İçeriğe Yönlendir

Fiesta Body Kit St

Alper Ergin

Recommended Posts

Ali Cihangiroğlu

Bütçe nedir. Özelikle arka tampon pahalı

ön pahalı ön, hala hatırlarım  :biggrin:

Yorum bağlantısı
  • 2 hafta sonra...
Mustafa.Öztürk

ne kadar bir butceden bahsedıyoruz tamponlar hıc bır yerde yok

Yorum bağlantısı
Cem ÇİMEN

Başka konu da gördüm ama eski konuyu canlandırmanın anlamı yok diye buraya yazayım dedim  :) 

Fiestam ufaktan kurcalamaya başladı beni de..

Kafamda bir solucan sürekli kımıldanıyor..

Spoyler taksam nasıl olur diye düşünüyorum.

Okuduğum konularda genelde st spoyler tavsiye edilmiş. 

Spoylerin artısı eksisi nedir. fikir verir misiniz?

Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu

görüntü güzel, bende takmıştım, yağmurda oluşan türbülans sayesinde arka cama artık tekerlerden gelen çamur neredeyse kesiliyor gibi, arka sileceği pek açmaya gerek kalmıyor, başka bir artısı yok, tıpkı gerçek st dede olmadığı gibi...

Yorum bağlantısı
  • 3 yıl sonra...
Sefa Yamak
Ersen Tapan yazdı:

1

2

Ben 2 numaradan aldım ..

Buradan bakabilirsiniz..

Bu st body kıtı nerden alabılırız allah rızası ıcın bırısı yardım etsın 2 aydır arıyorum 

Bu fiesta st body kiti nerden alabılırız 2 aydır arıyorum bırısı allah rızası ıcın yardım etsın parası önemli degil artık bıktım

Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu
(düzenlendi)

bulman artık çok zor, yedek parça olarak en son otosanda kalmamıştı, orjinal satan piyasada yok bildiğim kadarıyla, tamponu kırarsan yenisi yok, kaskoya işletsen bile anca parasını alırsın tampon yok, şuan için tek yol yurtdışı tedarik sanırım... bence hiç girme, zaten üretimden kalkalı 10 sene limitide bitti, böyle özel parçaları heşede bizim ülkede bulman çok zor, ben son kalanlardan otosandan aldıydım, daha sonrası kalmadıydı...

yıllar önce ön tampon takım 2750 tl. arka tampon 1750 tl. idi yanlış hatırlamıyorsam, şimdi orjinali bulursan fiyatını sen düşün, bulsan bulsan st spoiler bulursun sanırım.

tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi
  • Üzgün 1
Yorum bağlantısı
Sefa Yamak
Ersen Tapan yazdı:

1

2

Ben 2 numaradan aldım ..

Buradan bakabilirsiniz..

Ersen bey  bulamıyorum bu st body kıtlerı nerden buluruz allah rızası ıcın yardım edermısınız 2 aydır arıyorum mesajda atılmıyo sıze lutfen yardım edın

Ali Cihangiroğlu yazdı:

ön pahalı ön, hala hatırlarım  :biggrin:

Bu tamponları nereden bulabılırız neolur bi yardım edin

St spoler var aracımda fıesta 2007 benım arac normal ön karlıklarda hosuma gitmiyor bu st ler cok hoş yapan eden. Yok 

Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu
(düzenlendi)

dediğim gibi, ya yurt dışı yada yetkili servisten zor ama belki kalmıştır ellerinde, yada forumda Alper Aksakal var, bu arkadaşımıza bir sor belki bulabilir sana, face dende bulursun, yada Galip Kandemir arkadaşımda belki yardımcı olur, face ten irtibat kurarsın onunla...

Galip sarı sitede aktif mesela, mesaj at bir konuş belki bir yol vardır...

https://www.sahibinden.com/listing/yedek-parca-aksesuar-donanim-tuning-otomotiv-ekipmanlari-yedek-parca-powershift-kavrama-776087867/detail

Yorum bağlantısı
Ersen Tapan
Sefa Yamak yazdı:

Ersen bey  bulamıyorum bu st body kıtlerı nerden buluruz allah rızası ıcın yardım edermısınız 2 aydır arıyorum mesajda atılmıyo sıze lutfen yardım edın

St spoler var aracımda fıesta 2007 benım arac normal ön karlıklarda hosuma gitmiyor bu st ler cok hoş yapan eden. Yok 

Bulunması çok zor. Çıkmacılara falan sorun belki çıkar ama zor. 

Yorum bağlantısı
FurkanAk
Sefa Yamak yazdı:

Merhaba bende aracı alalı 1 2 hafta oldu tamponlara bakıyordum bir tane yer buldum.Rs diye yazmış ilana ama arkası St le aynı.Satıcıya güvenip alamadım ben yinede işinizi görür gibi duruyor. https://www.sahibinden.com/ilan/yedek-parca-aksesuar-donanim-tuning-otomotiv-ekipmanlari-aksesuar-tuning-ford-fiesta-rs-on-plus-arka-tampon-rstuninggarage-804173709/detay

Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu
FurkanAk yazdı:

Merhaba bende aracı alalı 1 2 hafta oldu tamponlara bakıyordum bir tane yer buldum.Rs diye yazmış ilana ama arkası St le aynı.Satıcıya güvenip alamadım ben yinede işinizi görür gibi duruyor. https://www.sahibinden.com/ilan/yedek-parca-aksesuar-donanim-tuning-otomotiv-ekipmanlari-aksesuar-tuning-ford-fiesta-rs-on-plus-arka-tampon-rstuninggarage-804173709/detay

fiber ve değeri sıfırdır, çok berbat hatta...

