İçeriğe Yönlendir

2009 Fiesta Kullanma Kılavuzu Arıyorum

Hüseyin Şancı

Recommended Posts

Hüseyin Şancı

Merhabalar bendeki kılavuz bir önceki kasanın kılavuzu yeni fiestalar için olan kılavuzu gönderebilirmisiniz pdf olarak

huseyinsanci@gmail.com

Teşekürler

Yorum bağlantısı
Hüseyin Şancı

Malesef verilen linkte yeni kasa fiesta mevcut değil eski kasa fiestanında linki kırık...

Yorum bağlantısı
Hüseyin Şancı

Bana 2009-2010 olan kasa lazım (2009 fiesta titanium 1.4 5k aracım)

Yorum bağlantısı
Hüseyin Şancı

Sanırım yeni fiesta kullananlar buraya pek rağbet göstermiyo birde benim fiestanın debriyajı kavraması çok aşırı yukarda neredeyse çekmeye yakın buda aracın hızlı kalkmaması ve boşuna bezin tüketmesine sebeb oluyor acaba benim fiestada mı sorun var anlayamadım servise gitmeye vaktim yok ilk fırsatta gideceğim.. Sizlerdede öylemi ?

Yorum bağlantısı
Evren Erakçora

Biraz yukarıda kavrıyor doğru, ama alışırsanız fazla benzin yakmaz.

Yorum bağlantısı
Hüseyin Şancı
(düzenlendi)

Birazdan kastınız son çekmeye yakın mı ? benimki nerdeyse çekmeye yakın birde araç birden kalkmıyo ya ben alışamadım yada bir sorun var..

tarihinde H tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Serkan Toker

Alışamamışsınız ama alışırsınız...Benim arabayı yerinden kalkmıyor diye kullanmayı reddeden arkadaşım olmuştu...

Arabanın kullanıcılarından biri bana kılavuzu emanet versin, tarayıp buraya eklemesi benden... :D:)

Yorum bağlantısı
Hüseyin Şancı

Bugun servise gittim debriyajı göstermek için kaçırma yok dedi değişmesine gerek yok biraj aşınmış dedi. Değiştirirseniz aşağıda kavrar dedi maliyeti 800 Tl oha dedim özel servisde orjinal işçilik dahil 200 tl... Bu nasıl yetkili servis yahu :D

Yorum bağlantısı
Sani Gerşon

Arkadaşlar, forumda bulamadığınız tüm ford kullanma kılavuzlarını bi kereye mahsus ford'tan şase numaranızla beraber getirtiyorsunuz. ben getirtmiştim.

Yorum bağlantısı
  • 2 hafta sonra...
Mehmet Atan

2008 model fiesta için kullanma kılavuzu istedim. eğer gelirse tarayıp koyacağım buraya.

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...