Nedim Erol 30 Temmuz 2010 Paylaş 30 Temmuz 2010 Merhaba ; Dün aracımdan cıyk cıyk şeklinde ses gelmeye başladı. Kaputu açtığımda alternöre girişindeki bağlantının ara sıra dönmediğini gördüm ama kayış hareket veriyor. Sonrasında ses kesildi ve tekrar normal haline döndü. Bu arada aracın akü ışığı yandı ve söndü. Bugün aynı şeyleri tekrar yapmaya başladı. Problemim tam ne olabilir ? Parça değişimi gerekir mi? Bana kaç paraya malolur? Teşekkürler.. Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 30 Temmuz 2010 Paylaş 30 Temmuz 2010 Kayışınız gevşek... Gerdirilmeli.. Eskiyse değiştirilmeli... Yorum bağlantısı
Salim İmamoğlu 30 Temmuz 2010 Paylaş 30 Temmuz 2010 Gergi otomatik ayarı yok.Değişecektir o yüzden. Yorum bağlantısı
Sabri Güngör 30 Temmuz 2010 Paylaş 30 Temmuz 2010 Alternatör şaftı arızalı değişmesi lazım. Fiyatını sponsorumuz Hüseyin Kabal Beyden alabilirsiniz Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 30 Temmuz 2010 Paylaş 30 Temmuz 2010 Bu arıza , diğer sağlam parçalrı da bozar, vakit kaybetmeden yapılmalı. Yorum bağlantısı
Recommended Posts