıkma spoiler. ama henüz boyatıp taktırmadım çünkü montajıda biraz sıkıntı olcak gibi çünkü vidaları war üzerinde ama arabada delik olmadığı içinspoiler havada kalıyo onu araşırıp en iyi şekilde taktırmak için uğraşıorum işten fırsat kaldıkça. Teşekkürler sanada yardımın için. Fotoğrafları taktırınca ekleyeceğim.

Ben deldirip taktırdım; Çünkü yüzey çok az silikon ne derece tutabilir düşer falan diye korktum açıkçası..

Eğer deldirmeyi düşünmüyorsan vida yerlerini canavarla taşlattıracaksın..

Yanlız dikkat et kalıcı montaj öncesi tecrübesini yap, spoiler stop lambalarına değmesin.. ( Bagaj kapağını kapatırken çok yaklaşıyor )

Yorum bağlantısı
Haluk Gümüş

Bence hic deldirme aracini, taslatip bildigin silikon ile yapistir. Ben silikonla taktirdim, otomatik yikatmaya girme soker atar dediler. Nerdeyse 1 senedir takili, otomatik yikamaya da giriyorum sokulecek gibi degil, cok saglam oldu.

Bu arada bende bir aralar st tampon taktirmak istiyordum ama verilen fiyatlar sadece tampon fiyati, izgarasi, cercevesi, ivir zivir parcalari derken 1200 liraya falan geliyordu, bende vazgecmistim.

Yorum bağlantısı
Alper Ergin
(düzenlendi)
Ben deldirip taktırdım; Çünkü yüzey çok az silikon ne derece tutabilir düşer falan diye korktum açıkçası..

Eğer deldirmeyi düşünmüyorsan vida yerlerini canavarla taşlattıracaksın..

Yanlız dikkat et kalıcı montaj öncesi tecrübesini yap, spoiler stop lambalarına değmesin.. ( Bagaj kapağını kapatırken çok yaklaşıyor )

Ersen sanırım stop lambalarına değmesin derken 4 kapılardan bahsetin. Benm araç tek kapı o yüzden orada bi boşluk mevcut zaten sanırım problem olmayacak. Bende en iyi yöntemi sanayide boyatırken sorup araştırıp ona göre yaptırmayı düşünüyorum. Bu arada aklınızda olsun ST tampon arıyorum :)))

Bence hic deldirme aracini, taslatip bildigin silikon ile yapistir. Ben silikonla taktirdim, otomatik yikatmaya girme soker atar dediler. Nerdeyse 1 senedir takili, otomatik yikamaya da giriyorum sokulecek gibi degil, cok saglam oldu.

Bu arada bende bir aralar st tampon taktirmak istiyordum ama verilen fiyatlar sadece tampon fiyati, izgarasi, cercevesi, ivir zivir parcalari derken 1200 liraya falan geliyordu, bende vazgecmistim.

Ön ve arka tampon bir aradamı bufiyatı verdiler Haluk? Bu arada bede arıyorumda o yüzden sormak istedim. Çıkma falan bulunması nerdeyse imkansızda geziyoruz sanayileri :shok:

tarihinde Alpher Ergin tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Haluk Gümüş

Yok sadece on tampona o fiyati cektiler, arka tamponda 1000 lira civarinda bir fiyat cikarinca vazgectim. Tampondan daha cok dedigim ufak malzemeler para tutuyor. Yurtdisinda tanidiginiz varsa Ebay sitesinde uygun fiyata cikma tamponlar vardi. Isterseniz bir arastirin oradan.

Yorum bağlantısı
Alper Ergin
Yok sadece on tampona o fiyati cektiler, arka tamponda 1000 lira civarinda bir fiyat cikarinca vazgectim. Tampondan daha cok dedigim ufak malzemeler para tutuyor. Yurtdisinda tanidiginiz varsa Ebay sitesinde uygun fiyata cikma tamponlar vardi. Isterseniz bir arastirin oradan.

Ebaye hergün bakıyorum ve çok ucuza çok güzel parçalar buluyorum ama malesef buraya çoğu göndermiyor. ;)

Yorum bağlantısı
Haluk Gümüş

Evet maalesef yurtdisinda bir tanidik gerekiyor bu tanidiginda kargo ile size gondermesi gerekiyor. Ugrasli bir is.

Yorum bağlantısı
  • 4 yıl sonra...
Mustafa Coskun

St ler tek kapı olduğu için, alınacak marşbiyellerin arka kapı bölümüne denk gelen kısmını boya öncesi kestirmeyi (traşlatmayı) unutmayın.

St ler tek kapı olduğu için, alınacak marşbiyellerin arka kapı bölümüne Deniz gelen kısmını boya öncesi kestirmeyi (traşlatmayı) unutmayın.

Yorum bağlantısı
  • 1 yıl sonra...
Mustafa.Öztürk

Arkadaslar merhaba 2006 fiestam için ST tampon arıyorum ve bulamadım bulabılecegım bırılerını veya bır yerı bılen varsa söyleyebılırmı istanbul olursa daha ıyı olur

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...