Yorum bağlantısı
Sefa Yamak

St spoler var aracımda fıesta 2007 benım arac normal ön karlıklarda hosuma gitmiyor bu st ler cok hoş yapan eden. Yok bunlar pek hoş ve kaliteli degil bence st ler cok daha iyi duruyo bosuna buna paranı verme daha guzellerı var bıraz daha ınce duranlarını al cok kaba duruyo bunlar senın arac modelı ney km vs

FurkanAk yazdı:

Ersen Tapan yazdı:

Bulunması çok zor. Çıkmacılara falan sorun belki çıkar ama zor. 

Vazgecdım st tampondan alsak hasar alsa yenıyelemıycez anlasılan başa bela olucak gibi daha yaygın bişey kullanıcaz napalım kısmet degil iş içimizde kaldı

Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu

orjinal yada hiç kardeş, yalnız kattığı hava çok hoş, bende ben bile acaba demiştim sonrası çok sevmiştim...

Yorum bağlantısı
Sefa Yamak
(düzenlendi)

Orjınalide imkansız şuan 

Ali Cihangiroğlu yazdı:

orjinal yada hiç kardeş, yalnız kattığı hava çok hoş, bende ben bile acaba demiştim sonrası çok sevmiştim...

Onjınalıde ımkansız şuan o yuzden gözlerimiz yaşlı 😂 Biz çok geç kalmışız bu fiestalar için yaş 26 anca yetişdik

tarihinde Sefa Yamak tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Sefa Yamak
Ali Cihangiroğlu yazdı:

dediğim gibi, ya yurt dışı yada yetkili servisten zor ama belki kalmıştır ellerinde, yada forumda Alper Aksakal var, bu arkadaşımıza bir sor belki bulabilir sana, face dende bulursun, yada Galip Kandemir arkadaşımda belki yardımcı olur, face ten irtibat kurarsın onunla...

Galip sarı sitede aktif mesela, mesaj at bir konuş belki bir yol vardır...

https://www.sahibinden.com/listing/yedek-parca-aksesuar-donanim-tuning-otomotiv-ekipmanlari-yedek-parca-powershift-kavrama-776087867/detail

Alpere burdan mesaj attım gordude cevap vermıyo dıger kısıye mesaj atıyım bıde

Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu
Sefa Yamak yazdı:

Orjınalide imkansız şuan 

Onjınalıde ımkansız şuan o yuzden gözlerimiz yaşlı 😂 Biz çok geç kalmışız bu fiestalar için yaş 26 anca yetişdik

bizimkilerinde ömrü doldu artık, yani üretim bitiminden sonraki  10 yıllık süre, bundan sonra gittikçe zorlaşır özel parça bulmak...  

Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur
Ali Cihangiroğlu yazdı:

bizimkilerinde ömrü doldu artık, yani üretim bitiminden sonraki  10 yıllık süre, bundan sonra gittikçe zorlaşır özel parça bulmak...  

özel ithalatçılrın zevkine kalmıştır türkiye tunink piyasası, yurt dışında sebil halen , hızla tüketip atmak bize mahsus

Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu
(düzenlendi)
Çağlar Bayur yazdı:

özel ithalatçılrın zevkine kalmıştır türkiye tunink piyasası, yurt dışında sebil halen , hızla tüketip atmak bize mahsus

diyorum ya arada bir, yanlış memlekette yaşıyoruz diye, aslında memleket süperde bizde iş yok..... ah ahhhh...

benim simson sr50 motorum var, yurtdışında neleri var neleri, 89 da üretimden kalkmış DDR malı motor, MZ de derler, bunu toparlayım dedim yaptım ama canım çıktı, avrupada ne parçaları ne fanları ne özel yapım modları varki şaşarsın, bizde ise 1-2 yerde elde kalmış yada çok dandik yan sanayi parçalarını ara tara bulamıyorsun, dışardan getir desen bu seferde ya adam yerine konmuyoruz ya bizim gümrük saçmalıyor yada olmuyor, sinir oluyorum bu tür işlere...

simson-sr50-1bh40-100-oryginal-manualna-

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur
Ali Cihangiroğlu yazdı:

yan sanayi parçalarını ara tara bulamıyorsun, dışardan getir desen bu seferde ya adam yerine konmuyoruz ya bizim gümrük saçmalıyor yada olmuyor, sinir oluyorum bu tür işlere...

paran mı yok yenisini ithal et

• Mutlu 1
Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu
(düzenlendi)
Çağlar Bayur yazdı:

paran mı yok yenisini ithal et

keyif alma bitti, geçen konuda yazdıydım hani ulaşılınca sıkılıyor insan diye, şimdi yeni heveslere yalken açma zamanı, katamaranla değil ama :D

kuga geliyormuş, baktım 239 dan başlıyor, dedimki hayattan zevk almakta zorlaşmaya başladı :)

motor ayrı ama, o zevk bitmez, zaten parçalarıda temin ettim, saat gibi oldu, fırsat kolluyorum gezinmek için....

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...