İçeriğe Yönlendir

Sarı İç D&#246şeme

Ömer Faruk Yılmaz

Recommended Posts

Ömer Faruk Yılmaz

Aracın iç döşemesindeki sarı plastik üzerinde çok fazla leke ve kir kalıntısı oluyor. Kapı kenarları o kadar göze batmasada bagaj kenarları çok göze batıyor. Diğer kullanıcılarda böyle bir lekelenme var mı ? Varsa nasıl temizliyorsunuz ?

Başka bir soru o sarı kısımlara herhangi bir kaplama yada koruyucu malzeme yapılabilir mi ?

Yorum bağlantısı
Erhan Doruk

bu tip lekelerde yağ-çöz kullanıyorum , sprey şeklinde satılanlardan. sıkıp, hemen siliyorsun.sonra ıslak bezle üzerinden geçince problem olmuyor. ancak temizleme gücü yüksek olduğu için uzun süre bu kısımlarla temas ederse döşemeye zarar verebilir.

Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur

6 yada bir iç temizlik ve kumaş koruma faydalı olacaktır, mümkünse markalı ürünler-dükkanlarda.

Yorum bağlantısı
Ömer Faruk Yılmaz

bu folyoların sıcakta erimesi yada yapışkanının akması gibi seyler söz konusu olabiliyor mu ? Öyle bir durum şu ankinden daha sıkıntılı olur çünkü..

Yorum bağlantısı
Ömer Faruk Yılmaz
Kaliteli folyo kaldırıldığında hiç bir iz bırakmaz. Uzun süreli kullanıldığında (1-2 yıl) ısıtılarak çıkartılmasının sağlıklı olduğunu duydum. Kendi aracımın çıtalarına beyaz folyo çektirmiştim 3-5 ay sonra kendim söktüm hiç bir iz kalmadı. Zaten bu folyoya saç kurutma makinesini vurduğunuzda poşet gibi kalkıyor yüzeyden hiçbir yapışkanlığı kalmıyor.

bagajın ufak bir kısmında deneyip bir kaç hafta kullanıp denemek lazım bu folyoyu.. Komple yaptırıp beğenmemek daha kötü olur =) şu folyoları araştırayım biraz o zaman..

Yorum bağlantısı
Emin Önal

Komşumuzun arabasından bildiğimizden sırf oraların çok fazla leke-kir tuttuğunu görüp 90'lık almıştık.

Bence baş edilemez bir durum heleki az çok yük yüklüyorsanız,devamlı bakım ister.

Yorum bağlantısı
Ömer Faruk Yılmaz
Komşumuzun arabasından bildiğimizden sırf oraların çok fazla leke-kir tuttuğunu görüp 90'lık almıştık.

Bence baş edilemez bir durum heleki az çok yük yüklüyorsanız,devamlı bakım ister.

aslında koltuk döşemelerinden açık renkli diye en başta tedirgin olmuştum ama biraz daha fazla özen gösterir kirletmemeye çalışırız düşüncesiyle aldık.. Şimdiye kadar koltuklarda sıkıntı olmadı ama bagaj çok kirleniyo.. Şimdiye kadar zorlana zorlana siliyordum ama bu kadarıda çok fazla.. Çok çabuk kirlenip kolay kolayda çıkmıyo kirler bir önlem almak şart..ne yapılabilir aşamasındayım şu anda..

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...